Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie odzyskane pieniądze

BruceLee

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry ja jestem tą osobą która miała tego sultana na raty i co koleś dostał bana perma A mi nic nie zwrócono ale w tej apelacji była opcja żeby koleś mi Flasha przepisał A ja nie zdążyłem nic napisać i się skończyło na tym że koleś ma perma A ja jestem na minusie 375k jakoś jest opcja przepisania jego Flasha na mnie może to wszystkiego nie zwróci ale  znaczna ilość utraconych pieniędzy bym odzyskał proszę nad ta opcja się zastanowić  i odesłać odpowiedź mam ss ulepszeń tego sultana jak byście potrzebowali 

W takich przypadkach piszę się skargę na daną osobę, wtedy by administracja natychmiastowo zaradziła tak sądzę, jednak w ten dział służy do pomocy graczom, a tutaj widać, że jest to wina pana, który kupił owy pojazd, więc jeżeli jeszcze sprawa nie jest przedawniona warto napisać skargę na tą osobę mimo wszystko.

Pozdrawiam.

//Edit Odnoszę się do samego posta, a nie całego tematu 🙂

14 godzin temu, Viergo napisał:

W takich przypadkach piszę się skargę na daną osobę, wtedy by administracja natychmiastowo zaradziła tak sądzę, jednak w ten dział służy do pomocy graczom, a tutaj widać, że jest to wina pana, który kupił owy pojazd, więc jeżeli jeszcze sprawa nie jest przedawniona warto napisać skargę na tą osobę mimo wszystko.

Pozdrawiam.

Jakbyś uważnie przeczytał temat, dowiedziałbyś się, że gracz napisał skargę, po czym oskarżony dostał bana permanentnego. Po czym osoba pisząca ten temat nie odzyskała swojego auta, z powodu braku możliwości...

Owa skarga została wspomniana przez Administratora Miniek:

Dnia 17.11.2020 o 13:29, Miniek napisał:

@Volenir może coś zaradzi.

(( 

)) 

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.