Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Jebevalve

Miras*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 12863
Login: Midas0017
Nick oskarżonego: Jebevalve
Powód skargi: Nie chęć od spłacenia rat
Data zdarzenia: 10.01.2021 około godziny 22
Dowody:Napisal ze mam pisac skarge i on ma to gdzies 474828108_Zrzutekranu(241).thumb.png.57b5d57cc4d9f317bf7dc11ba9ef298f.png
Opis sytuacji: Pisalem graczowi ze sprzedam mu sabre z tunem, pojechalem po niego sultanem i on myslal ze to jest to auto. Nigdzie nie widziałem zeby napisal mi ze chce zobaczyc sabre, a nie moja wina ze nie wie jak auto wyglada. Mial mi do jutra splacic 6.5k ale jak widac nie chce tego zrobic. Gracz twierdzi ze go oszukalem bo pisalem mu ze sprzedam sabre a przyjechalem po niego sulatnem i on myslal ze sultan to sabre. Wiem ze maslo maslane ale nie potrafie inaczej tego wytlumaczyc 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1790055473_Zrzutekranu(242).thumb.png.09ac8136d7ab2c150cdb069da82c7435.png

Z gory pisze ze gracz nie ma konta na forum, bynajmniej tak mi pisal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.