Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na iczu

NoWash

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WezmeKredyt.
Nick oskarżonego: iczu
Powód skargi: Nie odpowiednia postawa supportera.
Data zdarzenia:  Jakas godzina 17
Dowody: brak
Opis sytuacji:  A wiec tak jak napisalem w apelacji ktora zamieszczam nizej. supporter zabrał mi prawojazdy kiedy bylem afk, po poproszeniu go o powod, bo zamiast powodu byl link do jakies strony i musial bym caly link przepisac recznie. po dlugim oczekiwaniu dostalem chyba jakis inny link ( https://gyazo.com/1124e68a97c738d6c98987c960378239 ) na ktorym widac tylko zlagowany pojazd, w apelacji wszystko jest wyjasnione. iczu dodatkowo mi napisal iz moze wyslac ss z moim nickiem, i kiedy go o to poprosilem ołal mnie i nic nie odpisywał, logi moge w koniecznosci podac ale sami tez mozecie znaleść. Wiec tak, dostalem zabrana licecje, za to ze mialem laga, jezeli to gdzie nawet nie wiadomo czy to ja. + supporter nie podał zadnego racionalnego powodu. nie przeanalizowal dokladnie nagrania i do tego mnie ołal.

57 minut temu, iczu napisał:

Witam, nie mam obowiązku podawać tobie dowodu ale jeśli nalegasz wklejam ss poniżej.

852923999_unknown(1).thumb.png.d4ce8c88d353169566f3c8277beb483d.png

Acz kolwiek masz obowiązek przeanalizować film i zobaczyc ze byl lag co jest bardzo dobrze widoczne na nagraniu,i u mnie tej sytuacji nawet nie było. Wiec nawet nie miałem jak zapłacić za szkody gdyż podczas laga poprostu jechałem na wpros a najbliższy samochód był 3 skrzyżowania dalej.

ale rozumiem ze tobie łatwiej jest wpisać jedna komende bo masz dowód którego pewnie nawet nie widziałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.