Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] [wypożyczalnia] Noleggio Auto

Miroslaw*

Rekomendowane odpowiedzi

Na tak.

Propozycje:

Zwiększyć wymagania spełniające warunki do możliwości pozostawienia pojazdu w noleggio auto.
Limit pojazdów jakie mogą być pozostawione do możliwości wypożyczenia.
Gracz mógłby pozostawić pojazd do możliwości wypożyczenia przykładowo na tydzień w noleggio auto. , a kolejny tydzień już nie.

Inna lokalizacja ponieważ ten obiekt nie pasuje.

1 minutę temu, turbokolba napisał:

Na tak.

Propozycje:

Zwiększyć wymagania spełniające warunki do możliwości pozostawienia pojazdu w noleggio auto.
Limit pojazdów jakie mogą być pozostawione do możliwości wypożyczenia.
Gracz mógłby pozostawić pojazd do możliwości wypożyczenia przykładowo na tydzień w noleggio auto. , a kolejny tydzień już nie.

dzięki za pozytywna opinie. ❤️ Dziękujemy również za propozycję odnoście naszego biznesu. Jak biznes ruszy, to z przyjemnością uzupełnimy wymagania! 

Cytat

jedynie czego oczekujemy od RCONOW to pomoc, nie pomoc finansowa, lecz pomoc na sam początek w postaci np. 1 boxvilla czy nawet takiego mule. 

Według mnie zbyt duzo, Administracja na takowym serwerze nie jest w stanie wam dać nawet manany za "darmo" czy jako "pomoc" jak to okresliłes. Kazda forma pomocy od administracji SZCZEGÓLNIE dając wam boxvlia czy nawet tego mule, jest to pomoc FINANSOWA, której administracja nie moze udzielic.
- Na nie

9 godzin temu, Shadov napisał:

Ogólnie jestem na Tak. 

Ja bym zrobił to tak, Co gracz powinien posiadać wypożyczając pojazd?

- Przegrane min. 30h na serwerze.

- 500 reputacji.

Pozdrawiam,

Shadov

Na ten moment jedyne wymagania to 300 reputacji ale w przyszłości dodamy takie coś jak przegrane godziny na serwerze. Dziekujemy za pozytywną opinię ❤️
Również Pozdrawiamy - Skład Noleggio Auto

9 godzin temu, TheFightaz napisał:

Według mnie zbyt duzo, Administracja na takowym serwerze nie jest w stanie wam dać nawet manany za "darmo" czy jako "pomoc" jak to okresliłes. Kazda forma pomocy od administracji SZCZEGÓLNIE dając wam boxvlia czy nawet tego mule, jest to pomoc FINANSOWA, której administracja nie moze udzielic.
- Na nie

Masz dużo racji. Mój błąd, zamiast 'oczekujemy' mogłem napisać 'liczymy'. Dlaczego? jesteśmy jak najbardziej przygotowani na odmowę Administracji. Posiadamy już pojazdy które trafia do takowej wypożyczalni. Dziękujemy za opinię ❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.