Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Giełda w Las Venturas, opinia graczy

Traperhoff

Rekomendowane odpowiedzi

l6w5PgX.png

naTqDnE.png

Witam, jestem Traperhoff - Senior Pressman z Project News. W dzisiejszym artykule poruszę temat przenosin giełdy z San Fierro do Las Venturas. Przedstawię państwu najważniejsze informacje z tym związane oraz udało mi się zapytać graczy, co o tej zmianie sądzą, a z jednym nawet przeprowadziłem pełnowartościowy wywiad. Serdecznie zapraszam do przeczytania, a swoją opinię na temat właśnie tej zmiany możecie zostawić w odpowiedzi poniżej.

VDgjwdI.png

Giełda w Las Venturas

Miejsce służące do sprzedaży aut, potocznie zwane giełdą zostało przeniesione z San Fierro do Las Venturas. Obecnie znajduje się na dzielnicy Airport, która nie oszukujmy się, jest bardzo dobrym terenem do takiej właśnie działalności, bo blisko mamy do przechowalni aut, czy też do mechanika. W tym momencie na giełdzie możemy znaleźć 84 miejsca postojowe, w pełni przeznaczone dla wystawionych na sprzedaż aut. Oprócz tego przed giełdą mamy około 15 miejsc parkingowych, przeznaczonych dla pojazdów klientów niewystawionych na sprzedaż. Sam teren giełdy jest bardzo ładny i na pewno rzuca się w oczy staranność jego wykonania. Zmiana miejsca giełdy prawdopodobnie była chęcią ożywienia kolejnego miasta, jakim właśnie jest Las Venturas, gdzie wiele osób nie bywało przed przenosinami giełdy, dlatego jak najbardziej plan został wykonany. Kolejną rzeczą, która mogła przyczynić się do zmiany miejsca to powiększenie samej giełdy, bo, prawdę mówiąc, w San Fierro było mniej miejsc, w których mogliśmy postawić swoje wystawione na sprzedaż auto, a w Las Venturas już ich jest naprawdę sporo. Miejsce te zaczęło cieszy się dużą popularnością i słysząc opinie innych graczy, są bardzo pozytywni nastawieni do takiej zmiany, jak możemy zauważyć na poniższym zdjęciu praktycznie cała giełda, jest zapełniona, a samych graczy na niej jest bardzo dużo.

TessIrJ.gif

Logo, a w zasadzie posąg charakterystyczny dla tej giełdy jest także naprawdę bardzo ładny i dodaje sporo klimatu temu miejscu. 

JQgbXXq.png

Jak możemy zauważyć miejsc parkingowych dla klientów, którzy nie wystawiają swoich pojazdów na sprzedaż, jest sporo, lecz są one praktycznie w całości zapełnione, co oczywiście jest dużym plusem, ale można by było zastanowić się nad powiększeniem ilości tych właśnie miejsc.

L6GEUWG.png

u1YFbxG.png

VDgjwdI.png

Opinia graczy

Tak jak wspomniałem wyżej, udało mi się zadać pytanie parunastu graczom, gdzie głównym tematem była ich opinia na temat tejże właśnie zmiany. 

RT - Traperhoff: Co sądzisz o przeniesieniu giełdy z San Fierro do Las Venturas?

G1 - @KruQu: Jest to super ruch, bo Las Venturas teraz chociaż żyje.
G2 - @Orzel...: Myślę, że to dobry pomysł ze strony administracji. Jest jak najbardziej na plus.
G3 - @Sebiks: Według mnie jest to na plus, bo jest większa giełda i Las Venturas odżyje trochę, bo to było miasto tak naprawdę duchów.
G4 - @KaruiS: Jak dla mnie dobry pomysł, może ożywi to trochę miasto, bo jak na razie to był martwy teren.
G5 - @karolekg140: Była to bardzo dobra decyzja, Las Venturas dzięki temu na pewno odżyję, a giełda zyskała dużo dodatkowych miejsc, mając porównanie z giełdą w SF.
G6 - @flawor: Jest to naprawdę spoko zmiana, Las Venturas nie jest teraz opuszczone.
G7 - Anonimowy: Osobiście częściej przebywam w San Fierro, ale tutaj mi się bardziej podoba giełda.
G8 - Anonimowy: Bardzo fajna zmiana, pozdrawiam serdecznie z moim gangiem.
G9 - Anonimowy: Jest spoko, ale często SARA bierze auta spod parkingu, bo jest za mało miejsc parkingowych.
G10 - Anonimowy: Bardzo fajnie, super podoba mi się to, elegancko haj.
G11 - Anonimowy: W sumie to mi obojętnie, ale jest na pewno ładnie tutaj.
G12 - Anonimowy: Pomysł dobry, ale moim zdaniem można by było znaleźć lepsze miejsce na giełdę. Mimo to na pewno jest lepiej niż w San Fierro rzecz jasna.

XGwBbve.png

Udało mi się także porozmawiać z jednym klientem giełdy, a o to, co miał mi do powiedzenia.

Gzqqb1L.png

RT: @TraperhoffKLIENT: Losowy klient giełdy

RT: Witam serdecznie, bardzo dziękuję, że zgodziłeś się przeprowadzić ze mną wywiad na temat przenosin giełdy, możemy zaczynać?
KLIENT: Witam, tak oczywiście możemy zaczynać.
RT: Dobrze, na samym początku chciałbym jeszcze, abyś mówił swoje prywatne odczucia, był w stu procentach szczery. 
KLIENT: Jestem zawsze szczery i tak będzie też w tym przypadku.
RT: Super, często korzystasz z omawianej dziś giełdy?
KLIENT: Bardzo często, ponieważ handluje właśnie pojazdami w przedziale cenowym od 25-250k. 
RT: Rozumiem, a w San Fierro dużo czasu spędziłeś?
KLIENT: Na tyle dużo, że naprawdę znudziło mi się tamto miejsce, dlatego ta zmiana spadła mi z nieba. Potrafiłem na giełdzie siedzieć bez przerwy po cztery, czy też pięć godzin, więc moim zdaniem to naprawdę sporo.
RT: Brakowało miejsca w San Fierro, jeżeli chodzi o parking dla wystawionych pojazdów?
KLIENT: Hmm, nie zwracałem na to uwagi, ale zawsze giełda była zapełniona, więc pewnie tak.
RT: No W Las Venturas jest sporo więcej miejsc dla wystawionych pojazdów i nie ma praktycznie żadnego miejsca już. A jak Ci się podoba nowe miejsce giełdy, jak chodzi o wygląd wizualny?
KLIENT: Naprawdę jest ładnie, wszystko jest starannie zrobione i czuć zupełnie inny klimat, który mi się podoba.
RT: A jeżeli chodzi o lokalizacje, jest dobra czy raczej średnia?
KLIENT: Nie myślałem nad tym, ale jest blisko do praktycznie wszystkiego, przechowalnia aut jest tuż obok, dlatego lokalizacja chyba jest dobra.
RT: Dobrze, dziękuję bardzo za poświęcony czas na przeprowadzenie ze mną wywiadu, miłego dnia życzę.
KLIENT: Dzięki również, miłego dnia.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie mojego artykułu, widzimy się już niebawem.

8eybfgF.png

Autor: @Traperhoff

Grafiki: @Aiishan

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.