Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z użytkownikiem Mordzia_Rafcio.

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek-news.png
naTqDnE.png

Uszanowanie! Kilka dni temu dzięki uprzejmości mojego rozmówcy, udało mi się przeprowadzić z nim wywiad!
W wywiadzie dowiecie się m.in. gdzie, zdobył 17,000 reputacji, jakie ma plany na przyszłość, coś więcej o przedrostku "Mordzia" i wiele więcej!
Zachęcam każdego do przeczytania wywiadu oraz zapoznania się ze zdjęciami!
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Mordzia_Rafcio

R: Cześć, z tej strony Specjalist Reporter AlimentoS z redakcji Project News. Mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad?
U: Siemka, jasne możemy.

R: Może na początku spytam o Twój nick, skąd pomysł na Mordzia_Rafcio? Jaka jest jego historia? Planujesz w przyszłości zmienić ten nick?
U: Szczerze mówiąc, nick powstał totalnie losowo. Raczej pozostanę przy Mordzia_Rafcio. Nie planuje zmieniać.

R: A propo "Mordzia", jest wiele osób z takim wyrazem w nicku, jesteście jakimiś znajomymi, czy to zwykły przypadek?
U: Tak, jesteśmy wszyscy z bardzo bliskich miejscowości i znamy się wszyscy osobiście.

R: Jak dowiedziałeś się o MTA i kiedy to było? Jaki był Twój pierwszy serwer?
U: O MTA dowiedziałem się od moich dwóch znajomych. Była wtedy pierwsza kwarantanna, lecz nie pamiętam dokładnie, kiedy to było. Pierwszy serwer, na którym zawitałem, był to serwer konkurencyjny.

2.png

R: Jak wyglądały Twoje początki na ProjectRPG i kiedy to było?
U:  Na serwer dołączyłem w dniu 21.11.2020. Od razu zaciekawił mnie serwer i jego wszystkie różne dodatki, takie jak turbo do pojazdu, czy możliwość siadanie na ławce. Najbardziej cieszyło mnie, jak dostawałem pieniądze, to kwota leciała, a nie od razu się pokazywała. Moją pierwszą pracą były kosiarki, na których pracuje do dzisiaj. Moja pierwsza organizacja, do jakiej dołączyłem, była to stara i dobra "Yakuza".

R: W ciągu ponad roku gry, zdobyłeś około 17,000 reputacji. Według Ciebie, to dużo? Gdzie udało Ci się tyle nazbierać?
U: Nie jest to dla mnie duży wynik, bywały czasy, w których odechciewało mi się grać i wchodziłem tylko odbierać nagrodę dzienną. Wydaję mi się, że przy regularnej grze udałoby się 2 razy tyle uzbierać. Moim głównym "nabijaczem" reputacji były kosiarki.

R: Otrzymałeś w przeszłości jakieś serwerowe kary?
U: Jasne, znajdzie się ich około 30. Przeważnie były to mute.

R: Pamiętasz może, jaki pojazd był Twoim pierwszym? Masz go do dzisiaj?
U: Tak, był nim Perek. Posiadam go do dziś, słynne 1.7d. Pamiętam czasy, jak jeszcze jechał prawie 200 km/h.

GIF1.gif

R: Dlaczego ProjectRPG, a nie inny serwer?
U: ProjectRPG ma w sobie to coś. Inne serwery jakoś mnie nie przekonują do grania na nich.

R: Jaka praca jest dla Ciebie najlepsza? Dlaczego akurat ona?
U: Zdecydowanie kosiarki, szybko się zarabia i mile spędza czas.

R: Jesteś członkiem jakieś organizacji, biznesu bądź frakcji? Co mógłbyś o nich powiedzieć?
U: Tak, jestem liderem organizacji oraz członkiem biznesu "Project Films Studio". Organizacje prowadzi mi się bardzo przyjemnie, są w niej praktycznie osoby, które znam osobiście, a co do biznesu się nie wypowiem, ponieważ nie jestem wystraczająco długo, żeby mieć jakieś zdanie na ten temat. W każdym razie poznałem tam bardzo fajnych ludzi i mile można spędzić z nimi czas.

R: Masz obecnie jakieś prywatne pojazdy? Który jest dla Ciebie tym najlepszym i dlaczego?
U: Tak, posiadam dużo pojazdów, jednym z najlepszych jest dla mnie Manana DTM, ponieważ jest szybka, fajnie zarzuca bokiem i jest tania w naprawie.

3.png

R: Zbierasz aktualnie na jakiś pojazd bądź zamierzasz zacząć zbierać?
U: Mam jedno autko na uwadze, ale zostawię to w tajemnicy.

R: Może odejdźmy na chwilę od MTA. Grasz w jakieś inne gry? Jakie to tytuły? Jak je oceniasz?
U: Poza MTA gram jeszcze w CS:GO oraz LOL, bardzo przyjemne gry, tylko szkoda mi już pieniędzy na nowy monitor bądź klawiaturę.

R: Czym zajmujesz się w świecie rzeczywistym? Uczęszczasz do jakieś szkoły, bądź pracy? Masz jakieś zainteresowania?
U: Uczęszczam do szkoły zawodowej na zawód lakiernika samochodowego. Na co dzień interesuję się motoryzacją. Staram się jak najczęściej bywać na imprezach samochodowych, które są organizowane w całej Polsce.

R: Zbliżamy się do końca naszej rozmowy, chciałbyś kogoś pozdrowić?
U: Tak, pozdrawiam organizacje MorDziaGenG oraz Zebre.

R: Oczywiście pozdrawiamy! Dziękuje za udzielenie wywiadu. Miłego dnia!

1.png

8eybfgF.png

Autor: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek.cj
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.