Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na halotoja

>BetonoweJaJa<

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3783
Login: patryk$
Nick oskarżonego: halotoja
Powód skargi:kupowałem od gracza stratuma pisał że ma klucz A go nie ma
Data zdarzenia: 01.06.2022 16:30
Dowody: [2022-01-06 16:30:38] [Output] : (153) patryk$: a ma klucz? [2022-01-06 16:30:39] [Output] : (153) patryk$: napewno? [2022-01-06 16:30:51] [Output] : (58) halotoja: ta ale nwm komu byĹ‚ udostÄtmpniany
Opis sytuacji: na gieldzie stał stratum gracz pisal ze ma.klucz A go nie.posiada więc pisalem do niego ze nie ma i ze zwrot kasy A nie odpisywał więc piszę skarge pojazd sprzedany..z minusem ale wypadało by kasa za klucz.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

mta-screen_2022-01-06_16-40-06.png

mta-screen_2022-01-06_16-31-19.png

@halotojaprosze zwrócić graczowi 10k. Nie miałeś innego sposobu udostępnić pojazdu graczowi, również sam potwierdziłeś " ta, ale nie wiem komu był udostępniany" z Twojej odpowiedzi jasno wynika, że pojazd powinien posiadać dodatkowy klucz.

Godzinę temu, WhiteTiger napisał:

@halotojaprosze zwrócić graczowi 10k. Nie miałeś innego sposobu udostępnić pojazdu graczowi, również sam potwierdziłeś " ta, ale nie wiem komu był udostępniany" z Twojej odpowiedzi jasno wynika, że pojazd powinien posiadać dodatkowy klucz.

chodziło o drugi pojazd tak jak napisałem bo było pytanie o drugi pojazd bo drugi miał klucz ale niewiedziałem komu był udostępniany 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.