Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza SilenT

Janusztracz90

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Janusztracz90
Nick oskarżonego: SilenT
Powód skargi: Wjazd na matkę , wyzwiska
Data zdarzenia: 15.11.2020
Dowody: 

Spoiler

1894414594_Zrzutekranu(15).thumb.png.02f57ce30e91a3d7a65c4ac9f07bc358.png

Opis sytuacji: Gracz spychał mi auto do wody , a gdy zwróciłem mu uwagę zaczął wyzywać
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

1585690486_Zrzutekranu(16).thumb.png.8704983add317d986fea7ead46b57617.png

Jeszcze gdy poinformowałem go o skardze napisał "chuj mnie to obchodzi"

8 minut temu, Janusztracz90 napisał:

a gdy zwróciłem mu uwagę zaczął wyzywać

[2020-11-15 23:42:12] [Output] : << [150] Janusztracz90: smieciu

Gdzie ty mi zwróciłeś uwagę?

ZACZĄŁEM cię wyzywać?

Nie będzie mnie jakiś random wyzywał od śmiecia, bo ja sobie nie daje pluć w twarz, tym bardziej od jakiegoś kida z internetu. Pozdrawiam z rodzinką 😉 

Piszesz skargę o coś, co sam wszcząłeś, więc jesli mamy z tego jakkolwiek sprawieldiwie wyjść to również wylatujesz z mutem i krótka piła gościu XDD

XDDDDDDDDDDDDD

4 minuty temu, Janusztracz90 napisał:

Zwróciłem ci uwagę poprzez określenie twojej osoby , bo słabe jest jak pisze z gościem sobie a ty spychasz mi auto do wody.

Weź sie już nie kompromituj, ile ty masz lat? Tym określeniem mnie obraziłeś, a właśnie o to piszesz skargę, więc nie wiem, czy u ciebie pod kopułą wszystko gra.

Witam.

Gracz @Janusztracz90 otrzymuje ostrzeżenie słowne za swoje nieodpowiednie słowa skierowane w stronę oskarżonego gracza. Następnym razem zostaną wyciągnięte surowsze konsekwencje.

Oskarżony gracz @SilenT otrzymuje karę w postaci wyciszenia na okres 48 godzin, z powodu wjazdu na rodziców (matki) gracza składającego skargę, którą oczywiście przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.