Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z brt

Traperhoff

Rekomendowane odpowiedzi

lIdlTbN.png

naTqDnE.png

Witam, jestem Traperhoff - Senior Pressman z Project News. W dzisiejszym artykule przeprowadziłem wywiad z graczem @brt na temat ogólnej jego rozgrywki. Zapraszam serdecznie do przeczytania.

Gzqqb1L.png

67IOcqH.gif

RT: @TraperhoffBRT: @brt

RT: Siemanko, dziękuje bardzo, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu. Możemy zaczynać?
BRT: Bardzo chętnie.
RT: Super, na samym wstępie chciałbym zapytać się o twój początek gry na serwerze, kiedy się dowiedziałeś o serwerze i dlaczego zacząłeś na nim grać?
BRT: O serwerze dowiedziałem się jakoś rok temu i zacząłem na nim grać, ponieważ od razu mi się spodobał, wiedziałem, że to będzie dłuższa przygoda.
RT: A od kogo dowiedziałeś się o serwerze?
BRT: O serwerze dowiedziałem się od mojego ziomka, który polecił mi ten serwer.
RT: Rozumiem. Chciałbym również się dowiedzieć, ile przez ten czas udało Ci się zdobyć godzin przegranych na serwerze oraz ile aktualnie posiadasz reputacji?
BRT: Przez ten czas udało mi się uzbierać 700 godzin i prawie 11k reputacji.
RT: Wow to naprawdę sporo i jak wspominasz ten czas, nie żałujesz zaczęcia gry?
BRT: Wspominam bardzo dobrze, gra się przyjemnie i nie żałuję ani trochę.
RT: Dobrze, a pamiętasz może, jaki był twój pierwszy pojazd na serwerze i ile mniej więcej kosztował?
BRT: Pamiętam, był to Previon, którego mam do tej pory, jak dobrze kojarzę.
RT: Previon to dość często wybierany samochód dla początkujących graczy, czy jesteś w stanie opisać nam pokrótce, jakie auta miałeś jeszcze w swojej kolekcji i co posiadasz teraz?
BRT: Po Previonie zakupiłem Eurosa, następnie był club i jeśli o niczym nie zapomniałem to po Clubie, było Elegy. Aktualnie mam tylko Sancheza na dojazdy.
RT: Rozumiem, a czy masz jakiś swój dream-car, którego w przyszłości chciałbyś zakupić? Jeżeli masz ich parę to śmiało, możesz wymieniać.
BRT: W niedalekiej przyszłości mam zamiar zakupić Bulleta lub Banshee Viper GTS. Z tyłu głowy mam jeszcze Turismo lub Infernus, ale do tych to mi jeszcze trochę brakuje.
RT: Dobrze, a jak myślisz, w ile uda Ci się uzbierać na jedno auto z wyżej wymienionych?
BRT: Na Bulleta/Banshee to jeszcze z dwa tygodnie, a co do jakiegoś Turismo to myślę, że miesiąc lub dwa. Zależy, jak sprawnie pójdzie mi zbieranie funduszy.
RT: Okej, chciałbym zapytać, na jakich pracach zarabiasz na swoje zachcianki? Czy może masz inny sposób na zarobek?
BRT: Główne siedzę na tunerze, ale czasami też pójdę pozarabiać na kurierze.
RT: A jaki masz warsztat tuningowy, gdzie i od jakiego czasu go posiadasz?
BRT: Posiadam tunera wizualnego w Los Santos (El Corona) i mam go od około tygodnia.

EddiFOm.gif

RT: Jak Ci się podoba prowadzenie właśnie takiego warsztatu? Możesz nam zdradzić, ile idzie dziennie zarobić?
BRT: Jest bardzo przyjemnie, a co do zarobków to z 50k dziennie można sobie na spokojnie zarobić.
RT: Wow to naprawdę sporo, jaki procent zazwyczaj doliczasz?
BRT: Zazwyczaj około 10%, aby zadowolić wszystkich klientów. Osoby chętne oczywiście mogą dać napiwek, lecz nie naciskam na to.
RT: Rozumiem, a jesteś w stanie powiedzieć, ilu dziennie obsługujesz klientów?
BRT: Niestety nie wiem ilu dokładnie uda mi się obsłużyć, ale naprawdę wielu.

76kr5PR.gif

RT: A czy jesteś w jakiejś frakcji? Jeżeli nie, to czy planujesz do jakiejś dołączyć?
BRT: Aktualnie nie jestem, byłem kiedyś w SARA i myślę, czy nie wrócić tam lub też interesuje mnie kierunek taksówkarski, czyli SATC.
RT: Rozumiem, no frakcje to zawsze jakieś odskocznie dla urozmaicenia rozgrywki. A czy posiadasz organizacje?
BRT: Nie posiadam i na razie nie planuje dołączyć, uważam to za niepotrzebne.
RT: Czy masz jakieś cele do zdobycia na serwerze, których jeszcze nie zdobyłeś?
BRT: Myślę, że moim głównym celem teraz jest kupno tunera mechanicznego, a później to zobaczymy.
RT: Dobrze, jeszcze chciałbym spytać o Twój pojazd, czyli o Sancheza. Co on ma i czy planujesz cos jeszcze do niego dodać?
BRT: Posiada maksymalny silnik, zimówki, radio i klucz. Nie mam w planach nic do niego dodawać, ponieważ tak jak wspomniałem, służy mi on tylko do dojazdów.

nNZuJM1.gif

RT: Super, zbliżamy się do końca wywiadu. Chciałbyś coś na sam koniec powiedzieć lub nominować kogoś do udzielenia właśnie wywiadu?
BRT: Chciałbym jeszcze życzyć wszystkim szczęśliwego nowego roku oraz nominuję gracza @KocvreK do udzielenia wywiadu
RT: Super, dziękuję bardzo za poświęcony czas i również Tobie życzę szczęśliwego nowego roku!

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie mojego artykułu, widzimy się już niebawem.

8eybfgF.png

Autor: @Traperhoff

Grafiki: @Aiishan

Korekta:  @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.