Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Krokson07

Jendrek

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na Krokson07

UID: 36902
Login: tavipl
Nick oskarżonego: Krokson07
Powód skargi: Nie oddanie użyczonej pożyczki w ustalonym przez niego samego terminie pięciu minut
Data zdarzenia: Godzina po 13:00 05-01-2022
Dowody: Plik pierwszy zawiera logi z krótkiej rozmowy. Można się przyjrzeć, że sam podał termin bo pisaliśmy na lokalnym czacie a nie na pm.
Opis sytuacji: Stałem sobie na molo Los Santos, nagle widzę, że Krokson07 podchodzi do każdego i pyta o $100. Stwierdziłem, że w sumie to żadne pieniądze więc niech ma. Tym bardziej skoro zadeklarował, że odda w przeciągu 5 minut tak jak widać. Po 10 minut nie odpisywania na pytania o pieniądzach dalej stał i tym bardziej prosił innym o $20. Szczerze, nie oczekuję, że mi je odda. To są grosze, ale za takie grosze sprzedać honor i godność to aż się prosi, żeby o tym powiedzieć. Niech każdy wie co to za pseudo-gracz. Na drugim SS pokazuje, że dalej prosił o kasę. Przyjrzyjcie się godzinie. Pozdrawiam serdecznie
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mogę znaleźć loga, ale ostrzegałem go, że jeśli nie odda to skarga.

dowód2.png

dowód1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.