Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z użytkownikiem Eloson

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

Xdl6mlo.png

naTqDnE.png

Witam z tej strony Junior Pressman EndriuK z Redakcji Prasowej Project News, dziś przygotowałem dla państwa wywiad z użytkownikiem @eloson, został on przeprowadzony częściowo na środku oceanu i lądu, zapraszam serdecznie.

XGwBbve.png

Postanowiliśmy wybrać się razem z @eloson na ryby, aby porozmawiać o nim i przy okazji spędzić miło czas, zaczynajmy.

m9T3Xvx.png

Gzqqb1L.png

R : Redaktor    E : @eloson

R: Witaj @eloson, czy mógłbyś nam opowiedzieć coś o swojej osobie ?

E: Cześć! Nie ma problemu, jestem Eloson prosty chłopak, który lubi spędzać wieczory ze znajomymi przed komputerem, na co dzień gram w gry lub wychodzę ze znajomymi. Oprócz MTA gram też w takie gry jak Apex Legends oraz CSGO. Na serwerze konto posiadam już od ponad roku, natomiast aktywnie gram od około 3 miesięcy i nie widzi mi się, abym prędko przestał tutaj grać.

R: Jak trafiłeś na serwer Project RPG ?

E: Trafiłem tutaj z plotek, ludzie mówili, że założono nowy, innowacyjny serwer. Na początku to zlewałem, bo myślałem, że będzie to kolejny niewypał, natomiast w końcu postanowiłem zawitać na serwerze. Wszedłem, zarejestrowałem się i od razu po wejściu do gry poczułem się, jakbym zaczerpnął świeżego powietrza. Już na pierwszy rzut oka, widać, że włożono dużo pracy w ten serwer.

R: Przedstawiłeś się nam się jako osoba, czy przedstawisz się jako gracz, opowiesz coś o swojej grze, jaki posiadasz majątek/auto ?

E:  Tak jak wcześniej mówiłem, mój nick to @eloson, na serwerze gram przeważnie w godzinach wieczornych, rzadko kiedy pracuję, choć ostatnio wciągnąłem się w łowienie ryb, jest to bardzo przyjemna praca, chociaż system ulepszania wędki potrafi czasem napsuć krwi. Dużą część mojego majątku zarobiłem na handlu samochodami. Mój majątek obecnie składa się jedynie z czystego jestera, który jest pojazdem na handel, natomiast dwu krotność tego posiadam jeszcze w banku. Co do pojazdu, to na co dzień poruszam się Buffalo z bodykitem hellcat, będące własnością mojego przyjaciela o nicku „ @Ziemianin”, którego serdecznie chciałbym pozdrowić z tego miejsca.

R: Majątek masz dość niezły, gdzie zarobiłeś tyle pieniędzy?

E: Z początkiem mojej kariery na tym serwerze pieniądze zdobywałem, pracując w różnego typu pracach dorywczych, oraz robiąc zadania dzienne. Tak zdobywałem swój kapitał do momentu przekroczenia bariery stu tysięcy na koncie, wtedy zrozumiałem, że żmudna praca nie jest kluczem do sukcesu, więc postanowiłem poszerzyć fronty i zacząłem garnąć wiedzę o cenach serwerowych maszyn. Żałuję, że nie poczyniłem tego wcześniej, widok sprzedaży pojazdu o dziesiątki tysięcy więcej niż się go kupiło, jest naprawdę satysfakcjonujący.

R: Na jaką skale ocenisz nam społeczeństwo serwera w skali? Od 1 do 10, uzasadniając, swoją wypowiedz.

E: Szczera ocena - 7/10. Jest dużo świetnych osób na tym serwerze, które z chęcią potrafią pomóc drugiej osobie. Gra tutaj także kilku moich znajomych, z którymi kiedyś chodziłem do szkoły, dzięki czemu polepszam z nimi kontakty. I to w sumie dzięki nim ta ocena jest, jaka jest, nie będę kłamał, że natknąłem się także na ludzi, którzy podchodzili do wielu spraw zupełnie bez dystansu, lub wrzucili auto do wody, tłumacząc się, że wybili się przypadkowo od torów.

R: Jako gracz, na pewno posiadasz jakieś auto, czy jesteś w stanie pokazać nam je i opowiedzieć coś o jego tuningu ?

E: Auta, którym mógłbym się godnie pochwalić, obecnie nie posiadam. Natomiast tak jak wspomniałem wyżej, mam dozgonnie udostępniony pojazd od mojego dobrego murzyna Ziemianina, więc o jego aucie mogę opowiedzieć. Jest to pojazd Buffalo z silnikiem 3.7, oprócz podstawowych dupereli jest on wyposażony w elektroniczny moduł sterujący poziomu czwartego, oraz turbinę poziomu piątego. Ma zamontowany zestaw wyścigowy oraz bodykit „Hellcat". Dodam tylko, że do baku wlewa się benzynę, więc łatwiej idzie go sprzedać.

oREMAYC.gif

R: Czy planujesz jakiś Projekt Samochodowy na rok 2022 ?

E: Tak, mam w planach dwa projekty-Sultan lub Elegy. Sultan dlatego, iż jest to moim zdaniem najlepiej prowadzący się samochód z całego San Andreas. Prócz tego ma on także bardzo przyzwoity wygląd, którego nie można mu zaprzeczyć. Z kolei plany na Elegy niosą za sobą kolejne plany, ale o tym to może kiedy indziej.

R: Zauważyłem, że jesteś w organizacji The Always, opowiesz nam coś o tej organizacji, jacy są członkowie, czy warto próbować swoich sił na dostanie się ?

E: To się zgadza, moja organizacja należy do jednej z lepszych, czy to w kontekście pojazdów, lokalizacji bazy, czy atmosfery. Posiadamy szeroki wybór maszyn, które znajdują się w naszej organizacji, od łodzi, przez motocykle, dostawcza ki, lowridery, aż po wszelkiego rodzaju samochody i spekuluję, że gdyby była opcja posiadania prywatnego helikoptera, to już dawno taki by stał u nas na bazie. A co do samej bazy, jest to najlepiej umiejscowiona baza dla miłośników kosiarek, minuta na piechotę i już można śmiało zarabiać. Znajduje się ona w okolicy Verdant Bluffs i jest równie wielka, jak przyjemna dla oka. Atmosfera w organizacji nigdy nie jest ponura, zawsze idzie z kimś śmiało pogadać, czat organizacyjny nigdy nie jest martwy, chyba że mowa tutaj o naprawdę późnych godzinach. Wszystkich chętnych do dołączenia do naszej organizacji śmiało zachęcam do pisana podania w trakcie, gdy będzie otwarta rekrutacja, nie pożałujecie.

R: Masz jakaś swoją ulubioną frakcję, do której chciałbyś dołączyć, bądź biznes opowiedz nam, dlaczego taka jest, twoja odpowiedz.

E: Tak się składa, że jest zarówno biznes, jak i frakcja, do której chciałbym dołączyć. Mówiąc o frakcji, mam na myśli SAPD, moja ulubiona frakcja pod względem odgrywania RP, przyjemności z odbywania służby, czy zakresu zadań możliwych do wykonania, natomiast główną przyczyną są pościgi. Otóż biznes, do którego chciałbym dołączyć, nazywa się „Night Racing Club”, wszystko, co jest związane ze ściganiem się, czy organizowaniem takich spraw mnie interesuje, setki godzin spędzonych na ścinaniu zakrętów na serwerach typu AdrenalineX czy FFS, mówią same za siebie.

R: Dziękuje ci za ten krótki wywiad, niestety rybki nie brały nam za dobrze, mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy, wszystkiego najlepszego w nowym roku.

E: Ja również Ci dziękuję, może i branie nie było najlepsze, za to wywiad był z pewnością świetny, do następnego i również wszystkiego najlepszego w nowym roku.

qecuhhr.png

iHQHZvT.gif

XGwBbve.png

naTqDnE.png

Odjechał z piskiem opon, dziękuje każdemu za przeczytanie wywiadu i zapraszam na kolejne materiały.

8eybfgF.png

Autor: @EndriuK

Grafika: @Aiishan

Korekta@Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.