Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z DECKARD

Karaszka

Rekomendowane odpowiedzi

37OuBWo.png

naTqDnE.png

Witam! Z tej strony Trainee @parekulek z redakcji Project News. W dzisiejszym wydaniu wystąpi gracz @Deckard z organizacji PLAY4FUN. Zatem przejdźmy do wywiadu!
wywiad.png

R: @parekulek M: @Deckard

R: Witam, z tej strony Trainee parekulek z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś wziąć udział w krótkim wywiadzie i odpowiedzieć na kilka pytań?

M: Cześć. No jasne, chętnie odpowiem ci na pytania, będzie to dla mnie duży zaszczyt.

R: Super. Czy mógłbyś opowiedzieć nam coś o sobie dla naszych czytelników?

M: Co by tu dużo mówić, jestem starym człowiekiem, który pracuje tu i tam na lepsze jutro.

R: Jak ci się podoba praca kosiarek w San Fierro?

M: Jest to przyjemna robota. Moim zdaniem szybko się nie nudzi, ale niektórzy sądzą inaczej.

R: Nie myślałeś o zmianie pracy kosiarek z San Fierro na prace kosiarek w Los Santos, podobno są tam lepsze zarobki.

M: Wie Pan, moim zdaniem zarobki znacząco się nie różnią, a stąd mam blisko na bazę organizacji i urząd miasta.

R: Jakiej organizacji jesteś członkiem i jak ci się w niej podoba?

M: Jestem członkiem organizacji PLAY4FUN. Jest bardzo sympatycznie, zarząd rewelacyjny, fajna atmosfera wśród członków - czego chcieć więcej. 

R: Możesz zdradzić nam informacje o waszym majątku organizacyjnym?

M: Mamy przywracające o zawrót głowy pojazdy, takie jak Infernus Pandem czy Schafter.

6Sk7eVlg.jpg

R: Od kiedy grasz na serwerze Project RPG?

M: Tak na poważnie, to zacząłem grać od jakiś dwóch tygodni, ale zarejestrowałem się już 09-09-2020.

R: Co skłoniło cię do rozpoczęcia rozgrywki na tym serwerze?

M: Ogólnie jest fajny tune do pojazdów, a ja się podniecam motoryzacją i zbieram na jakieś dodatki do mojego gruza, ale również zraziłem się do konkurencyjnego serwera i przez tamtejszą faworyzację.

R: Jakiego auta tune ci się najbardziej podobają?

M: Tampa Daytona to mój cel, ale dream car to ZR-350 RB. Cel na ten moment i budżet w jaki opiewam, w przypadku tampy oczywiście jest ograniczony.

R: Masz jakieś zainteresowania poza MTA?

M: Wiadomo, interesuje się również w JDM oraz Amerykańcami i Polonezem w rzeczy samej, ciężarówki to też hobby. Ogólnie logistyka jest ciekawa.

R: Grasz w jakieś gry poza MTA?

M: Zdarzy się pograć w Rocket League, Minecrafta.

R: Interesujesz się jakimś sportem?

M: Do niedawna grałem w klubie piłkarskim na lewej bądź prawej obronie, ale to już poszło w zapomnienie, ale mam nadzieję, że uda się kiedyś wrócić.

R: W jakim klubie było dane ci grać?

M: Klub Łagowski - Potęga Świętokrzyskiego. Zdobyliśmy awans do 2 ligi.

R: Macie jakieś przyjazne lub wrogie relacje do innych klubów piłkarskich, czy raczej jesteście neutralni?

M: Z sojuszami to w Łagowie ciężko, a wrogo jesteśmy nastawieni do połowy kadry.

R: Do jakiego klubu piłkarskiego ze świata masz największą sympatię?

M: Chelsea oraz Brazylię się za młodego oglądało, teraz już za bardzo nie śledzę.

R: Oglądasz mecze Polskiej reprezentacji?

M: Nie, wolę zaoszczędzić nerwów, sprawdzam końcowe wyniki. Nie podobają mi się akcje ze zmianami trenerów, uważam, że Adam Nawałka był najlepszy w tej roli. Teraz są jakieś cyrki.

R: Zakładałeś zakłady bukmacherskie u Top Betting?

M: Wiesz.... Nie miałem pojęcia, że ktoś taki jest. Skorzystam na pewno.

R: Mamy serwerowego bukmachera Top Betting z siedzibą w Los Santos. Polecam serdecznie. Na razie, to by było na tyle z moich pytań, czy masz ochotę kogoś pozdrowić?

M: Pozdrawiam mamę, tatę, całą organizację i Ciebie.

R: Dziękuję, za udzielenie mi wywiadu miło było rozmawiać z tak pozytywną osobą i przeprowadzić z nią wywiad. Mam nadzieję, że nasze drogi jeszcze się skrzyżują na szlakach serwera.

8eybfgF.png

Autor: @parekulek
Grafiki: @Tomcio.

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.