Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

stracone kg na kutrach

ZbakanyRambo

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś około godziny 19:15 po 3.5h siedzenia i bycia semi-afk nie wywaliło mi nawet NT, juz plynalem oddac 3 tony ryb i mnie rozlaczylo, nie mialem zadnych warnow afk przez ten czas, nawet co jakis czas specjalnie pisalem cos na czacie, nie wiem czy jest jakis sposob na odzyskanie tego hajsiwa bo jednak 3.5h grindowania to jakies 22k z premium. zadnego ss nie posiadam bo kto by wiedzial, ze takie cos sie stanie.. prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.