Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza naTive.

MAF1N

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <15512
Login: <MAF1N
Nick oskarżonego: <Native.
Powód skargi: <Oszustwo na tune plus nie chcec do odmiany w ciagu 24h od wziecia auta w raty co jest w regulaminie
Data zdarzenia: <wczoraj
Dowody: <[2022-01-03 00:29:34] [Output] : >> [118] natiVe.: ty czego tam do ft brakuje?
[2022-01-03 00:29:34] [Output] : G> Kuba4071: wspolczuje jak ktos to wpisze. Tyle pierdolenia potem jest
[2022-01-03 00:29:39] [Output] : << [118] natiVe.: lpg, licznika
[2022-01-03 00:29:42] [Output] : << [118] natiVe.: abs mzn baku

Opis sytuacji: <eo wzialem wczoraj od gracza native ta furke za 1.02kk dalem 960 i 60 w raty niestety gracz mnie oszukal na tune bo auto nie posiada cb radia i rejki q wg regulaminu przy wystapieniu komplikacji do 24h od wziecia auta w raty mozliwa jest odmiana dodatkowo przez sprawe z tampą i Spenisonem nie bede w stanie ich splacic wiec wnioskuje o odmiane wg regulaminu
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <informuje o skardze na forum

Nie chce odmiany ponieważ mam upatrzoną furke którą chcę kupić, w dodatku widziałeś fure i ją dokładnie oglądałeś gdy kolinp był za kierownicą, i widziałeś, że bryka nie posiada rejestracji. co do cb radia - fakt nie poinformowałem cię o tym i możemy ugadać się tak, że po prostu oddasz 58,500$ rat i te 1,500 za cb radio zostanie u ciebie w portfelu.

1 minutę temu, natiVe. napisał:

Nie chce odmiany ponieważ mam upatrzoną furke którą chcę kupić, w dodatku widziałeś fure i ją dokładnie oglądałeś gdy kolinp był za kierownicą, i widziałeś, że bryka nie posiada rejestracji. co do cb radia - fakt nie poinformowałem cię o tym i możemy ugadać się tak, że po prostu oddasz 58,500$ rat i te 1,500 za cb radio zostanie u ciebie w portfelu.

Nie tym razem wg regulaminu mam 24h na odmiane w przypadku komplikacji p o2 nie ,gad,am się na żadne za dość uczynienie nie zwróciłem uwagi na rejke gdzie twoja sprawa było poinformowanie mnie o jej braku a po 3 KolinP posal że jest to wgl total ft co znajde zaraz w logach wiec jedyne co wchodzi w grę to odmiana 

2022-01-02 23:44:55] [Output] : (296) MAF1N: co ma ?
[2022-01-02 23:45:00] [Output] : G> KaruiS: i dobry bolid
[2022-01-02 23:45:04] [Output] : G> KaruiS: xD
[2022-01-02 23:45:04] [Output] : (105) tabaluga2115: aj 
[2022-01-02 23:45:07] [Output] : (221) kolinp: ft torpyw nitro v5

obie strony mogą POPROSIĆ, nie mam nakazu od razu się odmienić po drugie, kolinp nie jest właścicielem tego pojazdu i nie był -tylko ja. po trzecie później napisałem jakie ma braki które sam wkleiłeś z logów, oglądałeś auto dookoła nie moja wina że nie zwróciłeś na to uwagi.

jeśli nie chcesz zwrotu pieniędzy to poczekamy na wypowiedź ze strony administracji.

28 minut temu, natiVe. napisał:

obie strony mogą POPROSIĆ, nie mam nakazu od razu się odmienić po drugie, kolinp nie jest właścicielem tego pojazdu i nie był -tylko ja. po trzecie później napisałem jakie ma braki które sam wkleiłeś z logów, oglądałeś auto dookoła nie moja wina że nie zwróciłeś na to uwagi.

jeśli nie chcesz zwrotu pieniędzy to poczekamy na wypowiedź ze strony administracji.

W takim razie czekamy na administrację w jakis sposób zostalem oszukany na tune i jedynie na co mogę się zgodzić to odmiana

10 minut temu, WhiteTiger napisał:

Jeżeli pojazd był umową ratalną, oraz gdy tutaj doszło ewidentnie do nieporozumienia dot, tuningu pojazdu- Proponuję odmianę między Wami, albo zwrot kosztów zamontowania tuningu m.in "cb radia i na

Na odmiane moge się zgodzić 

Na zwrot kosztów już nie

Pojazd dodatkowo nie posiada jeszcze wykrywaczy foto. Nie mam zamiaru się bawić w jakies odszkodowania wiec wnioskuje o odmiane

10 minut temu, natiVe. napisał:

nie posiadam pieniędzy na odmiane.

jaki sens odmiany skoro koszty wyjdą jakies 3-4k ?

w dodatku z tego co widziałem felgi są zmienione 

Po 1 nie wyjdzie 3-4k tylko w okolicy 15 po drugie mam prawo do odmiany bo zostalem oszukany a jak dojdzie do odmiany felgi będziesz mial jakie były 

Tak wgl to jeszcze proszę administrację o sprawdzenie czy nie padło również oszustwo na fake offki bo gracz pisal że miał 1.1kk offke na forum na pv wiec proszę o weryfikację tego logi że to pisal podesle wieczorem bo tera jestem w trasie

3 minuty temu, MAF1N napisał:

Po 1 nie wyjdzie 3-4k tylko w okolicy 15 po drugie mam prawo do odmiany bo zostalem oszukany a jak dojdzie do odmiany felgi będziesz mial jakie były 

Tak jak już pisałem - auto sprawdzałeś pare razy i DOSKONALE widziałeś, że nie ma rejki. Próbujesz na siłę się odmienić.

4 minuty temu, MAF1N napisał:

Tak wgl to jeszcze proszę administrację o sprawdzenie czy nie padło również oszustwo na fake offki bo gracz pisal że miał 1.1kk offke na forum na pv wiec proszę o weryfikację tego logi że to pisal podesle wieczorem bo tera jestem w trasie

Nie było to na forum tylko na serwerze 

Tak jak już pisałem - auto sprawdzałeś pare razy i DOSKONALE widziałeś, że nie ma rejki. Próbujesz na siłę się odmienić.

Spokojnie mam loga 🙂

Twoim obowiązkiem było poinformowanie mnie o jej braku 

2 minuty temu, MAF1N napisał:

Twoim obowiązkiem było poinformowanie mnie o jej braku 

Nawet jeśli - kilkukrotnie powtarzam sprawdzałeś auto i gdy spytałeś o braki wymieniłem te mechaniczne z racji, że rejestracja dla mnei nie jest na tyle ważna przy kupnie samochodu dlatego nie informowałem, ale doskonale widziałeś i teraz piszesz skarge na siłe, bo podejrzewam, że nie masz wyższych ofert od ceny kupna, z mojej strony jest tylko możliwość zwrócenia kosztów za cb radio i wykrywacza, jeśli administracja stwierdzi, że mam oddać także za rejke to oddam. Mogłeś zapytać o rejestracje jeśli była dla ciebie na tyle ważna

Odmiana nie wchodzi w gre, bo tak jak pisałem wyżej - nie posiadam pieniędzy na odmiane.

2022-01-03 00:04:55] [Output] : >> [128] natiVe.: a jakies offki miales za to?
[2022-01-03 00:04:58] [Output] : OG > (186) Sergiuszek<3: S/W Manana Dtm | Zestaw W ecu turbo gz radio fele wydech cb ogr /pm
[2022-01-03 00:05:04] [Output] : << [128] natiVe.: w wymianie 1,1
[2022-01-03 00:05:07] [Output] : >> [128] natiVe.: od?
[2022-01-03 00:05:08] [Output] : << [128] natiVe.: ale bylo tego za duzo
[2022-01-03 00:05:10] [Output] : G> bialyja: na tym kursie 114
[2022-01-03 00:05:10] [Output] : << [128] natiVe.: i nie chcialem
[2022-01-03 00:05:10] [Output] : (30) piotresso: na chwile
[2022-01-03 00:05:16] [Output] : >> [128] natiVe.: dobra czk chwile
[2022-01-03 00:05:18] [Output] : << [128] natiVe.: gdzies na forum mam
[2022-01-03 00:05:21] [Output] : << [128] natiVe.: w pv wiadomosciahc

tak jak wsponiallem wyzej prosze o weryfikacje czy nie doszly tu jeszcze fake offki

6 minut temu, natiVe. napisał:

Nawet jeśli - kilkukrotnie powtarzam sprawdzałeś auto i gdy spytałeś o braki wymieniłem te mechaniczne z racji, że rejestracja dla mnei nie jest na tyle ważna przy kupnie samochodu dlatego nie informowałem, ale doskonale widziałeś i teraz piszesz skarge na siłe, bo podejrzewam, że nie masz wyższych ofert od ceny kupna, z mojej strony jest tylko możliwość zwrócenia kosztów za cb radio i wykrywacza, jeśli administracja stwierdzi, że mam oddać także za rejke to oddam. Mogłeś zapytać o rejestracje jeśli była dla ciebie na tyle ważna

Odmiana nie wchodzi w gre, bo tak jak pisałem wyżej - nie posiadam pieniędzy na odmiane.

dla mnie zwrot kosztów nie wchodzi w gre 🙂

7 minut temu, MAF1N napisał:

2022-01-03 00:04:55] [Output] : >> [128] natiVe.: a jakies offki miales za to?
[2022-01-03 00:04:58] [Output] : OG > (186) Sergiuszek<3: S/W Manana Dtm | Zestaw W ecu turbo gz radio fele wydech cb ogr /pm
[2022-01-03 00:05:04] [Output] : << [128] natiVe.: w wymianie 1,1
[2022-01-03 00:05:07] [Output] : >> [128] natiVe.: od?
[2022-01-03 00:05:08] [Output] : << [128] natiVe.: ale bylo tego za duzo
[2022-01-03 00:05:10] [Output] : G> bialyja: na tym kursie 114
[2022-01-03 00:05:10] [Output] : << [128] natiVe.: i nie chcialem
[2022-01-03 00:05:10] [Output] : (30) piotresso: na chwile
[2022-01-03 00:05:16] [Output] : >> [128] natiVe.: dobra czk chwile
[2022-01-03 00:05:18] [Output] : << [128] natiVe.: gdzies na forum mam
[2022-01-03 00:05:21] [Output] : << [128] natiVe.: w pv wiadomosciahc

tak jak wsponiallem wyzej prosze o weryfikacje czy nie doszly tu jeszcze fake offki

dla mnie zwrot kosztów nie wchodzi w gre 🙂

nie ten serwer, a powiedz mi, jak mam ci sie odmienic skoro nie mam kasy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.