Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na KhabyLame

Maqumba

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 4811
Login: MistrzGamez
Nick oskarżonego: KhabyLame
Powód skargi: CBK w moim kierunku za "zgłaszanie innych graczy"
Data zdarzenia: 03.01.2022
Dowody: Wiadomość którą dostałem - unknown.thumb.png.01bc9b6724fc9471a60c2578d508af19.png
Opis sytuacji: Chcąc sprawdzić aktualności na forum dostałem taką wiadomość od gracza, któremu najprawdopodobniej nie podoba się że dbam o porządek serwera.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie byłem go w stanie poinformować więc oznaczam go pod tym postem @KhabyLame

Witam na wstępie chciałbym przeprosić administratora który będzie się męczył i rozpatrywał tą skarge. 

Po 1 gracz nie powinien wyjawiać na światło dziennie naszych wiadomości prywatnych bez mojego zezwolenia co już powinno skończyć się ostrzeżeniem dla niego. Pisząc do użytkownika Maqumba wyraziłem swoje zdanie w stosunku do jego zachowania i dalej podtrzymuje te słowa.

Kontynuując tylko gracz poznał moje zdanie o jego osobie więc nie wiem w jakim celu pisze skargę skoro w wiadomości prywatnej mogę mu napisać co chce i jeśli mu się to nie spodobało mógł mnie zablokować oraz usunąć wiadomości i było by po problemie, dlatego też wysuwam wnioski że gracz specjalnie szuka byle powodu żeby skargę napisać o czym można się przekonać w jego poprzednich wpisach na forum.

Reasumując wszystko co napisałem uważam że nie zasługuje na kare oraz że skarga powinna zostać odrzucona a użytkownik Maqumba powinien dostać ostrzeżenie.

Co do użytkownika Maqumba chce dodać że temu człowiekowi się chyba nudzi bo obserwując jego osobę można śmiało zauważyć że szuka nawet byle błachostki  żeby na kogoś skargę napisać przez co psuje rozgrywkę innym graczom oraz może ucierpieć przez to renoma serwer ponieważ gdy nowy użytkownik zauważy że serwer daje kare nawet za jedno przekleństwo można by pomyśleć że jest to serwer dla dzieci gdzie nie można pozwolić sobie na troszeczkę wyładowania czy też zabawy, a dobrze wiemy że większość graczy na tym serwerze to dorosłe lub prawie dorosłe osoby. Z mojej strony to tyle myślę że każdy moje zdanie poznał jeśli ktoś się z tym nie zgadza to trudno ale moim zdaniem gracz Maqumba szkodzi serwerowi takimi ilościami skarg. Pozdrawiam

Wręcz przeciwnie że szkodzę tylko poprawiam jakość gry innym graczą ja sam nie wymierzam kar tylko robi to administracja a ja ich tylko naprowadzam na potencjalnych delikwentów. Ciężko powiedzieć że szukam błachostki o byle co tym bardziej że moja każda skarga skończyła się na moją korzyść i na korzyść innych graczy poprawiając im komfort grania. Ciężko powiedzieć w twoim przypadku że było to jedno przekleństwo tylko po prostu mnie zwyzywałeś bo boli cie to że zgłaszam duża ilość graczy. Tak samo jak administrator zabiera dziennie 20 razy prawo jazdy różnym graczą i ja robie to samo tylko ja nie daje kary a pokazuje gdzie jej szukać, więc mówienie że to ja powinienem dostać ostrzeżenie jest na prawdę śmieszne. 

Człowieku ty nie rób z siebie szeryfa ani nie porównuj się do administracji bo nic wspólnego z nimi nie masz. Zgłaszanie graczy za jedno przekleństwo w twoją strone gdzie sam wcześnie podburzałeś gracza denerwując go oraz wiedząc że nie ma dowodów na ciebie bo kto by się spodziewał że znajdzie się ktoś taki jak ty żeby za jedno przekleństwo pisać skargę. Jest to frajerskie zachowanie i pokazuje twój brak godności a to tylko jeden przykład.

Pokazywanie prywatnych wiadomości też pokazuje że jestes tchórzem i nie potrafisz sam się bronić tylko pisać skargi i wyciągać na światło dzienne to co ci ktoś napisze prywatnie.

Jakości gry innym użytkownikom nie poprawiasz bo w skargach o których piszesz ludzie wyrządzają "szkody"(jeśli takie błachostki można tak w ogóle nazwać) TOBIE, a administracja dlatego daje każdą skargę na twoją korzyść ponieważ trzyma się regulaminu więc nawet byle błachostka może być ukarana lecz gdybyś miał honor i godność to nie robił byś problemu tym których zgłaszasz i po prostu nie pisałbyś tych skarg ale jak można zauważyć ty czekasz aż się nadarzy okazja i to jest twoja główna rozrywka.

Czemu uważasz że jedno przekleństwo jak osoba która dostała przeze mnie muta jak to sam administrator że osoba była nadmiernie zgłaszana za takie rzeczy więc czytanie ze zrozumieniem się kłania i nie robie z siebie szeryfa tylko pomagam serwerowi i taka jest prawda wszystko z mojej strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.