Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Johnas

ChrupciaK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 41787
Login: ChrupciaK
Nick oskarżonego:  Johnas
Powód skargi: oszustwo
Data zdarzenia: 3.1.2022
Dowody: 
Opis sytuacji: szukasłem auta wpadło na walton napisałem do niego o treśći czy moża za 3000$ zgodził się czekałem jak dojechał to poszliśmy dokonać sprzedaży i po sprzedaży dał inne auto (mało co widać ale widać że też jest inne JD auta)( też niestety szybko się wylogował)

Dowód na poinformowanie gracza o

skardze:

16412180808711587028416618257813.jpg

Screenshot_20220103-152251_Video Player.jpg

Screenshot_20220103-152240_Video Player.jpg

20220103_152447.jpg

Godzinę temu, Ka3R napisał:

W takim razie proponuję odmianę

Możesz zrobić tak że wyjmiesz mi tylko Waltona Najbardziej bym chciał zwrot gotówki ale jak się nie da to po prostu dać inny samochód zamiast tego bo nie spodziewałam się że mnie oszuka bo dla mnie 3000$ to niemało również że za wyciągnięcie potrzeba 1000$ razem 4000$ 

Godzinę temu, Ka3R napisał:

@Johnas24h na wypowiedz.

Dałem

2 godziny temu, ChrupciaK napisał:

Możesz zrobić tak że wyjmiesz mi tylko Waltona Najbardziej bym chciał zwrot gotówki ale jak się nie da to po prostu dać inny samochód zamiast tego bo nie spodziewałam się że mnie oszuka bo dla mnie 3000$ to niemało również że za wyciągnięcie potrzeba 1000$ razem 4000$ 

17 godzin temu, Johnas napisał:

dałem nie tego waltona przypadkiem bo chcialem sprzedac i wyjsc na dwor,
proponuje ze oddam te 1k za wyciągniecie i po problemie

Ok może być 

ALe Najlepiej by chciał tego waltona który był na giełdzie ale to jest twoja decyzja i nawet gdy masz te 1000$ za wyciągnięcie to będę zadowolony

W dniu 6.01.2022 o 15:34, Ka3R napisał:

W takim razie czekam na dalszy rozwój sytuacji.

I nic nawet nie napisał kiedy oddać 😕

W dniu 6.01.2022 o 15:34, Ka3R napisał:

W takim razie czekam na dalszy rozwój sytuacji

Czekam od kilku dni możesz ty?

W dniu 5.01.2022 o 19:56, Johnas napisał:

dałem nie tego waltona przypadkiem bo chcialem sprzedac i wyjsc na dwor,
proponuje ze oddam te 1k za wyciągniecie i po problemie

W takim razie masz czas do jutra tj. 09.01.2022 do godziny 23:59 na odamianę, w przeciwnym razie zostanie ona dokonana przez administratora RCON.

5 godzin temu, Ka3R napisał:

W takim razie masz czas do jutra tj. 09.01.2022 do godziny 23:59 na odamianę, w przeciwnym razie zostanie ona dokonana przez administratora RCON.

Na razie Nie napisał kiedy zrobi wymianę ani odda tych pieniędzy za wyciągnięcie waltona

W dniu 10.01.2022 o 18:58, Johnas napisał:

sorka za obsuwę ale byłem w delegacji, mogę ci oddac kiedy bedziesz tylko online

6 godzin temu, Johnas napisał:

dalej czekam na propozycje

Witam dopiero teraz zajrzałem byłem online ale mi się przypomniało zobaczyć napisz o której godzinie ci pasuje A ja zobaczę czy mi pasuje i dasz mi pieniądze za wyciągnięcie waltona

7 godzin temu, Ka3R napisał:

Zapłacił za wyciągnięcie tego waltona tylko musiałam go naprawić wyniosło to 311,50$

2 minuty temu, ChrupciaK napisał:

Zapłacił za wyciągnięcie tego waltona tylko musiałam go naprawić wyniosło to 311,50$

20220112_160834.jpg

20220112_160846.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.