Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Heysiwer

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: Heysiwer

Powód skargi: Faworyzacja graczy

Data zdarzenia: 13.11.2020 - 15.11.2020

Dowody: https://imgur.com/a/wc4jw02

Opis sytuacji: Witam, z tej strony Rendirock, Supporter Heysiwer faworyzuje graczy co widać na załączonych dowodach, Napisałem skargę na gracza gdzie potem zaczął mnie wyzywać w swojej odpowiedzi (imgur), po czym była wymiana zdań oraz napisał żeby gracz oddał mi pieniądze których do dziś nie widzę... , Potem gracz próbował się mścić i napisać na mnie skargę gdzie potem znów wyzwał mnie w kolejnej swojej odpowiedzi, Heysiwer nawet nie zareagował nawet napisałem mu na mojej skardze czy zrobi coś z tym nic nie zrobił oraz zamknął tamtą skargę i dał mi mute, to nie jest skarga o "karę", w żadnym przypadku lecz supporter faworyzuje graczy nawet słowa nie napisał na jego wyzwiska w moją stronę (załączam skargę moją oraz drugiego gracza), można to zauważyć w stu procentach, zacytuję "10 letni typ" , "jest dla mnie zerem" , za samo zacytowanie mnie co napisałem na serwerze powinien otrzymać karę, w drugiej skardze wyzwał mnie od "dzieciaczków", również brak reakcji tylko mute w moją stronę.

1 minutę temu, BrachoL1337 napisał:

Nie widzisz pieniedzy pisałem do ciebie w grze wczoraj o 16 w sprawie forum i myslalem ze sie dogadamy to nawet nie odpisalem i pozniej na forum napisales ze nie chcesz zadnych pieniedzy dziekuje.

To jest skarga na administratora, nie masz prawa się w niej wypowiadać i proszę administrację o nadanie punktów

3 minuty temu, BrachoL1337 napisał:

Mam prawo sie wypowiadać ,jak by nie patrzeć to po części jest o mnie ,kim ty wogole jestes zeby mi mowic co moge czego nie moge ?

§ 3

W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administracja RCON.

Witam.

Na samym początku odniosę się do skargi na Twoją osobę, którą podesłałeś w dowodach. Słowo ''dzieciaczku'' nie jest żadną obrazą. Jest to zwyczajne zdrobnienie słowa ''dziecko'', które nie należy do słów określanych jako ''obraźliwe''.

Co do skargi na gracza BrachoL1337. Skarga nie została zamknięta, to znaczy, że jej cała zawartość jest w realizowaniu. Pod koniec gracz miał otrzymać ''wyrok'' w postaci upomnienia za swoje słowa oraz przyjętej skargi.

Wszystko zostało przeze mnie wyjaśnione. Skargę przekazuję dla Administracji RCON.

Witam ponownie, owy supporter znowu faworyzuje graczy, otóż wysłałem reporta na gracza który napisał ''4 lag'' , każdy wie dobrze o jaki serwer chodzi, lecz Heysiwer reporta odrzucił tłumacząć się że ''4 lag = nie ma takiego serwera, musi być napisana pełna nazwa'', każdy dobrze wie o jaki serwer chodzi w reporcie dałem logi oraz żeby też otrzymał kare skoro jest to ''karalne'', lecz on reporta odrzucił.                                                                                 

https://imgur.com/a/bBlN5kp 

Nie wypowiadam się tu już więcej czekam na decyzje Administracji RCON. Pozdrawiam Rendirock.

1 godzinę temu, Rendirock napisał:

każdy dobrze wie o jaki serwer chodzi

Nie, ja nie wiem. Wpisuje 4 lag i żaden serwer mi się nie pojawia. 

Dodatkowo ty dostałeś mute za rozmowę o nim, ponieważ prowadziłeś krótką konwersacje na temat serwera, którego podałeś pełną nazwę, a gracz, na którego wysłałeś reporta napisał tylko: [2020-11-15 18:23:46] [Output] : G> Ordaschekk: o siema Jojtek01 hamie z 4 laga.

5 minut temu, Heysiwer napisał:

Nie, ja nie wiem. Wpisuje 4 lag i żaden serwer mi się nie pojawia. 

Dodatkowo ty dostałeś mute za rozmowę o nim, ponieważ prowadziłeś krótką konwersacje na temat serwera, którego podałeś pełną nazwę, a gracz, na którego wysłałeś reporta napisał tylko: [2020-11-15 18:23:46] [Output] : G> Ordaschekk: o siema Jojtek01 hamie z 4 laga.

Tak? Konwersacja trwała 3 zdania max 4 gdzie potem przenieśliśmy się na pm i nie było nawet wzmianki o tamtym serwerze, nie udawaj głupiego każdy dobrze wie że "4 lag" to chodzi o serwer, nie obrażam cię bo zaraz mnie osądzisz za te "głupiego". Tą emotką wyżej co dodałeś masz zamiar mnie wyśmiać? Śmieszy cię ta skarga?, Skoro śmieszy cię skarga to tak samo ranga supportera. 

Nie pisz już więcej bo nie mam zamiaru ci odpowiadać.

Konwersacja trwała 3 zdania max 4

Tyle zdań w zupełności wystarczyło, żeby zaliczyć to do rozmowy na temat innego serwera.

(Rozmowa (inaczej dialog) – wymiana myśli pomiędzy co najmniej dwiema osobami.)

każdy dobrze wie że "4 lag" to chodzi o serwer

Każdy? Na 100% znajdzie się taka osoba, która gra na ProjectRPG i nie wie o jaki serwer chodzi.

Tą emotką wyżej co dodałeś masz zamiar mnie wyśmiać? Śmieszy cię ta skarga?

Tak, śmieszy mnie ta skarga.

Nie pisz już więcej bo nie mam zamiaru ci odpowiadać.

Nikt Cię o to nie prosi.

10 minut temu, Heysiwer napisał:

Tyle zdań w zupełności wystarczyło, żeby zaliczyć to do rozmowy na temat innego serwera.

(Rozmowa (inaczej dialog) – wymiana myśli pomiędzy co najmniej dwiema osobami.)

Każdy? Na 100% znajdzie się taka osoba, która gra na ProjectRPG i nie wie o jaki serwer chodzi.

Tak, śmieszy mnie ta skarga.

Nikt Cię o to nie prosi.

Dobrze, ale skarga w żadnym procencie nie dotyczy kary która otrzymałem, a dotyczy tego że nawet nie ukarałeś gracza za to że mnie wyzywał tylko od razu mnie, skoro "dzieciaczku" jest zdrobnieniem od dzieciak  i nie jest obraźliwe to od dzisiaj bd do ciebie pisał "dzieciaczku", a nie Heysiwer.

Według ciebie na 100% się znajdzie? Większość osób które grają na serwerze napewno nie jest ich to pierwszy serwer więc będą wiedzieć co to za serwer.

Rozumiem czyli śmieszy cię ranga supportera i cała ta skarga, super przyznałeś się, to może teraz się przyznasz do faworyzacji graczy a nie dalej będziesz szedł za swoim?

Ciebie też nikt nie prosi a nadal to robisz....

2 minuty temu, Rendirock napisał:

a dotyczy tego że nawet nie ukarałeś gracza za to że mnie wyzywał

Odpowiedziałem na to "pytanie" już dawno temu, tylko widzę, że chyba pojawia się problem z czytaniem, dlatego pozwól, że zacytuję Ci to jeszcze raz:

5 godzin temu, Heysiwer napisał:

Pod koniec gracz miał otrzymać ''wyrok'' w postaci upomnienia za swoje słowa oraz przyjętej skargi.

4 minuty temu, Rendirock napisał:

od dzisiaj bd do ciebie pisał "dzieciaczku", a nie Heysiwer.

Nie ma problemu, zgadzam się z Tobą, jestem dzieckiem Bożym 🙂 .

5 minut temu, Rendirock napisał:

to może teraz się przyznasz do faworyzacji gracz

Nie przyznaję się, ponieważ jest to wymysł i pomówienie.

6 minut temu, Rendirock napisał:

Ciebie też nikt nie prosi a nadal to robisz....

Nie moja rola nauczyciela w przedszkolu, ale widzę, że muszę Ci wszystko małymi kroczkami wyjaśnić.

1. Owszem, mnie nikt nie prosi, ale ja mogę i chcę się wypowiadać, gdyż chcę wszystko wyjaśnić.

2. Napisałem, że nikt Cię nie prosi o wypowiadanie się, bo napisałeś (cytuję): '' Nie pisz już więcej bo nie mam zamiaru ci odpowiadać. ''

3. Czyli udowodniłem Ci, że jak ja coś napiszę, to nie musisz na to odpowiadać, a ty "Ciebie też nikt nie prosi..." - XD¹.

¹ - Poziom tej skargi.

Jeszcze mam Ci w czymś pomóc, czy przekazujemy tą skargę Administracji RCON, aby zamknąć to off-topic?

4 godziny temu, Heysiwer napisał:

Odpowiedziałem na to "pytanie" już dawno temu, tylko widzę, że chyba pojawia się problem z czytaniem, dlatego pozwól, że zacytuję Ci to jeszcze raz:

Nie ma problemu, zgadzam się z Tobą, jestem dzieckiem Bożym 🙂 .

Nie przyznaję się, ponieważ jest to wymysł i pomówienie.

Nie moja rola nauczyciela w przedszkolu, ale widzę, że muszę Ci wszystko małymi kroczkami wyjaśnić.

1. Owszem, mnie nikt nie prosi, ale ja mogę i chcę się wypowiadać, gdyż chcę wszystko wyjaśnić.

2. Napisałem, że nikt Cię nie prosi o wypowiadanie się, bo napisałeś (cytuję): '' Nie pisz już więcej bo nie mam zamiaru ci odpowiadać. ''

3. Czyli udowodniłem Ci, że jak ja coś napiszę, to nie musisz na to odpowiadać, a ty "Ciebie też nikt nie prosi..." - XD¹.

¹ - Poziom tej skargi.

Jeszcze mam Ci w czymś pomóc, czy przekazujemy tą skargę Administracji RCON, aby zamknąć to off-topic?

No to przekazuj, mi już się tobie nie chce odpowiadać bo ciągłe powtarzanie ci robi się nudne....

Sam się przyznałeś że rangę supporta masz gdzieś więc nie wiem po co się dalej wypowiadasz i dalej dajesz te "haha", nie wiem dowartościować tym się chcesz?

Niewystarczające dowody. Oskarżanie o faworyzacje powinno nieść ze sobą solidne i niepodważalne dowody. Jeśli oskarżający uważa że napisanie 4lag to reklama serwera to w takim razie jak napiszę 4**** to idąc tym tokiem rozumowania niczym się nie różni bo każdy też wie o jaki serwer chodzi. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.