Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza sk0ry7

EloBenc6969

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 29644
Login: EloBenc6969
Nick oskarżonego: sk0ry7
Powód skargi: Pojazd na PP
Data zdarzenia: 29-12-2021
Dowody: 

Opis sytuacji: Gościu był w org gdzie był i ogólnie pojazdy dawał do pp. Napisałem do niego na serwerze nie odpisywał. Napisałem nawet reporta lecz członek administracji napisał tylko do mnie abym napisał do niego nic wiecej. Jedynie czego chcę to odzyskać 500$.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

unknown.png

Ale i tak sprawa już jest stara i samochód został wyciągnięty a pieniądze dawno wpłacone więc nie szukaj dodatkowych pieniędzy przez żal do mnie. 

I nie zawracaj mi już głowy przez to że napisałem opinię i ostrzegłem graczy przed waszą org Play4fun która oszukuje graczy na pieniądze. 

Pieniądze wpłaciłem na konto organizacji ponieważ w tamtym momencie nie miałem czasu na gre. 

Nie wypowiadam się już w tym temacie ponieważ wasza organizacja jest żałosna i próbuje wyłudzić jak najwięcej pieniędzy. 

Czekam na odpowiedz administratora nie będę uczestniczył w waszym żalu do mnie

58 minut temu, sk0ry7 napisał:

Jeszcze dodatkowo przysyłam dowód 20220103_220615.thumb.jpg.c3dacbd3f99ce5d9b3e5ca203cd4409f.jpg

To tyle ode mnie atancji już nie znajdziesz. Teraz tylko czekam na odpowiedź od administratora. 

Ale to ss ze składki organizacyjnej i nie wprowadzaj w błąd że to za jakieś auta było a nie za naprawe. Więc dalej czekam za 500$ na moim koncie 😄 

20 minut temu, EloBenc6969 napisał:

Ale to ss ze składki organizacyjnej i nie wprowadzaj w błąd że to za jakieś auta było a nie za naprawe. Więc dalej czekam za 500$ na moim koncie 😄 

No mordo jak napisałrm czekam na odp admina nie szukaj już atencji. Nir udowonisz mi że to zdj jest ze składki bo nie jest 😂😂 nie wiem skąd ta informacja 😂😂😂 tak próbujesz się zemścić że ja już tylko się śmieję 😂😂😂 

To już jest smieszne co robisz 😂😂

Nie zawracaj mi już głowy

I nie szukaj losowych wymówek tylko po to żeby hajs dostac 😂😂😂

13 godzin temu, sk0ry7 napisał:

No mordo jak napisałrm czekam na odp admina nie szukaj już atencji. Nir udowonisz mi że to zdj jest ze składki bo nie jest 😂😂 nie wiem skąd ta informacja 😂😂😂 tak próbujesz się zemścić że ja już tylko się śmieję 😂😂😂 

To już jest smieszne co robisz 😂😂

Nie zawracaj mi już głowy

I nie szukaj losowych wymówek tylko po to żeby hajs dostac 😂😂😂

Skoro napisałeś, że czekasz to czekaj nikt ci nie kazał pisać. "I nie szukaj losowych wymówek tylko po to żeby hajs dostac 😂😂😂" To nie wymówka, nie jestem w zarządzie więc nie wypłace se tych 1200$.

I sam wiesz, że to była składka bo dziwne, że akurat dałeś tyle samo na "naprawe" aut skoro składka też 1200$ kosztuje. To tyle. Czekamy na odpowiedz Administracji.

55 minut temu, EloBenc6969 napisał:

Skoro napisałeś, że czekasz to czekaj nikt ci nie kazał pisać. "I nie szukaj losowych wymówek tylko po to żeby hajs dostac 😂😂😂" To nie wymówka, nie jestem w zarządzie więc nie wypłace se tych 1200$.

I sam wiesz, że to była składka bo dziwne, że akurat dałeś tyle samo na "naprawe" aut skoro składka też 1200$ kosztuje. To tyle. Czekamy na odpowiedz Administracji.

Na wyciągnięcie 2 samochodów i naprawe 😂😂😂😂😂😂😂

Teraz, sk0ry7 napisał:

Na wyciągnięcie 2 samochodów i naprawe 😂😂😂😂😂😂😂

I to już nie mój problem nie musiałeś wciągac samochodu a jak już wyciągnąłeś to trzeba było napisać to zarządu 😂

Robisz z siebie tylko pośmiewisko skończ juz próbować wyciągnąć ode mnie pieniądze przez żal 😂

Ode mnie to tyle. 

W dniu 3.01.2022 o 22:07, sk0ry7 napisał:

Jeszcze dodatkowo przysyłam dowód 20220103_220615.thumb.jpg.c3dacbd3f99ce5d9b3e5ca203cd4409f.jpg

To tyle ode mnie atancji już nie znajdziesz. Teraz tylko czekam na odpowiedź od administratora. 

Czesc, jako lider organizacji może się wypowiem. Nie oszukuj tutaj nikogo pieniądze które wpłaciłes były składką.image.png.87e545c835e44db53c0388de76dd5801.png

Również wedle naszego regulaminu, oraz podpunktu 3.8  musisz oddać graczowi @EloBenc6969 500$ Za wyjęcie pojazdu z parkingu policyjnego oraz wpłacić 3500$ rekompensaty na konto organizacji.(§3.8 Pozostawienie pojazdu poza bazą organizacji który jest zniszczony=3500$ kary.) łącznie 4000$.

Odemnie to wszystko, Skargę zostawiam dla administracji.

Nie zesraj się 😂😂😂😂

I napisałem że wplacę i co ale gdzie jest ss że wplaciłem xdddddddddddcfffddreddfdf

Próbujecie tylko zgarnąć hajs a ten ss niczego nie pokazuje xxxddddddddddd

I gdzie dowód że wplaciłem ????? 

Pokaż mi że ten ss to jest z wplaty xd tygodniowej xddddd

I nic nie muszę xdddd

Ogólenie to taką beke tu mam z was xddxxdddd 

Nigdy nie dostaniesz żadnych pieniędzy ode mnie zrozum to xd

Ogólnie wszsytko to co pokazujecie nie jest poparte sensowymi dowodami, nic nie udowodniliście oprócz tego że próbujecie okraść mnie xddd

Ogólenie to polecam usunąć tą org bo to zwykły wstyd dla serwer 

Sprawdzając historie przelewów potwierdziło się to że 1.2k (1200$ które znajdują się na zdjęciu od @sk0ry7 ) jest to składka dla organizacji. Jeżeli regulamin organizacji mówi cytuję "(§3.8 Pozostawienie pojazdu poza bazą organizacji który jest zniszczony=3500$ kary.)" Jesteś winny liderowi organizacji 3500$ ( @ONILE_), natomiast graczowi @EloBenc6969 500$. Daję ci 24h na wpłatę na ich konta podanych kwot. Możesz to zrobić poprzez bank Los Santos. A dowody na wpłatę prześlij tutaj w formie screenshot'ów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.