Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skraga na: Kacpercrx Rekrut69

krakanax
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: krakanax
Nick pracownika/ów: Kacpercrx Rekrut69
Powód skargi: brak podstawowej wiedzy na temat RP
Opis oraz data zdarzenia: Witam. na wstępie zacznę od gracza Kacpercrx, który nie zrozumiał prostej rzeczy, mowa o: "/do brak, z powodu że są zamknięte od strony kierowcy". chodziło tutaj o zamknięte drzwi, drzwi od strony pasażera oraz drzwi od strony kierowcy. Owa osoba nie wiedziała co w tym momencie zrobić i na samym początku już chciała zakończyć rp, ponieważ nie było SAFD, gdy wystarczyło  wybić szybe od strony pasażera i otworzyć je od środka. To nie musi być nawet w materiałach szkoleniowych, gdyż to jest podstawowa rzecz którą powinna znać każda osoba która jest w takiej frakcji. Teraz zacznę od drugiego gracza, od Rekrut69. owa osoba nie popisała się za bardzo wiedzą na temat RP frakcji SAMD, gdyż chciała mi założyć kamizelkę KED kiedy mialem przerwanie ciągłości kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i co najważniejsze pęknięte żebra oraz krwotok wewnętrzny.  licze na ukarnanie owych pracowników oraz prosiłbym o to, żeby trochę bardziej nauczyli się RP.
Dowody w postaci ss'ów lub logów: https://imgur.com/a/f9Omri6

• Super 1
  • Haha 2

Z racji, że skarga tyczy się mnie to się wypowiem.

23 godziny temu, krakanax napisał:

Witam. na wstępie zacznę od gracza Kacpercrx, który nie zrozumiał prostej rzeczy, mowa o: "/do brak, z powodu że są zamknięte od strony kierowcy". chodziło tutaj o zamknięte drzwi, drzwi od strony pasażera oraz drzwi od strony kierowcy. Owa osoba nie wiedziała co w tym momencie zrobić i na samym początku już chciała zakończyć rp, ponieważ nie było SAFD, gdy wystarczyło  wybić szybe od strony pasażera i otworzyć je od środka. To nie musi być nawet w materiałach szkoleniowych, gdyż to jest podstawowa rzecz którą powinna znać każda osoba która jest w takiej frakcji.

Nie uznaję słowa ,,nie wiedziała". Wiedziałem, co należy zrobić jednakże, nie stosuję wybijania szyby. Kiedyś na innym serwerze jak dałem, że nie ma dostępu z 2 stron i nie ma SAFD, to Panowie postanowili zakończyć RP, to też zrobiłem podobnie, a to, że Ty się uczepiłeś zamkniętych drzwi, to już nie moja wina. Więcej do dodania nie mam, decyzję zostawiam zarządowi.

• Haha 1

W dniu 2.01.2022 o 20:12, krakanax napisał:

Rekrut69. owa osoba nie popisała się za bardzo wiedzą na temat RP frakcji SAMD, gdyż chciała mi założyć kamizelkę KED kiedy mialem przerwanie ciągłości kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i co najważniejsze pęknięte żebra oraz krwotok wewnętrzny.

Nie mam nic do dodania bo ostatecznie KED nie została zalożona oraz gracz @Kacpercrx poinformował mnie żebym nie zakładał jej.

Godzinę temu, Rekrut69 napisał:

Nie mam nic do dodania bo ostatecznie KED nie została zalożona oraz gracz @Kacpercrx poinformował mnie żebym nie zakładał jej.

tak, nie zalożyłeś tylko przez to że ja, oraz kacper o tym napisaliśmy, prawdopodobnie gdyby nie my to byś to załozył.

• Lubię to! 1

gdyż chciała mi założyć kamizelkę KED kiedy mialem przerwanie ciągłości kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i co najważniejsze pęknięte żebra oraz krwotok wewnętrzny.  licze na ukarnanie owych pracowników oraz prosiłbym o to, żeby trochę bardziej nauczyli się RP.

Chęć założenia kamizelki Kendricka na uszkodzenie kręgosłupa jest jak najbardziej poprawne, ponieważ stabilizuje ona cały kręgosłup jeżeli jest używana wraz z kołnierzem ortopedycznym - na serwerach MTA szaleje takie dziwne przekonanie, że złamane żebra i krwotok wewnętrzny jest przeciwskazaniem do zakładania tej kamizelki.

Witam. na wstępie zacznę od gracza Kacpercrx, który nie zrozumiał prostej rzeczy, mowa o: "/do brak, z powodu że są zamknięte od strony kierowcy". chodziło tutaj o zamknięte drzwi, drzwi od strony pasażera oraz drzwi od strony kierowcy. Owa osoba nie wiedziała co w tym momencie zrobić i na samym początku już chciała zakończyć rp, ponieważ nie było SAFD, gdy wystarczyło  wybić szybe od strony pasażera i otworzyć je od środka. To nie musi być nawet w materiałach szkoleniowych, gdyż to jest podstawowa rzecz którą powinna znać każda osoba która jest w takiej frakcji.

Nie popieram takich zachowań czyli unikanie akcji RP szczególnie, że jest ich mało, moim zdaniem ratownicy bez problemu mogli to kontynuować i zwrócę im na to uwagę

Teraz zacznę od drugiego gracza, od Rekrut69. owa osoba nie popisała się za bardzo wiedzą na temat RP frakcji SAMD, gdyż chciała mi założyć kamizelkę KED

Osoba ta jak wiele innych zostanie wysłana na ponowne przeszkolenie przy najbliższej akademii

Poza tym moją uwagę zwróciły zaczepki z twojej strony co do tej kamizelki - jeżeli nie jesteś pewien swojej wiedzy z rp ratowniczego to pierw poczytaj na ten temat z rzetelnych źródeł wiedzy medycznej - jeżeli przedstawisz mi jakieś artykuły, które to ukazują wtedy będę CI w stanie uwierzyć. Kręgosłup na całe życie mamy jeden, bez jednego płuca można żyć, a krew przetoczyć.

Skargę uważam za rozpatrzoną, temat zamykam

Edytowane przez kapiHyHy
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.