Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czajkoSKY

LupsoN

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LupsoN9

Nick oskarżonego: czajkoSKY

Powód skargi: Niewykonywanie swoich zadań/olewanie 

Data zdarzenia: 29.12.2021 / 02.01.2022

Dowody: Znajdują się w Zakładce apelację i archiwum

Opis sytuacji:Więc sprawa wygląda następująco, ja dostałem ostatnio prawko na 2 tyg, noi po tygodniu napisałem apelację dotycząca tej kary. Pierwszą napisałem to czajkoSKY odrzucił bo napisałem 2 apelację w tym samym czasie (+ nierozumiem tego w czym problem że napisałem 2 razy jak nawet dziś ZioloPL mojemu koledze Maxix25 przeniósł do archiwum chociaż też były 2 i mu nie odrzucił tylko odpisał i tak jakby sprawdził

Spoiler

Screenshot_2022-01-02-08-44-21-92_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.036148d5e9ceb96f81c8d2936dd614d9.jpgScreenshot_2022-01-02-08-43-56-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.0d9321d2322cb3531a8e4b023f351a4a.jpg

) dobra potem napisałem drugą to znowu stwierdził że było skopiowane i odrzucił, odrazu wsadził  mi do archiwum,noi znowu trzecią napisałem i czekałem około 2 i pół dnia aż odpisze to nic  chociaz był aktywny bo sprawdzałem. (jakby nie był aktywny to rozumiem ale był aktywny co około 30  minut). Noi postanowiłem 4 apelację  wczoraj wieczorem napisać aż wkoncu przez noc  łaskawie odpisze to też nic . ( Wczoraj napisałem od nowa apelke bo Myślałem że nie sprawdza  2,3,4 strony to chciałem od nowa napisać żeby było na pierwszej stronie).  Myślałem że przez noc coś odpisze to nic nie odpisał to postanowiłem napisać skargę bo to już wszystko lekko denerwuje bo inni administratorzy normalnie odpiszą po paru godzinach maksymalnie po 1 dniu  i czasami sprawdzą pozytywnie a tu trzeba czekać tyle czasu na sprawdzenie +lekkie olewanie . Moim zdaniem nie wywiązuje się ze swojego zadania jako Supporter.

39 minut temu, LupsoN.CJ napisał:

Pierwszą napisałem to czajkoSKY odrzucił bo napisałem 2 apelację w tym samym czasie (+ nierozumiem tego w czym problem że napisałem 2 razy jak nawet dziś ZioloPL mojemu koledze Maxix25 przeniósł do archiwum chociaż też były 2 i mu nie odrzucił tylko odpisał i tak jakby przyjął

Witam, tak jak napisałeś odrzuciłem ci apelacje, ponieważ w dziale znajdowały się już 2 apelacje od tej samej kary oraz zauważyłem, że lubisz omijać punkt 6 regulaminu działu apelacji.

Pierwsza apelacja:
Tej apelacji nawet nie miałem okazji zobaczyć, bo edytowałeś jej treść i trafiła do archiwum.
image.png.522d5ac5ab47169177aeab0d2e0c5bd9.png

Spoiler

Druga apelacja:
Wrzuciłeś ją o image.png.8c28876999364c5851c6f4f1d074f568.png po czym edytowałeś image.png.007fa5c4adb5cda4d308308fef52fe6c.png, ale ciekawie zaczyna się robić przy trzeciej apelacji.

Spoiler

Trzecia apelacja:
Tą apelacje wrzuciłeś dziwnym trafem o image.png.8409c30fa4930f847cbc29edeb5d7235.png, czyli minutę po edytowaniu apelacji która jeśli się nie mylę miała w tytule "czajkowsky", ale dziwnym trafem w trzeciej nagle Tubas nadał kare, po tej apelacji dostałeś punkty na twoje konto - https://projectrpg.pl/profile/12284-lupson9/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjM0MTAxLCJpZF8yIjoyMzA0MDF9 (no-sync).

Spoiler

Czwarta apelacja:
Czwartą apelacje wrzuciłeś z nowego konta które utworzyłeś image.png.ca0e1771746a3e5bc367b4a3335ec9aa.png, czyli 2 minuty przed napisaniem czwartej apelacji którą wysłałeś o image.png.388dd28844772dd523fb58c47e10d689.png, oczywiście za wrzucenie tej samej apelacji z nowego konta otrzymałeś od razu punkty na konto https://projectrpg.pl/profile/14225-lupson98/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMiLCJpZF8xIjozNDE2Nn0= (no-sync).

Spoiler

Piąta apelacja:
Tę apelację w końcu napisałeś ze swojego konta, które jest zsynchronizowane z kontem w grze, ale wciąż za dużo w niej się nie zmieniło i miała zostać odrzucona, ponieważ znów łamałeś punkt regulaminu działu apelacji, tym razem punkt 5, dokładniej 31 grudnia napisałeś mi 3 razy wiadomość o takiej treści „sprawdziłbyś moją w końcu apelkę mi bardzo zależy proszę :DDD” i po północy jeszcze jedną o treści „to jak zdejmiesz mi kare? Pliska :3333” i w dodatku też gdzieś po północy lub przed wsiadłeś do mojego pojazdu i znów prosiłeś mnie o sprawdzenie apelacji, po czym, jeśli dobrze pamiętam zapytałem cię, czy czytałeś regulamin działu, na co odpowiedziałeś tak i znów zapytałeś, czy sprawdzę apelacje, więc jednocześnie odpowiedziałeś twierdząco, lecz później sam sobie zaprzeczyłeś.

Spoiler

Szósta apelacja:

1 godzinę temu, LupsoN.CJ napisał:

( Wczoraj napisałem od nowa apelke bo Myślałem że nie sprawdza  2,3,4 strony to chciałem od nowa napisać żeby było na pierwszej stronie).

Tak jak pisałem, omijanie punktu 6 regulaminu działu skarg.

Spoiler

2 godziny temu, LupsoN.CJ napisał:

czekałem około 2 i pół dnia aż odpisze to nic  chociaz był aktywny bo sprawdzałem. (jakby nie był aktywny to rozumiem ale był aktywny co około 30  minut)

Na forum piszę że prawie zawsze jestem aktywny, bo zawsze mam kartę z forum w przeglądarce i z każdym odpaleniem karty/przeglądarki pokazuje, że jestem aktualnie online.

2 godziny temu, LupsoN.CJ napisał:

Myślałem że przez noc coś odpisze to nic nie odpisał to postanowiłem napisać skargę bo to już wszystko lekko denerwuje bo inni administratorzy normalnie odpiszą po paru godzinach maksymalnie po 1 dniu  i czasami przyjmą a tu trzeba czekać tyle czasu na przyjęcie +lekkie olewanie . Moim zdaniem nie wywiązuje się ze swojego zadania jako Supporter.

Uważam że dosyć szybko odrzucałem twoje apelacje z twoich multikont na forum, a po za tym chciałbym przytoczyć punkt 31 z regulaminu administracji serwera w wersji do wglądu publicznego.

Spoiler

31. Członek administracji serwera ma obowiązek rozpatrywać apelacje od kar które nadał, w przeciągu 72 godzin od ich pojawienia się na forum w dziale Apelacje od kar. Wyjątek stanowią kary krótsze niż 3 dni bądź równe oraz kary permanentne.

To tyle z mojej strony, oczekuje na wypowiedź Administracji RCON.

Na to konto LupsoN.CJ miałem perma na forum i nie byłem w stanie napisać apelacji Koseryk może potwierdzić. Dopiero parę dni temu napisałem apelację o bana i dostałem unbana 

1 minutę temu, LupsoN.CJ napisał:

Na to konto LupsoN.CJ miałem perma na forum i nie byłem w stanie napisać apelacji Koseryk może potwierdzić. Dopiero parę dni temu napisałem apelację o bana i dostałem unbana 

Tak jak napisałem wyżej miałem 1 konto to drugie, pisałem z niego ponieważ na tym z UID 37457 miałem bana

No ale widzisz dalej nie sprawdziłeś, racja pisałem i zawracałem ci głowę . Ale bierz przykład jak WhiteTiger czy inni, odrazu odpisują na apelki albo odrzucają albo przyjmują a nie czekają na zbawienie 2 dni

Dobra czekamy na odpowiedź Administratorów RCON

Członek administracji nie złamał regulaminu administracji, postąpił słusznie odrzucając apelację, co do której prosiłeś o sprawdzenie jej w wiadomości prywatnej.

Duplikowanie apelacji jest również zabronione regulaminem działu. Poza tym - nie wiem jak w przypadku innych, ja osobiście sprawdzam apelacje od samego końca, tych którzy czekają najdłużej. Pisanie ponowne tego samego postu i jego usuwanie/edytowanie w niczym nie pomaga, a jedynie opóźnia proces sprawdzania apelacji.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.