Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na spawacz.

bartu733

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  1701
Login:  bartu733
Nick oskarżonego: spawacz.
Powód skargi: Taran, wepchniecie do wody i nie oddanie kasy 
Data zdarzenia:  21:45 około
Dowody: poniżej 
Opis sytuacji:  Jadę sobie auto spokojnie chłop mi zajeżdża drogę  i wpycha do wody 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

tutaj mnie spycha nawet na liczniku widać prędkość ze jadę  

unknown.png

tutaj poinformowanie 

image.thumb.png.34f0485630c469e107c4520d18c70646.png

1 minutę temu, bartu733 napisał:

w poślizg wpadłem przeprosiłem nawet i nic nie pisałeś żebym zapłacił 

Zapłać mi za szkody to ja ci zapłace choć ci nic na serio nie zniszczylem.

1 minutę temu, bartu733 napisał:

w poślizg wpadłem przeprosiłem nawet i nic nie pisałeś żebym zapłacił 

Uciekłeś to jak miałem zapytać

Teraz, bartu733 napisał:

wszystko na logach jest ze wyciągałeś auto z pp około 21;45-22

Wpadłem sam ale ciebie nie zwodowałem jak sam wjechałeś do wody w tym samym momecie to nie moj problem xD

Jeśli nadal chcesz prowadzić kłutnie to moge zaraz wrzucić film jak mnie wyzywasz to mute do zestawu dostaniesz.

1 minutę temu, spawacz. napisał:

Wpadłem sam ale ciebie nie zwodowałem jak sam wjechałeś do wody w tym samym momecie to nie moj problem xD

no to czemu w tym samym miejscu wpadliśmy i w tym samym momencie auta na pp poszły ????? 

+ nawet na ss widać ze jedziemy obok wody i mnie tam spychasz rozpędzony do około 70-100 

https://imgur.com/a/sGT0zPK

Moge cie tak nazywać jak ty mnie nazywałeś? 

Pedale jebany....

Skracalem troche zakręt a ty specjalnie zramowaleś mnie zeby mnie obkręciło i wtedy wepchnełeś sie jescze raz wemnie przyczym zrobiłeś ss i wpadliśmy do wody a że ty wpadleś do wody to serio mnie nie obchodzi bo to ja jestem poszkodowany. Mam kase wiec mi sie nie chce skarg pisac zeby odzyskac te 500$ bo to bez sensu dluzej sie pisze skarge niz zarabia te 500 $

ty jakieś gówno wysyłasz z mutem ale my tu rozmawiamy o prawku nie wiem czy wiesz 

2 minuty temu, spawacz. napisał:

https://imgur.com/a/sGT0zPK

Moge cie tak nazywać jak ty mnie nazywałeś? 

Pedale jebany....

Skracalem troche zakręt a ty specjalnie zramowaleś mnie zeby mnie obkręciło i wtedy wpadlęm do wody a czy ty wpadleś do wody to serio mnie nie obchodzi bo to ja jestem poszkodowany.

ta może jeszcze sam zjechałem se do wody i pod ciebie

2 minuty temu, spawacz. napisał:

Jeśli na coś zbierzesz dowody na których cie zwodowałem/ztaranowałem zapłace za szkody | Mogło to być spowodowane przez moj internet.

są dowody XDDDD ślepy  nie widzisz jak mnie spychasz tam na mnie już prawie wjeżdżasz kołami

3 minuty temu, bartu733 napisał:

są dowody XDDDD ślepy  nie widzisz jak mnie spychasz tam na mnie już prawie wjeżdżasz kołami

Znalazleś sie w wodzie przezmnie ?? wyśij ss/film jak wlatujesz dowody gdy obok jestem ja czy cos tego typu bo przez moj internet moglem ciebie serio zwodować.

40 minut temu, Chmurka napisał:

Ciekawe jak ten gość z manany jedzi jak on prawka niema

+200

image.png.7e929412fa0b724fb53e42bab434140f.png

wtedy została ci zabrana licencja.

na ss na którym ciebie niby woduje jest 21:46:14 coś mi tu nie pasuje.

9 minut temu, spawacz. napisał:

Znalazleś sie w wodzie przezmnie ?? wyśij ss/film jak wlatujesz dowody gdy obok jestem ja czy cos tego typu bo przez moj internet moglem ciebie serio zwodować.

ty serio jakiś inny jesteś wszystko na ss polecam zobaczyć jeszcze raz poczekamy sobie na adminia i zobaczymy kto ma racje

12 minut temu, spawacz. napisał:

+200

image.png.7e929412fa0b724fb53e42bab434140f.png

wtedy została ci zabrana licencja.

na ss na którym ciebie niby woduje jest 21:46:14 coś mi tu nie pasuje.

i co ze prawko straciłem to nie znaczy ze nie masz ponieść kary za to co zrobiłeś

Zapłace jeżeli ktoś inny udowodni ze powinienem zaplaić.

13 minut temu, bartu733 napisał:

ty serio jakiś inny jesteś wszystko na ss polecam zobaczyć jeszcze raz poczekamy sobie na adminia i zobaczymy kto ma racje

i co ze prawko straciłem to nie znaczy ze nie masz ponieść kary za to co zrobiłeś

Chodzi mi o to ze jedziłeś 9 min pożniej od zabrania prawka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.