Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie działające Turbo

Badyll

Rekomendowane odpowiedzi

Zamontowałem turbo do pojazdu i dosłownie nic mi nie dało

mialem admirala 2.3 ecu4 awd a znajomy admirala czystego 2.3 i na 1/4 jechalismy na rowni dopiero przy wiekszej predkosci go wyprzedzalem

teraz zamontowalem turbov5 a znajomy zrobił silnik 2.5 i ecu4 i robi mnie jak chce

turbo powinno mi dodać sporo do przyśpieszenia

Sprawdziłem też w wyścigu na opuszczonym lotnisku jaki czas będę mieć i wychodzi 11.6 - 11.7 i jestem na 99.9% pewien, że robiłem taki sam wczoraj bez turbo także na pewno jest coś nie tak

Dawałem do przecho kilkakrotnie

Admiral ID 21645

W związku w powyższym chciałbym otrzymać zwrot gotówki za montaż (61.200$) lub naprawa problemu

18 minut temu, DanieLLooSsS napisał:

Turbo trzeba zaprogramować co wiąże się z tym że trzeba zamontować zestaw i wtedy tuner ci ustawi co znacznie poprawi vmax oraz przyspieszenie.

Na serwerze jak i w temacie na forum z poradnikiem tuningu jest informacja, że zestaw programuje się z ECU a nie turbo 

Dodam jeszcze, że podjeżdżając do diagnosty to przy turbo wyskakuje 2.0 bar więc to powinno działać

W takim razie nie działa ci turbo co wyjaśnia twoje braki w przyspieszeniu. Tak jak pisałem prawdopodobnie musisz zamontować zestaw i to zaprogramować.

Gracze na warsztacie też mnie często pytają jak to działa, a ja muszę odpowiadać nie wiem ja tylko montuje, jest to dla mnie niezrozumiałe i nieczytelne. 

9 minut temu, DanieLLooSsS napisał:

W takim razie nie działa ci turbo co wyjaśnia twoje braki w przyspieszeniu. Tak jak pisałem prawdopodobnie musisz zamontować zestaw i to zaprogramować.

Gracze na warsztacie też mnie często pytają jak to działa, a ja muszę odpowiadać nie wiem ja tylko montuje, jest to dla mnie niezrozumiałe i nieczytelne. 

Powinno działać teraz, jeśli nie działa to jest błąd a montaż zestawu tego nie naprawi a jedynie co to doda osiągi konkretnego zestawu a nie turbo

Powinien się pojawić dokładny poradnik jak to działa, na serwerze też nikt nic nie wie albo każdy mówi co innego (w tym administracja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.