Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Rendirock

BrachoL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BrachoL1337
Nick oskarżonego: Rendirock
Powód skargi: Pisanie o innym serwerze.
Data zdarzenia: 15.11.2020 2;30
Dowody: https://imgur.com/a/tyn86yp (szarym nadrukiem naznaczyłem to co napisał)
Opis sytuacji: Pisanie o innym serwerze,podpunkt 8. Surowo zabroniona jest reklama innych serwerów oraz rozmowa o nich.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/tlQCQeF

Witam, Rendirock z tej strony , pisałeś sam nie raz na chacie G czy innym chacie nazwę innego serwer sam więc nie pisz mi tu że tylko ja to zrobiłem, nie posiadam ss ale napewno jest w logach, jeszcze nikt nie otrzymał kary za napisanie "4life", czy nazwy innego serwera, próbujesz się tylko mścić bo musisz mi zapłacić za taranowanie mnie które uważasz za wymyśloną rzecz, ja się przynajmniej w tym momencie przyznaje że napisałem to, nie tak jak ty że nawet przy dobrych dowodach piszesz że sobie to "wymyśliłem" wiesz wgl co to znaczy reklama czy nie za bardzo? Napisałem tylko że Kubot jest znany z sentinela na 4life a ty to przekształcasz w reklamę? Według mnie to stwierdzenie jeśli nie wiesz co to reklama to przedstawię ci małą formę tego, np. "Zapraszam", reklama to forma ogłoszenia a nie napisanie "o ten gracz był na 4life" , nie mam zamiaru tu więcej odpisywać. Pozdrawiam Rendirock.

Hahaha i znow sie zaczyna fake info z twojej strony .ZGADZAM SIE NA TAKIE COS JEZELI ADMINISTRACJA ZNAJDZIE W LOGACH ZE PISALEM O INNYM SERWERZE CHCE PERMAMENTNEGO BANA ,jestem pewny ze nic nie pisalem wiec zgadzam sie na takie cos ,znow dzieciaczku cos sobie wymyslasz nie odpowiadam ci juz czekam na informacje od administratora.

Witam.

Nie tylko zabrania się reklamowania innych serwerów, ale także zabrania się rozmów na ich temat.

Spoiler

8. Surowo zabroniona jest reklama innych serwerów oraz rozmowa o nich.

W związku z tym oskarżony gracz zostaje ukarany karą wyciszenia na okres 48 godzin. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.