Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na tteehh11

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18074

Login: szyms14

Nick oskarżonego: @tteehh11

Powód skargi: Nie oddanie rat.

Data zdarzenia: 26.12 - 30.12

Opis sytuacji:  Sprzedałem Mu fortunę za 53k chyba, miał donieść 15k do wczoraj. Nie doniósł, czekam na koszta. Gracz jest online, chce się wywinąć z odpowiedzialności pisząc, że nie byłem online i nie miał jak mi oddać $. sieeeema

Dowody: 

Spoiler

pfJTwPM.png

x2td7aJ.png

Siema, pisze w sprawie twojej skargi nie wiem czy ty jesteś głupi, czy udajesz, ale sam mi się przyznałeś, że nie jest auto warte tyle, ile ci dałem, bo to jest dizel więc oszukałeś mnie i liczysz, że dam ci te 15k? XD

Jeszcze, gdy dowiedziałem się o tym to chciałem zwrot zakupy, to napisał mi, że nie wchodzi w grę, bo wiedział, że zarobił na mnie fajną kaskę auto nie jest warte nawet połowy ceny. Sprawdzono z 

8 minut temu, tteehh11 napisał:

Siema, pisze w sprawie twojej skargi nie wiem czy ty jesteś głupi, czy udajesz, ale sam mi się przyznałeś, że nie jest auto warte tyle, ile ci dałem, bo to jest dizel więc oszukałeś mnie i liczysz, że dam ci te 15k? XD

Jeszcze, gdy dowiedziałem się o tym to chciałem zwrot zakupy, to napisał mi, że nie wchodzi w grę, bo wiedział, że zarobił na mnie fajną kaskę auto nie jest warte nawet połowy ceny. Sprawdzono z 

Sprzedałem Ci pojazd w normalnej cenie, Fortune 2.1 ECU4, felgii, gdzie wcześniej stała na giełdzie za 80.000$ przed zakupem jej przez moją osobę. Nie oszukałem nikogo, nie chce odmian, chce zwrot moich pieniędzy. Termin spłaty minął dzień lub 2 temu, więc średnio wyszło z twojej strony. Pisałem Ci nie raz, abyś się udał do Banku i wpłacił na mój UID, ale się nie posłuchałeś. Dlatego napisałem ową skargę, bo nie można do Ciebie normalnie dojść. Sieeema

Godzinę temu, tteehh11 napisał:

Ale każdy mi pisal doslowanie z 20osob ze to nie jest tyle warte to ze ktos dal na gielde za 80k nie znaczy ze jest tyle warte to nawet 50k nei jest warte wiec pozdro z fartem

20 osób? xd ok

Auto jest warte tyle, ile za nie gracz zaproponuję. 
Oznajmiłem Ci, że cena to 65.000$ do negocjacji lekkiej. Odpisałeś, że posiadasz 53.000$ i zaproponowałem małe raty w wysokości 15.000$. Zgodziłeś się, czekam już 3 lub 4 dzień na moje pieniądze. Proszę ukarać gracza lub nakazać mu zwrotu zaległej raty 😉

5 godzin temu, tteehh11 napisał:

wy*jebane mam juz w to bo to nie ma sensu za 1h przeleje ci kaske bo mam w banku od 3 dni na ciebie ją pozdro z fartem

Przelej na mój UID (18074) w banku w Los Santos. Jeśli nie wiesz gdzie lub jak, napisz /report a ktoś Ci pomoże. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.