Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji WhiteTiger

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Siekierka
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód: Nieumiejętna jazda/taran
Dowody: https://imgur.com/a/WguwwyX
Opis sytuacji: Chciałem ustąpić pierwszeństwa osobą wyjeżdżającym z tunelu, a pracownik nieumiejętnie prowadząc pojazd spowodował wypadek drogowy. Jak widać na nagraniu pracownik, który jechał przed nim wykonał poprawny łuk.

Skarga pisana troszkę na siłe, gdyż zwyczajnie zagapiłem się na reporta który widniał przez co jak wykonałem manewr skrętu  uszkodziłem Ci ten zderzak to za niego zapłaciłem, także nie rozumiem co ta skarga ma wnieść do tego wszystkiego  😉

Byłem wręcz pewny, że pieniądze przelałem a Ty mogłeś się upomnieć 😉 niedługo Ci je zwrócę za te wielką szkode.

(✔ Pomyślnie przelano 200$ do gracza Siekierka) 

Następnym razem mozesz napisać to w gierce, a nie czekać na nie wiadomo co.

13 godzin temu, WhiteTiger napisał:

Następnym razem mozesz napisać to w gierce, a nie czekać na nie wiadomo co.

Powiem tak, ja za coś takiego dostałbym prawko na 2d jak ostatnio za to, że wpadłem w poślizg i odbiło mnie od ściany 😄

edit. Na dodatek odjechałeś sobie jak gdyby nic się nie stało bez słowa i pisałeś mi na pm, że to moja wina bo cytuję "stałem na środku drogi"  :< 

Skargę przyjmuję, oskarżony musi wpłacić 2.000 $ na konto rcon w banku los santos ( UID: 4 , Volenir ) jako karę, ze względu na zignorowanie sytuacji, mam nadzieję, że sytuacja więcej się nie powtórzy, Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.