Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Grabsio311 

Szelest

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na Grabsio311 
Sytuacja wyglada nastepujaca jade sobie i nagle wjezdza we mnie osoba napisalem zeby zaplacila za szkody zaplacila tylko 20 mam Super GT i naprawa nie jest taka tania wiec napisalem wiecej on na to nie dalem report na niego przyjal to Moderator Grabsio311  potem jak ta osoba uciekala wjechalem w nia zeby stanela na to nasz wielki moderator Grabsio311 zabral prawo jazdy mi na 12 h okej rozuiem ale potem dostalem mute na miesiac za napisanie wolalbym grac na pylife niz tu sprawa niedorzeczna moim zdaniem ten moderator powinien dostac degrad.

Witam, brak wzoru w skardze oraz kłamstwa z twojej strony, lecz wypowiem się już, następnie Ty zastosuj wzór.

Napisałeś report na gracza, dokładnie- po czym sam go cały czas taranowałeś, tłumaczyłem Ci po otrzymaniu prawka, że należało dać nam czas na obserwację, nie samemu wymierzać sprawiedliwość i taranować gracza, ponieważ nie wiemy co się działo wcześniej i czyja była wina, karamy za to co widzimy, dlatego też otrzymałeś prawko.

Co do muta cały czas pokazywałeś niski poziom kultury, groziłeś  mi, że mam się pożegnać z rangą itp, ale ja tylko słownie poprosiłem Ci o zachowanie kultury po czym zakończyłem z Tobą rozmowę, lecz byłem w okolicy, napisałeś:

2021-12-29 14:21:25 maxio1337 jebac ten serwer

Postanowiłem ukarać Cię mutem, ponieważ mimo pouczeń słownych pokazałeś gdzie je masz pisząc takie słowa, zresztą sam mówiłeś wcześniej, gdy nie pokazywałeś kultury "i co może dasz mi mute" czy coś takiego.

Dodam, że skargi za nadaną karę są odrzucane. Wszystkie kary, które Ci nadałem zostały nałożone słusznie, nie złamałem regulaminu, czy też nie nadałem kary niesłusznie. Oczekuję na administrację RCON, pamiętaj poprawić skargę na zgodną z wzorem, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.