Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na jurga

Mireeek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Frexon

Nick oskarżonego: jurga

Powód skargi: nadużywanie rangi niegodne reprezentowanie

Data zdarzenia: 28.12.2021

Dowody: dodam później ponieważ link nie działa 

Opis sytuacji: mari robił event panele wpisałem /tpev mari gdy już byłem na evencie supporter jurga tepal różne pojazdy z supporterem mari odwalali na panelach wywalili ludzi z aut oddawali te auta.

Cześć, co do skargi to pisana jest na siłę. Z racji czekania na rozpoczęcie się eventu w tym przypadku (panele) wraz z innym administratorem zrespiliśmy swoje pojazdy (2), nie zrobiliśmy żadnych szkód więc skąd pomysł o "odwalaniu" jeśli pojazdy były non-stop na ręcznym z wiadomych przyczyn. Co do słowa "różne" mam na myśli tutaj takie małe autko wyścigówe, które przenika przez graczy więc kolejny raz chce odrzucić słowo "odwalanie", tak zgodzę nie było to odpowiednie i nie powtórzy się to więcej! Gracze się cieszyli, chwile przed rozpoczęciem auta zostały przeniesione do przechowalni. "wywalili ludzi" pozostawiam do pod znakiem zapytania przynajmniej w moim przypadku.  

6 godzin temu, Jurga napisał:

Cześć, co do skargi to pisana jest na siłę. Z racji czekania na rozpoczęcie się eventu w tym przypadku (panele) wraz z innym administratorem zrespiliśmy swoje pojazdy (2), nie zrobiliśmy żadnych szkód więc skąd pomysł o "odwalaniu" jeśli pojazdy były non-stop na ręcznym z wiadomych przyczyn. Co do słowa "różne" mam na myśli tutaj takie małe autko wyścigówe, które przenika przez graczy więc kolejny raz chce odrzucić słowo "odwalanie", tak zgodzę nie było to odpowiednie i nie powtórzy się to więcej! Gracze się cieszyli, chwile przed rozpoczęciem auta zostały przeniesione do przechowalni. "wywalili ludzi" pozostawiam do pod znakiem zapytania przynajmniej w moim przypadku.  

Czekamy na odpowiedź ARCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.