Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mari

Mireeek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Frexon

Nick oskarżonego: mari

Powód skargi: nadużywanie rangi niegodne reprezentowanie

Data zdarzenia: 28.12.2021

Dowody: dodam później ponieważ link nie działa 

Opis sytuacji: mari robił event panele wpisałem /tpev mari gdy już byłem na evencie gracz mari z graczem jurga zaczęli tepac pojazdy różne np auta własne i inne z GTA SA pierwszy raz widzę że administracja tak robi na panelach

Witaj,  w poczekalni na event (panele) aby umilić czas graczy pozwoliłem sobie zrespić parę pojazdów, zwyczajnie mnie pchali, pozwolę sobie wyciągnąć kilka słów ze skargi w powodzie Od innego Supportera z tym samym powodem bo wydaje mi się że tyczą też mnie, a więc tak co do "wywalania" osób zwyczajnie uciekałem przed tłumem 40 innych osób, jeśli kogoś staranowałem zwyczajnie przepraszam, co do "oddawania aut"  to już sobie akurat wypraszam nie było ani jednej takiej sytuacji, a jak była to pojazd został natychmiastowo zabrany, co do "odwalania" może nie było to odpowiednie lecz, myślę że sprawiałem frajdę innym osobom, ale jeśli innym osobą to przeszkadza, zaprzestane.

49 minut temu, Mari napisał:

Witaj,  w poczekalni na event (panele) aby umilić czas graczy pozwoliłem sobie zrespić parę pojazdów, zwyczajnie mnie pchali, pozwolę sobie wyciągnąć kilka słów ze skargi w powodzie Od innego Supportera z tym samym powodem bo wydaje mi się że tyczą też mnie, a więc tak co do "wywalania" osób zwyczajnie uciekałem przed tumem 40 innych osób, jeśli kogoś staranowałem zwyczajnie przepraszam, co do "oddawania aut"  to już sobie akurat wypraszam nie było ani jednej takiej sytuacji, a jak była to pojazd został natychmiastowo zabrany, co do "odwalania" może nie było to odpowiednie lecz, myślę że sprawiałem frajdę innym osobą, ale jeśli innym osobą to przeszkadza, zaprzestane.

Oddałeś rower dla gracza szyms14 po chwili napisał ez 

21 minut temu, KrzysztofKonoN napisał:

Zrespiłem rower dokładniej "BMX" z którego zostałem zepchnięty przez graczy, szyms wszedł na niego po czym napisał wspomniane "ez" natychmiastowo jak mogłem usunąłem rower.

17 minut temu, Mari napisał:

Zrespiłem rower dokładniej "BMX" z którego zostałem zepchnięty przez graczy, szyms wszedł na niego po czym napisał wspomniane "ez" natychmiastowo jak mogłem usunąłem rower.

Nie chce mi się kłócić czekam na odpowiedź ARCON

2 godziny temu, KrzysztofKonoN napisał:

Wrócimy do tego jeszcze raz bo na twoje nie szczęście mam filmik w spoilerze, nie wiem po co kłamiesz każdy wie że kłamstwo ma krótkie nogi piszesz że oddałem rower, a sam mnie próbowałeś zepchać. Też nie mam zamiaru się kłócić 🙂. A więc tak jak prosiłeś poczekajmy na decyzje ARCON.

7 godzin temu, Mari napisał:

Wrócimy do tego jeszcze raz bo na twoje nie szczęście mam filmik w spoilerze, nie wiem po co kłamiesz każdy wie że kłamstwo ma krótkie nogi piszesz że oddałem rower, a sam mnie próbowałeś zepchać. Też nie mam zamiaru się kłócić 🙂. A więc tak jak prosiłeś poczekajmy na decyzje ARCON.

Ukryj zawartość

Prawda próbowałem ale nie udało mi się więc czekamy na ARCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.