Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Janczaa

Traperhoff

Rekomendowane odpowiedzi

A0sUrW8.png

naTqDnE.png

Witam, jestem Traperhoff - Pressman z Project News. W dzisiejszym artykule przeprowadziłem wywiad z graczem @Jaroska.dff/ (wcześniej Janczaa) na temat ogólnej jej rozgrywki. Zapraszam serdecznie do przeczytania.

Gzqqb1L.png

549ll8d.gif

RT: @Traperhoff| J: @Jaroska.dff

RT: Siemanko, dziękuję bardzo, że zgodziłaś się udzielić mi wywiadu. Możemy zaczynać?
J: Witam! Proszę bardzo, wywiady dla mnie to czysta przyjemność i tak, możemy zaczynać.
RT: Dobrze, tak jak wspomniałem wcześniej wywiad będzie dotyczył ogólnej rozgrywki na serwerze. A więc na samym początku chciałbym zapytać o, to kiedy i jak dowiedziałaś się o serwerze?
J: O serwerze dowiedziałam się już dawno grając na innym wcześniej serwerze, siedząc na kanale głosowym TeamSpeak3 znajomi z frakcji gadali właśnie o tym serwerze, więc po kilku miesiącach, czyli w maju postanowiłam zalogować się z moim kolegą na serwer i sobie pograć i zobaczyć jak tutaj jest. Wróciłam tutaj po dłuższej przerwie i jestem tutaj, aż do dzisiaj.
RT: O widzisz, czyli dosyć ciekawa historia rozpoczęcia gry przez Ciebie na tym serwerze. Wspomniałaś o koledze, z którym zaczynałaś tutaj grać, gra nadal?
J: Kolega niestety tutaj nie gra na co dzień, lecz wbija czasami sobie wejść na serwer i zobaczyć co się zmieniło. Kolega jak wspomniałam wyżej grał ze mną na wcześniejszym serwerze, lecz nie chce tam tego serwisu na chwilę obecną opuścić.
RT: Rozumiem. Chciałbym również się dowiedzieć ile przez ten czas udało Ci się zdobyć godzin przegranych na serwerze, oraz ile aktualnie posiadasz reputacji?
J: Po powrocie na serwer chciałam robić jak najwięcej dziennie godzin, ponieważ została otwarta rekrutacja do frakcji San Andreas Transport Corporation i potrzebne było 100h, lecz zbytnio nie udało mi się wbić tyle do końca rekrutacji, ale przez myślę dobre podanie się dostałam. Na ten moment mam 118h oraz 1922 reputacji, według mnie to nie jest jakaś ogromna liczba, ale z czasem będzie więcej godzin oraz reputacji.
RT: No pewnie, że tak, z kolejnym dniem na serwerze te liczby na pewno będą rosnąć. Pamiętasz może, jaki był Twój pierwszy pojazd na serwerze?
J: Taak, pamiętam jak najbardziej. Pierwszym i w sumie w miarę dobrym pojazdem, był to Elegant 1.9 benzyna. Wydaję mi się, że to było dobre osiągnięcie jak na początek, na owym serwerze.
RT: Powiem szczerze dość nietypowy wybór jak na pierwszy pojazd, bo jest to już wyższa klasa aniżeli walton czy manana, gdzie gracze zazwyczaj właśnie te auta wybierają na początek. Ile on mniej więcej kosztował i gdzie zarabiałaś pieniądze na ten pojazd?
J: Pieniądze zarobiłam na pracach dorywczych oraz poprzez robienie zadań dziennych. Jestem dość wymagającą kobietą i średnio mnie interesują pojazdy klasy niskiej, nie mówię tutaj, że manana czy walton to jakieś złe pojazdy, ale chciałam mieć na początek jakąś lepszą furkę. Pojazd kosztował mnie około 50k, nie pamiętam już zbytnio, było to kilka tygodni temu.
RT: Dobrze, w każdym razie minęło już od tamtego czasu parę tygodni, więc czy przez ten czas udało Ci się zmienić auto, czy posiadasz eleganta w swojej kolekcji?
J: Eleganta nie posiadam, ponieważ jeden z moich znajomych z innego serwera zaczął tutaj grać i sobie uzbierał pieniążki na owy mój pojazd. Nie posiadam już eleganta w swojej kolekcji tak jak wspomniałam to wcześniej, że sprzedałam go swojemu znajomemu. Udało mi się zmienić autko kilka razy w sumie, więc potem kupiłam sobie ranchera oraz fortune i sprzedałam te pojazdy. Niedawno udało mi się uzbierać trochę więcej hajsu i w końcu kupiłam jedną z moich ulubionych furek w GTA:SA, czyli Sentinel, jest on 2.9 z ECU V1 oraz wykrywaczem fotoradarów.

OVUUzw8.gif

RT: No to masz bardzo bogatą historię, jeżeli chodzi o pojazdy super, warto sobie zmieniać i tym samym sprawdzać nowe pojazdy. A czy masz jakiś swój dream-car, którego chciałabyś bardzo kupić na tym serwerze? Jeżeli masz ich parę, śmiało możesz wymieniać.
J: Wymarzonych pojazdów mam tak naprawdę kilka i tak jednym z wymarzonych tutaj jest Sultan FT, czyli kolejna moja ulubiona furka z fabuły. Kolejnym pojazdem, który chciałabym to jest to Infernus, jedna z lepszych furek, którą się najlepiej jeździ, handling pojazdu jest naprawdę mega. Teraz aktualnie zbieram sobie na Schaftera, podoba mi się ten samochód ogólnie z wyglądu, przypomina on takiego starego mercedesa, a co do klasyków to uwielbiam je.
RT: Dobrze, pozostając jeszcze w temacie schaftera, jak myślisz w ile czasu uda Ci się na niego nazbierać?
J: Myślę, że około dwa tygodnie, nie jest on jakiś mega drogi, lecz ostatnio troszkę wydałam na Sentinela naprawy, paliwo itp. Mam nadzieję, że mi się szybciej uda, ponieważ naprawdę bardzo bym go chciała.
RT: Trzymam kciuki zatem, abyś szybko go zdobyła. Czy jesteś na ten moment w jakiejś organizacji? Jak tak to proszę napisz jakiej i jak się w niej czujesz.
J: Tak, jestem w organizacji "Network Trouble", nie jestem jakoś obecnie w stanie napisać jak tam się czuje, ponieważ kilka dni temu tam dołączyłam. Jak na razie atmosfera jest świetna, bardzo mili ludzie są i pomocni. Wiadomo, że pozory mogą mylić zawsze. Pozdrawiam ich bardzo serdecznie!
RT: W takim razie również ich bardzo pozdrawiam. Masz jakieś cele na serwerze, które chciałabyś spełnić? Wiesz, chodzi mi o bycie w jakiejś frakcji, biznesie czy też nawet bycie supporterem.
J: Jak na razie chcę lecieć we frakcji jak najwyżej, może kiedyś uda się dobić ten Zarząd, lecz to jest duża odpowiedzialność i długa droga przede mną. A co do biznesu, czy też Support'a to na razie tak średnio.
RT: Rozumiem, a na jakiej randze aktualnie się znajdujesz we frakcji SATC?
J: We frakcji S.A Transport Corporation znajduję się na randze "Nowy Kierowca", jestem tak naprawdę klapkiem teraz, bo tak to mogę nazwać. Świeżo po egzaminach.
RT: Rozumiem, życzę zatem powodzenia w tej frakcji. Zbliżamy się do końca wywiadu, chciałabyś coś na sam koniec powiedzieć?
J: Na samym końcu chcę pozdrowić frakcję San Andreas Transport Corporation, organizację Network Trouble oraz Ciebie i biznes Project News, do którego mam nadzieję, że niedługo zawitam.
RT: Zatem pozdrawiam Ciebie również i zapraszamy w nasze szeregi. Dziękuje za wywiad!
J: Ja również bardzo dziękuję, że mogłam wystąpić w owym wywiadzie!

IExhTSD.gif

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za poświęcony czas na przeczytanie owego wywiadu, widzimy się niedługo.

JT6VYg3.png

Autor: @Traperhoff

Grafiki: @Aiishan

Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.