Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z użytkownikiem Czesiu.

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

ZNaFiW9.png
naTqDnE.png

Uszanowanie! Chwilę przed niespodziewanym wyjazdem służbowym do Węgier naszego rozmówcy, udało mi się z nim porozmawiać.
Mowa tutaj oczywiście o użytkowniku Czesiu. Udzielenie wywiadu było dla niego ogromnym marzeniem, które udało się spełnić, tuż przed świętami.
Zdjęcia przedstawione w artykule są dzięki uprzejmości właśnie Czesia, gdyż na zrobienie zdjęć, było już za późno.
Mimo wszystko zachęcam każdego do przeczytania wywiadu.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Czesiu

R: Witam, Senior Reporter AlimentoS z redakcji Project News.
U: WItaj, z tej strony służba ochrony spawna. W czym mogę pomóc?

R: Chciałbyś wziąć udział w wywiadzie dla redakcji Project News?
U: Oczywiście, to moje marzenie.

R: Na wstępie chciałbym zapytać Ciebie o to, jak rozpoczęła się Twoja przygoda z MTA. Od kogo wiesz o takiej gierce, kto Ci ją polecił, jaki był Twój pierwszy serwer i kiedy to było?
U: Moim pierwszym serwerem był nieistniejący już pylife. Dowiedziałem się o nim od Fugiego. Było to około 2 lata temu.

R: Jak wspominasz tamte czasy? Jak wyglądały Twoje początki z MTA, jak i pylife?
U: Moje początki z MTA były ciężkie, ponieważ nie miałem dobrego komputera. Na pylife wspólnie z Fugim rozpoczeliśmy swoją przygodę. Pamiętam, że byliśmy nawet razem we frakcji.

kdT2bNP.gif

R: Twój nick jest w sumie prosty, każdy może skojarzyć go z imieniem. Powiedz mi, proszę, jakie były Twoje pierwsze nicki w świecie komputerowym oraz dlaczego "Czesiu"?
U: Nick Czesiu jest moim pierwszym, mam do niego duży sentyment.

R: Rozumiem, od kiedy jesteś graczem ProjectRPG? Jak dowiedziałeś się o tym serwerze?
U: Graczem ProjectRPG jestem od sierpnia. O serwerze dowiedziałem się podczas rozmowy z Fugim, gdy zeszło na temat MTA.

R: Trochę czasu już minęło. Byłeś lub jesteś już w jakiś frakcjach, biznesach bądź organizacjach? Opowiedziałbyś naszym czytelnikom trochę o nich?
U: Byłem w organizacji California, natomiast aktualnie jestem w Dark Moon. Jest to solidna firma, zapraszam wszystkich. Co do frakcji, byłem w SAFD, lecz wydalono mnie. Było to głównie z zaniedbywania moich obowiązków.

R: Odstawmy na chwilę MTA, grasz w jakieś inne gry? Jeśli tak, jakie to tytuły?
U: Obecnie gram w CS:GO. Gierkę oceniam pozytywnie, moja obecna ranga to Silver 2.

R: Zapomnijmy teraz o świecie wirtualnym, powiedz mi - czym zajmujesz się na co dzień? Chodzisz do jakieś szkoły, czy pracy? Masz jakieś hobby, zainteresowania? 
U: Na co dzień jestem mechanikiem samochodowym i interesuję się samochodami.

6hyV1os.gif

R: Masz jakieś marzenia? Nie koniecznie serwerowe, mogą być związane ze światem rzeczywistym.
U: Chciałbym wziąć ślub z moją narzeczoną.

R: O, super! Życzymy powodzenia. A teraz wróćmy do tematu ProjectRPG. Powiedz mi, kim ty tak naprawdę jesteś na serwerze? Wielu graczy kojarzy Ciebie z spawna San Fierro oraz statusów na forum. Pracujesz na jakiś pracach dorywczych?
U: Obecnie prowadzę własną redakcję, jestem YouTuberem oraz pilnuję spawnu za niemałe pieniądze.

R: Na początku naszej rozmowy przedstawiłeś się jako służba ochrony spawnu, na czym to polega i skąd taki pomysł?
U: Pracę powierzyła mi administracja RCON. Mam eliminować każdego typu odwalaczy i zbierać na nich dowody. Pilnuję również pasa taxi.

R: Mamy grudzień 2021, masz na swoim koncie przegranych prawie 100 godzin, ponad 600 punktów karnych, ale 0 reputacji. Dlaczego tak się dzieje? Pracujesz na pracach dorywczych?
U: Obecnie nie pracuje na pracach dorywczych, mam ważniejsze obowiązki.

R: Na serwerze Czesiu, a w świecie rzeczywistym? Jak masz na imię?
U: Czesław dla znajomych Czech.

nzcqc1w.gif

R: Żałujesz, że grasz na ProjectRPG? 
U: Nigdy w życiu, taką mam misję.

R: Zbliżamy się tak naprawdę do zakończenia 2021 roku. Masz jakieś plany bądź postanowienia na rok 2022?
U: W 2022 roku planuję się dostać do frakcji SAPD.

R: Słowem zakończenia, chciałbyś kogoś pozdrowić?
U: Chciałbym pozdrowić całą ekipę serwera ProjectRPG oraz moich ludzi z pylifa, z którymi byłem moderatorami i wiem, że śledzą moją aktywność.

R: Oczywiście pozdrawiamy, życzę Ci Wesołych Świąt oraz szczęśliwego nowego roku! Trzymaj się!
U: Dzięki, wzajemnie!

sFbFPid.gif

JT6VYg3.png

Autor: @AlimentoS
Grafiki: @kepuszek.cj
Korekta: @Rafaal

Ja wiem, że korekta artykułów to bardzo ciężka i czasochłonna czynność, ale proponuję się bardziej do tego przykładać, a nie tylko wpisywać się w korektę i zgarniać pieniądze.

1. Nagłówek artykułu razi w oczy. "Użytkonik"

2. "Wielu graczy kojarzy Ciebie ze spawnu San Fierro" poprawnie napisane, aż lepiej brzmi i wygląda.

9LehSEy.png

3.  Chyba nic nie trzeba dodawać.

3M4T1OB.png

Dalej nie czytam bo szkoda strzępić oczu. Alimentos plus za pomysł, spoko wyszło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.