Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czarny ekran przy szkole jazdy

Mifosz

Rekomendowane odpowiedzi

tez mam ten sam problem,przy odpaleniu nawet swoich kierunków ekran zmienia sie na czarny,dzieje się to tylko w miejscach gdzie są auta więc to kierunki muszą być problemem

w większości sytuacji uniemozliwia gre bo naprawia sie dopiero po odejściu z tego miejsca co z czarnym ekranem nie zawsze jest łatwe

6 minut temu, MarcinGierczak napisał:

tez mam ten sam problem,przy odpaleniu nawet swoich kierunków ekran zmienia sie na czarny,dzieje się to tylko w miejscach gdzie są auta więc to kierunki muszą być problemem

w większości sytuacji uniemozliwia gre bo naprawia sie dopiero po odejściu z tego miejsca co z czarnym ekranem nie zawsze jest łatwe

Dokładnie

1 godzinę temu, J.o.K.e.R napisał:

Naprawiłem już znam powód przez cracka jak mamy tryb "Standardowy" to wszystko działa ale jak mamy "Okno bez ramki (Borderlees)" to mamy czarny ekran. Mój kolega nie ma cracka ma wersje oryginalną i działa mu na 2.

Gta San Andreas Screenshot 2020.11.24 - 12.40.35.64_LI (2).jpg

u mnie na każdej opcji trybu ekranowego działa tak samo i dalej pojawia się czarny ekran w pobliżu graczy w autach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.