Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Whitetigera

Sergiuszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Tłumaczyłem Ci, iż to ze się pomyliłeś w przelewie jest to wyłącznie Twoja wina, jak ma gracz który jest zbanowany oddać Ci te pieniądze? " << [267] SergiuszeQ: napiszecie do niego? zeby oddal"  

4 minuty temu, SergiuszeQ napisał:

Odrzuca kazdego mojego reporta

gdyż tłumaczyłem Ci X razy  jak wygląda sytuacja, oraz że nie dam rady odbanowac gracza tylko dlatego, żeby oddał Ci pieniądze które przelałeś przez BANK w LOS SANTOS.

2 godziny temu, WhiteTiger napisał:

Cześć. Tłumaczyłem Ci, iż to ze się pomyliłeś w przelewie jest to wyłącznie Twoja wina, jak ma gracz który jest zbanowany oddać Ci te pieniądze? " << [267] SergiuszeQ: napiszecie do niego? zeby oddal"  

gdyż tłumaczyłem Ci X razy  jak wygląda sytuacja, oraz że nie dam rady odbanowac gracza tylko dlatego, żeby oddał Ci pieniądze które przelałeś przez BANK w LOS SANTOS.

Ale tam gdzie chodzi o repy to nie było tej sprawy tylko ktoś we mnie wjechał a ty odrzuciłeś i tak cały czas

Wystąpiło w tym miejscu nieporozumienie, jak jestem w stanie wyczytać z treści skargi.

@WhiteTiger - następnym razem prosiłbym o przeanalizowanie możliwie odrzuconych reportów za pomocą dostępnych narzędzi administracyjnych ze względu na to, że część rzeczy może nam umknąć przy masowym sprawdzaniu zgłoszeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.