Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Ca$perr_77

NOOD

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5764
Login: BeniUUU
Nick oskarżonego:  Ca$perr_77 
Powód skargi: <Tutaj wpisz powód skargi>
Data zdarzenia: 26.12.2021 00:35
Dowody: Nie mam ich bo nie nagrywałem rozmowy z graczem, były obok osoby takie jak @Namik209 i @Ricky

ⓘ Kontrahent Ca$perr_77 zaakceptował propozycję wymiany.
ⓘ Trwa przetwarzanie wymiany...
ⓘ Oddałeś:
  -- Gotówkę: 136,225$
ⓘ Otrzymałeś:
  -- Pojazd: Uranus (ID: 20134)
✔ Wymiana zakończona sukcesem.

Opis sytuacji: Idę przed giełde patrzę stoi gracz z uranusem, pytam się go czy na sell, on mówi tak, pytam się o tune odpowiada że ecu v4, i zestaw wyscigowy 1. Gracz miał mute i rzekomo zabrane prawko więc uwierzyłem i nie przyszło mi to do głowy że może kłamać.. Od początku sytuacji był ze mną Namik a gracz ricky też chciał kupić wóz i targował się z oskarżonym. Targowałem się z nim z 5-10 minut przemyślałem i doszedłem do wniosku że dosyć dobra cena jak za takie auto więc go kupiłem, v-max się nie zgadzał przyjechałem na giełdę żeby powiedzieć to graczowi lecz go już nie było.. Pojechałem na diagnostykę lecz auto nie miało żadnego tune.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Uciekł z serwera

Chłopie xd? Próbujesz mnie oszukać czy jaki ciul?

Nie szanuje takich oszustów Umówiliśmy się na cenę 136k po uzgodnieniu tune i nigdzie nie mówiłem że auto będzie leciało 200 czy inne bzdury które piszesz mam osoby które potwierdzą bo rozmawiał.z nimi na dc chociaż to taki sam argument jak twój z tymi twoimi kolegami 
Próbujesz coś uzyskać bez dowodów nie gram tu 24h/7 żeby ciągle być do twojej dyspozycji na pv wyszedłem bo sprzedałem auto i się spieszyłem chciałem je oddać i wyjść bo długo grałem 

Uwierz że gdyby auto miało to co wymieniasz nie ma opcji że sprzedawał bym za tak mało xD
Nie rozumiem zaistniałej.sytuacji jestem zażenowany mówiąc szczerze daruj sobie takie próby wyłudzenia nie urodziliśmy się wczoraj

Na pv mówisz że jestem karany więc nie potrzebujemy tu takich xD myślisz że ktoś da mi perma bo mam jakieś kary i to wpłynie na twoją wiarygodność?

Dziękuję za uwagę 

Naprawdę myślisz że komuś chciało by się pisać skargę tylko po to żeby wyciągnąć chociażby 20k? Napisałem tą skargę tylko dla tego żeby nikt więcej nie został oszukany w ten sposób przez kogoś jakiego jak ty. Najprawdopodobniej siedzisz teraz przed komputerem z wielkim bananem na ryju bo udało ci się kogoś oszukać, to że nie mam wystarczających dowodów nie musi oznaczać że nie zostaniesz ukarany. A co do moich kolegów, nie znam żadnego z nich, randomowe osoby które również namawiałeś do kupna. Ja aktualnie pluje sobie teraz w twarz że nie mam żadnego nagrania żeby usadzić takiego bałwana. 

Z poważaniem NOOD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.