Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Wonski

Derionesol

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Derionesol
Nick oskarżonego: Wonski
Powód skargi: Nie słuszna kara
Data zdarzenia: 13.11.2020
Dowody: Napisałem mu że wywali mi neta a on odrazu mi dał kare nic nie widział tylko dostał reporta i wstawił mi kare
Opis sytuacji: Napisałem mu że wywali mi neta a on odrazu mi dał kare nic nie widział tylko dostał reporta i wstawił mi kare
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Napisałem mu że wywali mi neta a on odrazu mi dał kare nic nie widział tylko dostał reporta i wstawił mi kare

Proszę dać mi dowód w postaci że napisałeś o problemach z internetem oraz dowód o tym że Ci ten internet "wyrzuciło". Oglądałem twoja grę i wyglądało to tak że chciałeś na chama wjechać na stanowisko uderzając w bramę przy czym stanąłeś na graczu, wybiegłeś z samochodu i wróciłeś jak zginął.

Mało mnie to interesuje że to twój kolega, nie prosiłeś mnie o dowody a jeżeli ja Specuje kogoś i wystawiam karę nie zawsze muszę nagrywać robić SS'y. Jeżeli gracz który popełnił coś złego powinien on mieć dowody na to że jest niewinny. Podasz mi dowody na to że wyrzuciło Ci internet i że mi to pisałeś to kara jak najbardziej zniknie. 

Sprawę zostawiam dla ARCON

Obiecuję że dokonam wszelakich starań żebyś nie był w administracji bo hańbiąc dobre imię administracji serwera swoim zachowaniem i czynami psujesz opinię o serwerze i o administracji bo wszystkich uwielbiam opórcz ciebie jesteś nie do uczony i nie masz kwalifikacji moim zdaniem żeby pełnić tą rolę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.