Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na taxi2

Kaer

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kaer
Nick oskarżonego: taxi2
Powód skargi: Wpychanie się na mechanika
Data zdarzenia: około godziny 19   13.11.2020
Dowody: https://imgur.com/FuySfKB
Opis sytuacji: Gracz po prostu wpycha się po chamsku na mechanika, wysłałem ss załączony do skargi supp Maxer a on mu dał tylko upomnienie słowne a wtedy miałem wielke XD na twarzy bo jak będą takie kary za takie chamskie zachowanie na serwerze to każdy będzie odwalał wpychał się na mechanika taranował itp. Więc nie zgadzam się z taką karą dla tego gracza jak ostrzeżenie słowne bo to dla mnie śmieszne gracze dostają za takie coś prawko na jakiś czas a kolega tylko upomnienie słowne no żart istny.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/XTgrgLS

Skoro Maxer dał mi ostrzeżenie to widocznie zasłużyłem tylko na nie 🙂 Skoro wspominasz że przez takie kary każdy będzie trollował to wyobraź sobie jakby każdy płakał jak ty 😄 Byśmy się wszyscy utopili w jeziorze tego wielkiego cringu jakiego mi zadałeś. 30 sek potem miałeś wolne, więc jesli faktycznie zależało by ci na szybkiej naprawie to nie stał byś w miejscu i czekał na mnie 4min. Ostatniego zdania bym nie komentował bo cię chyba akurat na polskim nie było jak to omawiali, ale kary wymierza administracja, taki niebieski, zielony i czerwony znaczek dla jasności - i jeśli ci się nie podoba to im zawracaj dupe a nie mi, bo mam lepsze zajęcia niż rozmowy z beksami

4 minuty temu, Kaer napisał:

Spoko kolego 🙂 poczekamy na werdykt . A płakał będę bo nie chce żeby gracze byli normalni na tym serwerze a  nie dzieciaki co się wpychają na mechanika .

kolegą to mnie nie nazywaj bo skoro jesteś taki dorosły że mówisz o mnie dziecko to może bardziej wnuczek 😄 czekamy na werdykt i lepiej weź chusteczki, nie tobie tu do prostowania i wymierzania kar graczom a jeśli chcesz siedzieć z dorosłymi to do rodziców idź - od razu możesz im się też poskarżyć jak tutaj ;*

4 minuty temu, Kaer napisał:

Nie wiem czy szukasz atencji teraz czy żalu ?

Zaczekaj na werdykt i zawrzyj buzię 🙂

Uhuhuhu zaczyna być agresywnie ;> Gdzie szukam atencji? W administracji? XD Pierwszy kto tu powinien przestać się pogrążać to jesteś ty. Mam dowód w tej sprawie jakim jest twoje prof 😘

EDIT BO WIDZE ŻE NIE OGARNIA: Po prostu odpowiadam, ale skoro z tobą nie może skończyć się na 1 wpisie to nie mój problem 

Skoro oskarżony gracz otrzymał karę w postaci warn'a od członka administracji na temat tej skargi, nie widzę sensu ponownego nadawania kary za to samo przewinienie.

Jednak oskarżony gracz za swoje zbędne prowokacje w stronę gracza składającego skargę zostaje ukarany 3 punktami ostrzeżeń na forum. Mimo to skargę odrzucam, gdyż kara nie dotyczy tematu skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.