Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane Sprzedam Premiera PFT

MikeY^

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY
VUID: 1879
Model pojazdu: Premier
Silnik pojazdu: 2.9 (Max)
Przebieg pojazdu: Nieco ponad 5.000KM
Dodatki: Ecu V4, Turbo V5, Zestaw: Torowy, Moduł Zmiany Napędu inaczej (MZN), Bak 150L, Gwintowane Zawieszenie (GZ), Lampy Złote, Licznik Złoty, 2 Pary Kluczyków, Wizualka (Nie cała), Ogranicznik, Wykrywacz, Radio, Rejestracja, System ABS, Program zrobiony typowo pod Vmax, Aplikacja Transportowa, Silnik 2.9 Tak jak wspomniałem wyżej, Szyby przyciemnione na 100%. - Czego mu brakuje?: Poszerzenia opon przód oraz tył, Nitra, Lekkiej wizualki, Zimowych opon (Ze względu na to iż fajnie się nim driftuje na śniegu) i LPG. - Rodzaj Paliwa: Diesel
Kwota sprzedaży: 1,500,000$ Aby nie wylądowało w archiwum (Czekam na propozycje)
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: Discord: Y0D4#2682 / Forum
Dodatkowe informacje: Pojazd ten osiąga prędkość 237KM/H, spis tune znajduje się powyżej, hmm może to Ty zostaniesz nowym właścicielem 5 drzwiowego pojazdu 😮, ponadto liczę na jakieś ciekawe propozycje wymiany, może i dojdzie do sytuacji w której się nawet zamienimy.

3 minuty temu, 21kabeiks37 napisał:

elo dam sanda 3.7 pb ecu turbo hydra felunek super offroadowy za ten premier po ub ok

Odpada panie kolego, nie interesują mnie offroady 😛

2 minuty temu, MarcelNowak napisał:

Feltzer FT nitro5 torowy bak150

16ns beż mzn I abs

Również odpada, feltzer ładnie wygląda ale nic pozatym, ani dobrego vmaxu ani jakoś za specjalnie dobrze nie jeździ

23 minuty temu, MikeY napisał:

Odpada panie kolego, nie interesują mnie offroady 😛

Również odpada, feltzer ładnie wygląda ale nic pozatym, ani dobrego vmaxu ani jakoś za specjalnie dobrze nie jeździ

jechałeś kiedyś nim? Vmax 230 i przyspieszenie dowalone bo nitro🙂

W Dodatku dobrze się prowadzi bo często nim jeżdżę i przesiadam się do innego auta

2 minuty temu, MarcelNowak napisał:

jechałeś kiedyś nim? Vmax 230 i przyspieszenie dowalone bo nitro🙂

W Dodatku dobrze się prowadzi bo często nim jeżdżę i przesiadam się do innego auta

Jechałem nim wielokrotnie, zarzuca go jak picadorem który ma tył napęd.

Jak masz coś jeszcze do napisania to mi priv na forum pisz bo mi post zasyfiasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.