Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga heysiwer

macieu9

Rekomendowane odpowiedzi

Login:macieu9

Nick oskarżonego:heysiwer

Data zdarzenia:13:11:2020

Opis sytuacji:Gracz złożył skarge na mnie prosze o link do skargi " Sytuacja była taka,że stałem przed chlopem w kolejce do naprawiarki tylko z lewej strony bramy.Widząc,że typ ostro czaji sie ,żeby sie wepchać,wyszedlem i mówie do niego,że widze jak się czaisz ale ja byłem pierwszy ale typ mnie zignorował.Chłop wyjezdzajac Clubem przedemna wyjechal a gośc wjechał Mi chamsko przede mną dlatego ja nie popuscilem i wjechalem tam.Pisałem reporta,że prosze o pomoc ale w tej sytuacji nikt nie przyjął reporta wiec mówie do typa sluchaj mam świadka ,że stałem juz tu jakis czas przed Toba i nie wyjade z tej naprawiarki póki nie przyjdzie ktoś z Administracji bo wiem,że byłem pierwszy,oczywiście to głupia naprawiarka i nawet jeśli był pierwszy to mogłem olać to i pojechać do drugiej no ale niestety dużo takich sytuacji sie dzieje i jakby tak darować każdemu to też bez sensu.Chłop w koncu odpuścil i odjechal,ale złożył skarge,tak jak widac na dole,a "Szanowny Siwer" niczym w filmie taxi jak główny aktor Daniel wyczuł po śladach opon "KTO BYL PIERWSZY W KOLEJCE I KTO MU SIE WEPCHAL"Wiem,ze to glupia burda o głupia naprawiarke ale nie popuszcze tego,żebym za nieswoja wine tracil na ileś czasu na ile by to nie bylo czy nawet pół h czy te 8 jak w tej sytuacji,zrozumiałbym jeszcze gdyby i pseudo poszkodowany "wezmekredyt" dostał taka kare to bym pomyślał a ,że tak powiem chuj nikt nie bedzie dociekał kto był pierwszy w naprawiarce i dał jednej i drugiej osobie jakas symboliczna kare bo wiadomo macie lepsze rzeczy do roboty niż dochodzenie o głupiej naprawiarce.Uważam,że tutaj moderator podszedł do tego na wyjebaniu,że tak powiem,zobaczył SS'a a ok zabiore gościowi licencje i po sprawie ,ale teraz sie kolego pomyliłes .Prosze o wyjaśnienie sprawy i wytłumaczyć jak po sladach opon stwierdziłes kto był pierwszy w kolejce .Nie pójde na łatwizne i nie napisze tylko apelacji o skrócenie licencji czy coś zamiast skargi bo nie będe sie lizał moderatorowi który również nie zna znaczenia "notorycznego uzywania wulgaryzmów" skoro po pierwszym wulgaryzmie jakim jest "kurwa" straszył mnie mutem.

"

Dołaczam jeszcze to ,że w tej sprawie wypowiedziała się świadkowa ale oczywisćie "heysiwer" usunął jej komentarz i dał ostrzeżenie .Zaraz pewnie mi napisze,że nie ma świadków dowodów skarga do kosza pha ha ! Smieszne to jest,że nawet świadek nie może się wypowiedzieć bo oczywiście jesteś nietykalny i boisz się o jakąś opinie? No sam przeciwko administratorowi to jasne,że nie wygram bo kto go ukara? Tylko prosze sie potem nie dziwić,że polecą ludzie przez takie właśnie coś jak na konkurencyjnym pewnym serwerze....

Witam Cię.

Po 1. Apeluję do Administracji RCON o ukaranie Ciebie, za Twoje chamskie, wulgarne, znieważające moją osobę zachowanie.

Po 2. Sam się przyznajesz do dokonania błędu:

Spoiler
14 minut temu, macieu9 napisał:

że stałem przed chlopem w kolejce do naprawiarki tylko z lewej strony bramy.

Stałeś pod prąd blokując wyjazd z mechanika. Nie stałeś przed nim, bo skoro on stał z prawej strony, a ty z lewej to znaczy, że staliście obok siebie.

Po 3. 

22 minuty temu, macieu9 napisał:

skoro po pierwszym wulgaryzmie jakim jest "kurwa" straszył mnie mutem.

Nie ładnie tak oszukiwać. Napisałem Ci, czy chcesz muta za napisanie:

[2020-11-13 20:30:57] [Output] : << [346] macieu9: jakim kurwa dowodem typie jak jestesmy w naprawiarce i sa slady hamowania ?
[2020-11-13 20:31:04] [Output] : << [346] macieu9: bo widzialem ze mi sie wpierdala to dalem po pizdzie?

Ja przynajmniej widzę tutaj trzy słowa zaliczane do wulgarnych, ale sądząc po treści napisanej przez Ciebie skargi to mogę wywnioskować, że słowa typu wyp******aj etc. są u Ciebie na porządku dziennym.

Ode mnie to wszystko. Miłego wieczoru. Heysiwer 

Pierwsza sprawa to,że stałem z lewej strony i absolutnie nie blokując wyjazdu  bo doceniam chłopa który chce wyjechac bez uszkodzen bo sam mam drogie auto i wiem jakie to jest monotonne czasami wyjezdzanie i wjezdzanie spowrotem dlatego tez dalem mu wyjechac na spokojnie a pan oskarzajacy wjechal mi od prawej gdzie minute wczesniej specjalnie wyszedlem do niego zeby wlasnie mu to powiedziec zeby sie nie szykowal bo stoje do tej bramy od paru minut i jestem pierwszy.Czy ty rozumiesz co to jest stanie w kolejce jako pierwszym a wjechanie jako drugi ? skoro mowisz,ze sie przyznaje? A co do pierwszego pytania to nie jest nadal notoryka tak samo jak nie widze,żadnego tu wulgaryzmu też wobec Ciebie,bardzo delikatny jestes chłopie,ciekawe jak Ty byś sie zachował skoro taki moderatorek nie widząc sytuacji daje Mi można powiedzieć za nic kare 🙂 Kolejna sprawa,dlaczego nie dopuszczasz swiadka ? Skoro stała za mna i sytuacje widziała,jak mam udowodnić RCON'owi nie swoja wine dotyczaca tamtej skargi skoro nie dopuszczasz świadków ? Wiadomo,ze bez świadków nie zrobie nic bo jesteś jak Jarosław Kaczyński dla państwa tutaj 🙂 N Okej rozumiem ,ze mogłem się wobec Ciebie zmówić jeśli Ci o to chodzi ale nie tym razem,nie robiłbym gównoburzy o 8h bez uprawnien bo przecież moge sb co innego robić przez ten czas obejrzec film ? ewentualnie pograć nie używając pojazdu,ale skoro wiem,że jestem bez winy co do tamtej skargi przez tego gracza.

""Ja przynajmniej widzę tutaj trzy słowa zaliczane do wulgarnych, ale sądząc po treści napisanej przez Ciebie skargi to mogę wywnioskować, że słowa typu wyp******aj etc. są u Ciebie na porządku dziennym.""

Czy Ty jesteś taka OAZA spokoju narodu ?:) Jakby Cie ktoś tak zrobił w balona też byś był taki spokojny ? Ciekawe,lecz myśle ,ze tylko to masz na swoją obrone i wykorzystujesz to,ze nie musiałeś sie denerwować bo kara nie dotyczyła Ciebie 🙂

1. Mnie to nie obchodzi, gdzie ty stałeś. Do mechanika jest jedna i jedyna kolejka, w której każdy wjeżdża po kolei, a nie, że jeden z prawej, drugi z lewej, a trzeci może czeka na dachu. Wepchnąłeś się pod prąd do mechanika - zrozum to.

2. Nie dopuszczam świadka, gdyż łamie on Regulamin Działu, a Szanowne grono Administracji RCON nie wyraziło zgody na jego wypowiedzenie się w tej sprawie. Z resztą świadek to nie dowód.

3.

10 minut temu, macieu9 napisał:

to nie jest nadal notoryka

Wiem, po prostu ty się mnie spytałeś, za co mute, to odpisałem Ci, za notoryczne używanie wulgaryzmów. Ale ty notorycznie ich nie nadużywałeś, dlatego tego mute nie dostałeś, tylko ostrzeżenie. Wystarczy trochę pogłówkować i już byś sam sobie uświadomił, że to jednak Twój błąd w zrozumieniu.

4.

18 minut temu, macieu9 napisał:

Czy Ty jesteś taka OAZA spokoju narodu ?:)

Pewnie, do wszystkie trzeba podejść na spokojnie, gdyż każdy może się mylić, tak jak w Twoim przypadku.

To już moja ostatnia wypowiedź w tej skardze. Czekam na grono Administracji RCON.

Okej czyli jednak WezmeKredyt widziałeś ,że stałem jak sam przyznałeś,wiec tak stałem w kolejce do mechanika,na kolege bym nie stal i nie czekał przy bramie:) A Ty nie obrażałeś ? Moze masz odrobine honoru i przyznasz ,że również powiedziałeś za duzo 🙂 Sluchaj na serwerze obowiazuje dużo zasad ktorych nikt nie przestrzega,ruch jest prawostronny jak prawie wszedzie ale to nie jest droga tylko mechanik.A to ,ze nie dopuszczasz swiadka to jak mam Ci udowodnic to ? 🙂 Skoro Ciebie tam nie było i masz tylko screena jakiego masz ? Przecież to logiczne,że skarga zostanie odrzucona skoro świadek nie mógł sie wypowiedziec.Tak samo na mojej skardze nawet nie dałeś się gościu wypowiedzieć oskarzonemu tylko na podstawie screena na ktorym nic nie widać właściwie dajesz kare ,nawet nie zdążyłem się wypowiedziec.A co jeżeli np on mógł mnie walnąć w przód i zrobić takiego screena ? Poprostu uważam kare za niesłuszna a co zrobi RCON to już jego decyzja,tylko troche to się robi śmieszne,że w sumie nie widziałeś ,wszedłeś sobie na forum tylko o zobaczyłeś glupiego screena i cyk szybka wypowiedz i kara bez możliwości praktycznie dania Mi sie wypowiedziec 🙂

Jak to mówią z moderatorem nie wygrasz,pierwszy raz w 10 letniej historii RP,RPG pisałem skargę i sobie to uświadomiłem,zrobicie co uważacie ja dalej wiem,że moja kara na "prawo jazdy" jest nie słuszna ale sobie daje spokój bo to bez sensu,tylko na przyszłość reaguj jak masz dowody bo  to dowodem nie było,miałem dwóch świadków ale jak to Pudzianowski mówi "To by nic nie dało" Oby takich sytuacji nie było bo to się może odbic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.