Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Rodzinne miasteczko prezydenta Las Venturas

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

msWh1k1.png

naTqDnE.png

Witam z tej strony Junior Pressman EndriuK z redakcji prasowej Project News, dziś przygotowałem dla państwa artykuł o rodzinnym miasteczku Pana Prezydenta Miast Las Venturas Johna Gringo, zapraszam serdecznie.

VDgjwdI.png

Fort Carson piękne miasto położone pomiędzy naszych trzech miast, San Fierro, Las Venturas i Los Santos, jest to małe miasteczko liczące 20 tysięcy mieszkańców, jedno z najładniejszych miasteczek San Andreas, przedstawię wam kilka fotografii tego oto miasteczka.

BxAA9c6.gif

XGwBbve.png

Dom Prezydenta Las Venturas Johna Gringo został wybudowany w 1920 roku w stylu amerykańskim, prezydent wychowywał się w nim do dwudziestego roku życia, budynek przypomina trochę barak kilku rodzinny, lecz jest to dom jednorodzinny. Dach domu został pokryty blachą nierdzewną, sama konstrukcja została wykonana z betonu, jak można zauważyć piękny taras w amerykańskim stylu, wykonany został z drewna, a na cześć domu Prezydenta Las Venturas - Johna Gringo, zostały powieszone tam flagi amerykańskie.

GWl4lLM.gif

XGwBbve.png

Prezydent John Gringo urodził się w 1991 roku w miejskim szpitalu Fort Carson, to właśnie ten szpital otworzył drzwi do jego kariery, ale o tym opowiem wam w dalszej części artykułu. Prezydent uczęszczał do szkoły Podstawowej, wykańczając ją wybrał kierunek prawa, także w Las Venturas, był dobrym uczniem, wyróżniał się na tle szkoły, po ukończonej szkole kandydował na Prezydenta swojego rodzinnego Miasteczka Fort Carson.

7E0xoGk.png

XGwBbve.png
Prezydent po ukończeniu Prawa został wybrany w 2015 roku na Prezydenta swojego własnego Miasteczka, pełnij on tam najważniejsze funkcje w swoim mieście, między innymi uczynił z tego miasta piękną okolicy, wybudował 2 mosty, Wystawił Pozwolenia na Postawienie mechanika, sklepów, ale najważniejszym punktem jest tu szpital, o którym wspominałem, wyremontował go, odświeżył skład, zakupił nowe pojazdy i sprzęt medyczny, który funkcjonuje dotąd. W 2019 roku został on wybrany na prezydenta Miasta Las Venturas, niestety mój czas się kończy, idą święta, więc opowiem wam o jego zasługach w Las Venturas w kolejnym artykule, już niebawem wyczekujcie go.

1AOsZUO.png

t8UXPhB.png

naTqDnE.png

Przeprowadziłem także wywiad z byłym nauczycielem Pana prezydenta, zapytałem go o niego, i jego naukę.

XGwBbve.png

DF6Qx5C.png

Gzqqb1L.png

R: Redaktor    P: Profesor 

R: Witam z tej strony Junior Pressman Endriuk z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałby Pan udzielić wywiadu i odpowiedzieć na kilka moich pytań?

P: Tak jak najbardziej, proszę mnie pytać, o co Pan chce.

R: Dobrze, więc jest pan byłym profesorem Prezydenta Las Venturas Johna Gringo, czy może mi Pan odpowiedzieć na kilka pytań o nim?

P: Tak to prawda uczyłem go prawie 5 lat prawa, proszę walić z pytaniami śmiało.

R: Jak wyglądała nauka Johna Gringo, jak się uczył, jak się zachowywał podczas funkcji ucznia?

P: Pan Gringo był jednym z najlepiej uczącym się uczniem mojej klasy, zdobywał świetnie stopnie, zachowywał się bardzo dobrze, radził sobie z każdym powierzonym zadaniem w szkole.

R: Czy już w jego zachowaniu, osiągnięć szkolnych, wiedział Pan, że John może osiągnąć dużo w prawie?

P: Wie Pan, nie oceniałem uczniów na kategorie lepszy czy gorszy, dla mnie każdy uczeń dostający się na prawo miał potencjał, lecz John był naprawdę na bardzo wysokim poziomie, odbiegając od swoich kolegów, można było myśleć właśnie w taki sposób, że osiągnie on sukces, lecz w życiu są różne sytuacje.

R: Dobrze, a czy utrzymuje Pan z nim kontakt, wzrokowy czy telefoniczny?

P: Nie utrzymuję z nim żadnego kontaktu.

R: Dziękuje za udzieleniu mi odpowiedzi na kilka pytań, życzę wesołych świat i szczęśliwego nowego roku, do widzenia.

P: Wzajemnie, do widzenia.

naTqDnE.png

Dziękuje państwu za przeczytanie mojego artykułu, widzimy się w kontynuacji Informacji o Panie Prezydencie Johna Gringo, już po świętach oczekujcie mojej obecności.

JT6VYg3.png

Autor: @EndriuK

Grafika: @Aiishan

Korekta: @Rafaal

Ciekawy artykuł, ale mam jedno ale.

1.  Pomiędzy naszych trzech miast ??? 

HAlqjp5.png

2. Prezydent wykończył szkołę podstawową i poszedł na studia prawnicze ? Na jego miejscu wybrałbym architekturę ze względu na "wykończenie" szkoły. Mógł się wyróżniać, ale na tle innych uczniów, sformułowanie, że wyróżniał się na tle szkoły brzmi trochę dziwnie, ale ok. Prezydent piszemy z małej litery, wyjątkiem mogą być zwroty np. Panie Prezydencie. To samo tyczy się "szkoły Podstawowej", dlaczego podstawowej z dużej litery ?

Q1IgJiX.png

3. Prawa, Miasteczka, pełnij, piękną okolicy, Wystawił Pozwolenia na Postawienie mechanika (? XD). Wszędzie pełno literówek oraz zdania bardzo dziwnie złożone, dziwnie wygląda to pożegnanie "W 2019 roku został on wybrany na prezydenta Miasta Las Venturas, niestety mój czas się kończy, idą święta, " XDDDD

7mnyscE.png

Czy ktoś robi korekty tych artykułów, a może tylko się wpisuje ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.