Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Zixu

Traperhoff

Rekomendowane odpowiedzi

qZK0sMk.png

naTqDnE.png

Witam, jestem Traperhoff - Junior Pressman z Project News. W dzisiejszym artykule przeprowadziłem wywiad z graczem @Zixuna temat ogólnej jego rozgrywki. Zapraszam serdecznie do przeczytania.

Gzqqb1L.png

w6Kndil.gif

RT: @Traperhoff| Z: @Zixu

RT: Siemanko! Dziękuję bardzo, że zgodziłeś się przeprowadzić ze mną wywiad. Możemy zaczynać?
Z: "Sześć", ależ to żaden problem, dla mnie to czysta przyjemność udzielać Panu wywiadu. Jasne, możemy zaczynać. 
RT: Zacznijmy od początku, skąd dowiedziałeś się o serwerze, i kiedy zacząłeś na nim grać?
Z: Wróciłem do MTA po kilkuletniej przerwie wraz ze znajomym i szukałem jakiegoś ciekawego serwera, posortowałem listę w przeglądarce serwerów względem liczby graczy od największej do najmniejszej i sprawdzałem każdy serwer, ProjectRPG najbardziej przykuł moją uwagę ze względu na bardzo ciekawe UI i ilość aktywnych graczy. Gram tutaj od 15 listopada bieżącego roku. 
RT: Rozumiem, czyli tak naprawdę zacząłeś grać na serwerze z przypadku i bardzo dobrze. Mówiłeś, że wraz ze znajomymi szukałeś serwera, znajomi grają na tym serwerze?
Z: Dokładnie to z jednym znajomym poznanym na FiveM'ie i tak, gra na serwerze wraz ze mną nawet wspólnie dołączyliśmy do jednej z serwerowych organizacji i jeśli się uda, w przyszłości planujemy być razem w jednej frakcji.
RT: Dobrze, do frakcji jeszcze dojdziemy za chwilę. Chciałbym spytać, ile przez ten czas udało Ci się zdobyć godzin na serwerze oraz reputacji?
Z: W momencie wywiadu jest to: 278 godzin 40 minut oraz 3872 reputacji
RT: Czyli naprawdę sporo, pamiętasz, jakie było Twoje pierwsze auto na serwerze?
Z: Hmm... ciężkie pytanie, wydaje mi się że był to Walton.
RT: Czyli klasyk, a gdzie na niego zarabiałeś? Był to jak w większości przypadków magazyn czy coś innego?
Z: Dokładnie tak jak w większości przypadków, zarabiałem na niego pracując na magazynie.
RT: Rozumiem, a teraz po minięciu prawie 300h gdzie zarabiasz na swoje zachcianki? Czy masz jakąś Twoją ulubioną pracę?
Z: Oj, proszę ja Ciebie teraz to różnie bywa, mam swoje 3 ulubione prace: 1. Kutry 2. Szambiarki 3. Kurier. No i oczywiście jeśli czasu starcza to robię zadania dzienne.
RT: Na każdej z tych prac masz podstawowy level, czy już trochę powbijałeś?
Z: Na kutrach mam jeszcze zerowy poziom, na szambiarzu 1 i pół, na kurierze podobnie.
RT: Dobrze, przejdźmy może teraz do Twojego pojazdu. Mógłbyś go opisać, co ma i co planujesz w nim zrobić?
Z: Mój aktualny i jedyny pojazd prywatny to czerwony Sultan 3.5 PB, posiada ECU V4, parę tuningów wizualnych, gwintowane zawieszenie i parę dodatków funkcjonalnych tj. aplikacja transportowa, radio itd. Moje plany z nim związane to pełny tuning pod wyścigi. 
RT: No powiem Ci ładnie ten Sultan wygląda, jakby były jeszcze lampki to miód by był. A czy masz jakiś taki swój "dream car", którego chciałbyś w przyszłości mieć?
Z: A dziękuję, pomyślę nad montażem jak tylko zarobię. Ze względu, że nie przywiązuje zbytnio uwagi do vmaxów, to moim autem marzeń stało się ZR-350 na body.
RT: Rocket Bunny, bo o tym chyba mowa, no jest naprawdę śliczne. Jak myślisz, w ile uda Ci się na niego nazbierać?
Z: Nie spieszy mi się ale myślę, że 2 miesiące ponieważ będę na bieżąco tuningować Sultana.
RT: Rozumiem, chciałbym Cię spytać teraz o Twój majątek na serwerze, na jaką kwotę możesz go wycenić?
Z: Myślę że coś około 500 tysięcy $.

ek8FR4A.gif

RT: Czyli naprawdę sporo na czas, który przegrałeś. Czy przez ten czas udało Ci się znaleźć organizację? Jak tak, to w jakiej jesteś aktualnie i czy mógłbyś o niej powiedzieć kilka słów?
Z: Z tym wiążę się ciekawa i zawiła historia, tak w skrócie gdy pracowaliśmy wraz ze znajomym, często wyrzucało mnie z powodu Networka, wiesz jaki to ból stracić 1000kg na sweeperach czy 10.000l na szambiarzu? Na początku rozgrywki nawet nie sądziłem, że kiedykolwiek dołączę do jakiejkolwiek organizacji na serwerze ze względu, iż ciężko mi się nawiązuje nowe znajomości, co ukrywam swoją otwartością. Ale złożyło się tak, że Network Trouble miało rekrutacje, a WhiteTiger'a miałem za ciekawą osobę, myślałem nad napisaniem podania i finalnie pewnego dnia wyrzuciło serwer na dłużej, co skłoniło mnie do napisania podania i zachęcenia znajomego do tego samego.
RT: Haha, naprawdę ciekawa historia. A czy możesz opowiedzieć o atmosferze w organizacji, polecasz ją?
Z: Hmm.. miałem okazję rozmawiać już nawet na VoiceChacie z paroma członkami podczas eventu z bałwankami, dzięki czemu mogłem jeszcze lepiej zweryfikować atmosferę panującą w organizacji i szczerze mówiąc, opisałbym to jako taką atmosferę jakbym znajdował się wśród dobrych znajomych, zawsze można pogadać na wiele tematów na czacie organizacyjnym, tych głębszych i tych mniej poważnych, nawet zdarza się w żartach podokuczać sobie nawzajem. A na pytanie czy polecam odpowiem tak, jeśli by tak nie było, to bym w niej nie był
RT: No to super, jak jest dobra atmosfera to jest najważniejsze. Zbliżamy się do końca wywiadu, chciałbym zapytać jeszcze o Twoje cele do osiągnięcia na serwerze, chciałbyś być supporterem, czy może być w jakiejś frakcji?
Z: Wydaje mi się że nie nadaję się na stanowisko w szeroko pojętej administracji, a co do frakcji to tak jak mówiłem wcześniej, planuję napisać podanie do SARA, ze względów sentymentalnych, gdy zaczynałem przygodę z MTA pierwsza frakcja w jakiej byłem to Pomoc Drogowa. A czy się tam dostanę, wybór nie leży w moich rękach, postaram dać z siebie wszystko, żeby tak się stało.
RT: Czyli jeżeli chodzi o frakcję, to polujesz na rekrutację do SARA, dobrze. Dlaczego się nie nadajesz na stanowisko w administracji?
Z: Miałem wielu znajomych na takich stanowiskach, a nawet zdarzało się mi na nich być, wiem, jak duża to odpowiedzialność. Ja wolę być z tyłu, wolę pomagać bezinteresownie i co najwyżej pisać propozycję, co można zmienić lub dodać, jaki event zorganizować, czy pomóc w jego realizacji.
RT: No dobrze, pamiętaj, nigdy nie mów nigdy, bo zdanie Ci się może zmienić. Mam nadzieję, że za miesiąc, lub dwa przeprowadzimy ponownie wywiad, już tym razem z Twoim dream carem oraz sultanem zrobionym na maksa. Dziękuję bardzo za wywiad, chciałbyś coś jeszcze na koniec dodać?
Z: Również dziękuję za wywiad, też mam taką nadzieję, oczywiście jeśli znajdziesz dla mnie czas. Na koniec, chciałbym od siebie żeby pamiętać o tym, że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania i lepiej jest go przeczytać. Wszystkich chętnych zachęcam do spróbowania swoich sił w rekrutacji do organizacji Network Trouble. Pozdrawiam całą Waszą redakcję oraz wszystkich czytelników Project News. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku. 
RT: Dziękuje bardzo, również pozdrawiam, Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za poświęcony czas na przeczytanie owego wywiadu, widzimy się już niebawem.

JT6VYg3.png

Autor: @Traperhoff

Grafiki: @Aiishan

Korekta: @Tomcio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.