Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na elufka - oskarżony przez xxJPRxx

TheArasik.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: elufka
Data zdarzenia: 20.12.2021
Opis zdarzenia: Pewnego dnia (prawdopodobnie tydzień przed całym zdarzeniem) pozostawiłem pojazd na jednym z miejsc parkingowych przy kosiarkach i codziennie używałem go jedynie przez chwilę, po czym odstawiałem na to samo miejsce (czasami nawet nie ruszałem z miejsca, po prostu w nim siedziałem). W dniu wczorajszym kiedy wszedłem na serwer i udałem się na ten parking zobaczyłem, że pojazdu nie ma i znajduje się na parkingu policyjnym. Po załatwieniu wszystkich spraw, które zostały mi utrudnione i znacznej utracie czasu udałem się na parking policyjny, aby sprawdzić co się stało. Moim oczom ukazał się powód źle zaparkowanego pojazdu. Nawiązałem więc kontakt z powyżej wymienionym pracownikiem, żeby wyjaśnić całą sprawę. Otrzymałem od niego dowód potwierdzający to jak w tym momencie mój pojazd stał i nie uważam, iż był źle zaparkowany. Oskarżony tłumaczy to brakiem linii parkingowej z jednej strony, natomiast wyraźnie widać teksturę miejsca parkingowego, a w przypadku, gdyby autor mapy nie miał zamiaru go tam robić - najzwyczajniej w świecie tekstura byłaby krótsza i owego miejsca nie zawierała. Skonsultowałem to członkiem administracji i tak jak ja - stwierdził, iż pojazd nie powinien zostać z niego zabrany przez taki powód. Zgodnie z jego zaleceniem proszę o wypowiedź lidera frakcji co do słuszności odholowania pojazdu z owego parkingu. Jeżeli jednak zostanie przyzna racja pracownikowi to prosiłbym od razu o wyjaśnienie dlaczego co najmniej dwóch pracowników (nie skupiałem się na ich nick'ach więc nie pamiętam) przejeżdżających, a nawet sprawdzających suszarką mój pojazd zostawili go na tym miejscu i po prostu odjechali. Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam i życzę wesołych świąt.
Dowody: 

Miejsce na którym stał zaparkowany pojazd:

Spoiler

mta-screen_2021-12-21_17-41-29.thumb.png.2c32094092132882d0b0b3ef94550707.png

Parking policyjny:

Spoiler

12.png.3491add2c00373442b8ce24c867a37d8.png

Moim zdaniem pojazd był złe zaparkowany, na miejscu w którym stal pojazd nie ma wyznaczonego miejsca parkingowego, tak jak na pozostałych (miejsce parkingowe oznaczone liniami, jak na mapach SA). Według mnie skarga jest nie słuszna. Jak widać na ss'ach poniżej ,,miejsce parkingowe'' nie jest oznaczone.mta-screen_2021-12-20_19-57-43.thumb.png.9155a600299a03cfba9fe980d92bf14a.png

mta-screen_2021-12-20_19-58-09.png

Witam Brygadzista xPawel69.

Pojazd stał poprawnie zaparkowany, więc skargę przyjmuje.

Proszę Cię @elufka o zrobienie przelewu do gracza @xxJPRxx (uid:18448) i dostarczenie tutaj dowodu przelewu.

Przelew o wysokości 500$ (300$ za cenę wyciągnięcia pojazdu z pp + 200$ za kolejną przyjętą skargę).

A i na przyszłość @elufka - Pojazd źle zaparkowany - 250$, a nie 300$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.