Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na AlexOficiall - oskarżony przez Miroslaw*

Miroslaw*

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:  @AlexOficiall
Data zdarzenia:  22.12.2021, Godzina : 13:44
Opis zdarzenia:  Zaparkowałem pojazd a z tego powodu, że mam włączony śnieg nie widziałem pasów parkingowych.
Mój pojazd został odholowany na parking policyjny. Dodatkowo pisałem oskarżonemu, że pojazd zabieram - lecz ten mnie zignorował (nie wiem z jakiego powodu) i gdyby nigdy nic załadował auto na lawetę i pojechał.

image.png.c75764ad134362085709f64d553dc3d2.png

Dobry wieczór.

To tak, na chacie frakcyjnym napisali że potrzebują jednostki na spawn bo jest dużo aut do sholowania, a więc pojechałem, patrzę na auta i widzę owego cometa który jest źle zaparkowany jako iż właściciela nie było w pobliżu auta to założyłem blokadę i zabrałem auto, lecz podczas zabierania właściciel przyszedł i coś napisał, lecz ja tego nie widziałem ponieważ chat był tak zaspamiony, ale po paru minutach ponownie gracz do mnie napisał i mu wszystko wyjaśniłem, a ten napisał wtedy do mnie że mogłem go ostrzedz, mogłem lecz nie byłeś w pobliżu auta, więc nie miałem zamiaru ciebie szukać i cię prosić abyś przestawił te auto.

mta-screen_2021-12-22_13-40-31.png

Nie odszedłem nigdzie od auta stałem zaraz obok niego konwersując z nutrja i elsone.

Godzinę temu, AlexOficiall napisał:

jako iż właściciela nie było w pobliżu auta to założyłem blokadę i zabrałem auto, lecz podczas zabierania właściciel przyszedł i coś napisał, lecz ja tego nie widziałem ponieważ chat był tak zaspamiony

Przed tym jak zabrales auto na lawete, podeszlem i wyslalem pytajnik. Jak mogles tego nie zauważyc?

image.thumb.png.f5855d7189bfa940234a52cecac89647.png

Dodatkowo wsiadlem do pojazdu, ale pojazd zostal załadowany na lawete i odjechales. Serio mnie nie widziales?

13 godzin temu, Miroslaw* napisał:

Nie odszedłem nigdzie od auta stałem zaraz obok niego konwersując z nutrja i elsone.

Przed tym jak zabrales auto na lawete, podeszlem i wyslalem pytajnik. Jak mogles tego nie zauważyc?

image.thumb.png.f5855d7189bfa940234a52cecac89647.png

Dodatkowo wsiadlem do pojazdu, ale pojazd zostal załadowany na lawete i odjechales. Serio mnie nie widziales?

Dobrze przyszedłeś jak laweta już zabierała auto.

Pytajnik i wysłałeś to inni ci odpowiedzieli za co zostaje zabrane, stał tam kolega z frakcji więc ci prawdopodobnie wytłumaczył, bo ona sam mnie wezwał żebym te auto zabrał.

Wsiadałeś do pojazdu jak już miałem rozłożone najazdy aby pojazd zabrać. 

Czekam na wypowiedź zarządu.

no nie wiem ja wsiadłem do pojazd, pisalem ze wezme te auto. auto na zaladowales na lawete, ja zostałem na m8ejscu parkingowym bez auta i odojechałeś więc nie wiem jak mogłem przyjść wtedy gdy już zabrałaś te auto 

siedziałem w aucie i pisalem ze zabiore? Pisałem, nawet przed załadowanie na lawete. Administracja może sprawdzić logi.

Witam, po przeanalizowaniu całego zdarzenia, wnioskuję, że pojazd został zabrany na siłę. Kierowca pojazdu był w pobliżu, a Ty mimo wszystko zabrałeś go na lawetę. 

Zawsze gdy pojazd nie jest załadowany na lawecie, mamy obowiązek oddać pojazd graczowi, jeśli prosi. Po czym pouczamy kierowcę by nie popełniał tego samego błędu. 

@AlexOficiall zostajesz ukarany minusem, a skargę przyjmuję i zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.