Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na *TiGeR*

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18074
Login: szyms14
Nick oskarżonego:  *TiGeR*
Powód skargi: faworka
Data zdarzenia: 22.12
Dowody:  

Spoiler

https://imgur.com/a/vGo9ODe

[2021-12-22 10:19:04] [Output] : ⓠOpuściłeś strefę DM!
[2021-12-22 10:19:15] [Output] : (347) Zlomownica: pizda
[2021-12-22 10:19:15] [Output] : (82) szyms14: piwo?

Opis sytuacji:  Widząc, że gracz jeździ sankami na DM nie zwracał mu uwagi ani nie ukarał. Ja omal nie dostałem przez to bana, ponieważ oskarżony co chwilę pisał do Administracji bądź Wyrzucał mnie z serwera, a gracz nie poniósł ŻADNYCH konsekwencji , pomimo że widział to Tiger.
2 Sytuacja: Znajomy Oskarżonego napisał na chacie "pizda", nie został w żaden sposób ukarany. Myślę, że widział to ale nie nadał żadnej kary. Sam chciałem się dopytać, czy widział no ale cóż. Nikt mi nie udzielił odpowiedzi po ponad 2h czekania 😉

Wjeżdżał na DM sankami ale nie bugował, po dojechaniu na GS wysiadał z nich i strzelał normalnie. Nie tak jak Ty ustawiałeś się pod botami i czekałeś aż się zabiją. Albo przejeździłeś przez auta, aby dojechać gdzieś. To po 1, po drugie nie widziałem jak Ci tak napisał bo nie byłem przy was, dlatego nie został ukarany. Skoro Ci tak napisał, masz komendę /report. Wyślij reporta a ktoś na pewno go rozpatrzy. Pozdrawiam.

1 minutę temu, *TiGeR* napisał:

Wjeżdżał na DM sankami ale nie bugował, po dojechaniu na GS wysiadał z nich i strzelał normalnie. Nie tak jak Ty ustawiałeś się pod botami i czekałeś aż się zabiją. Albo przejeździłeś przez auta, aby dojechać gdzieś. To po 1, po drugie nie widziałem jak Ci tak napisał bo nie byłem przy was, dlatego nie został ukarany. Skoro Ci tak napisał, masz komendę /report. Wyślij reporta a ktoś na pewno go rozpatrzy. Pozdrawiam.

hold up - Ja dostałem ostrzeżenie o treści: "Nie wjeżdzaj sankami na DM" bądź tego typu. A kolejne 2 kicki miały takie powody:

"Sanki Na DM".  Ty popełniłeś błąd nie karząc gracza, wczoraj gdy wjechałem nimi na DM od razu mnie wyrzucałeś. Nawet miałeś czelność wezwać @WhiteTiger, który dał mi ostatnie ostrzeżenie pod groźbą bana. 

CZARNO NA BIAŁYM - nie ukarałeś gracza, mimo to, że wjeżdżał nimi na DM. Mam kolejne ss'y, wyśle je jak Imgur zacznie działać. 

Dobrze, nie będę Ci odpisywał, ponieważ to nie ma sensu. Sprawę wyjaśniłem wyżej- Czekam na odpowiedź RCON. 

EDIT: Dodam jeszcze, że pisałem Ci z 5 razy na pw i dostałeś 2 warny abyś nie jeździł na sankach na dm. Więc dostawałeś ostrzeżenia a później kicka. 

2 godziny temu, *TiGeR* napisał:

Dobrze, nie będę Ci odpisywał, ponieważ to nie ma sensu. Sprawę wyjaśniłem wyżej- Czekam na odpowiedź RCON. 

EDIT: Dodam jeszcze, że pisałem Ci z 5 razy na pw i dostałeś 2 warny abyś nie jeździł na sankach na dm. Więc dostawałeś ostrzeżenia a później kicka. 

Propo  edit twojego, czemu nie ostrzegles osób, którym towarzyszyłeś? Przecież jeździli sankami po dm. Powinni również zostać ukarani w jakikolwiek sposób przez ciebie 

Jeszcze mam pytanie w stronę osoby rozpatrującej tą skargę - zostałem ukarany przez wyżej oskarżonego w tej chwili, z powodu napisania do osoby na chacie ogólnym słowo "bumer". 

Spoiler

2nbhyVn.pngxORtPxV.png

Ten wyraz w żaden sposób nie obraża żadnej osoby ani nikogo, napisałem go wyłącznie raz i zostałem ukarany Mutem na okres 1 dnia, poprzez zły stosunek między mną a  @*TiGeR*.  Chciałbyś może przedstawić, czemu na tak długi okres mnie uciszyłeś? Jest to po prostu nadużycie uprawnień, zostać ukaranym za Taką błachostkę na 1 dzień? Osoba, która kieruję się swoimi poglądami nie powinna być członkiem ekipy serwera. Widać, że supporter nie posiada wystarczających kompetencji.

Jestem ciekaw innych członków ekipy, czy słowo "bumer" zasługuje na karę wyciszenia na okres 1 dnia.

Ponadto oskarżony w różne sposoby podżega moją osobę oraz łamię regulamin serwera wciąż prowokując mnie czy jeżdżąc sankami na DM. poniżej przykłady:

Spoiler

(114) *TiGeR*: ez
<< [187] *TiGeR*: XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5dCpcOn.pngaguEP7Y.png

Jeszcze zapytałem się 2 członków ekipy serwera, czy można nimi wjeżdżać na DM.

Spoiler

LKPohdQ.png

4H7zOqZ.png

Okazało się, że nie. Oskarżony złamał regulamin serwera co najmniej 3 razy;

1) Nie ukarał osób, które krążyły wokół jego osoby
2) Flood, Prowokacje
3) Wjazd sankami na DM jako Support.

Cytat

18.2. Zabrania się floodowania oraz spamowania na wszelkich kanałach tekstowych Serwera.

No i oczywiście, chciałbym dodać również zaległe ss'y, na których widać że osoba widziała "sankarzy" na DM i nie zareagowała na nie w żaden sposób, lecz mnie nawet chciała ukarać banem.

Spoiler

Ncs1hXn.pngxhIv6xZ.pngFuXZKm0.png

Zapomniałem również dodać o ponizaniu mojej osoby, mając karę wyciszenia nie dogadam się z Członkami Ekipy, więc mam prośbę o sprawdzenie logów, w których gracz pisze: "szkoda mi ammo na bambików"

Sytuacja o której teraz piszesz nie ma nic  wspólnego z skarga, napisałeś do mnie tak a mogło mnie to urazić i za to dostałeś karę. Co do floodu, to dostałem wiadomość od WhiteTiger ponad tydzień temu to było, więc nie wiem po co to piszesz. Tyle ode mnie miłej nocki. 

Teraz, *TiGeR* napisał:

Sytuacja o której teraz piszesz nie ma nic  wspólnego z skarga, napisałeś do mnie tak a mogło mnie to urazić i za to dostałeś karę. Co do floodu, to dostałem wiadomość od WhiteTiger ponad tydzień temu to było, więc nie wiem po co to piszesz. Tyle ode mnie miłej nocki. 

RCON jest od karania członków ekipy, nie Administrator, twój znajomy. 

Sytuacja to kolejny wątek do skargi, więc nie rozumiem. Czemu mówisz że niema nic wspólnego, to kolejne oskarżenie. Używając słowa "bumer" uraziłem twoją osobę?  Hahaha, dobre! 

Cytat

Ten wyraz w żaden sposób nie obraża żadnej osoby ani nikogo, napisałem go wyłącznie raz i zostałem ukarany Mutem na okres 1 dnia, poprzez zły stosunek między mną a  @*TiGeR*.  Chciałbyś może przedstawić, czemu na tak długi okres mnie uciszyłeś? Jest to po prostu nadużycie uprawnień, zostać ukaranym za Taką błachostkę na 1 dzień? Osoba, która kieruję się swoimi poglądami nie powinna być członkiem ekipy serwera. Widać, że supporter nie posiada wystarczających kompetencji.

Jestem ciekaw innych członków ekipy, czy słowo "bumer" zasługuje na karę wyciszenia na okres 1 dnia.

Napisz czytelnikom skargi, jak ty mnie poniżałeś, wyzywałeś od "bambików", dla których nie warto marnować amunicji. To ty jesteś tu winny i chcesz mnie ukarać w jakikolwiek sposób, by się zrewanżować na mnie za napisaną skargę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.