Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - <Biorko>

piotresso

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: piotresso
Nick pracownika: Biorko
Powód: Miły, kulturalny, bez problemowy, oraz komunikatywny 
Dowody: 

Cytat

Screenshot_1.thumb.png.1c7ebcba0e4747c1060aa758fa47fe0f.png

Cytat

Screenshot_2.thumb.png.c00ab31ab0ddb951630247d8ef4ab0fc.png

Cytat

Screenshot_3.thumb.png.db0a044d501633906d30eaccd1fd0c98.png

Cytat

Screenshot_7.thumb.png.dd2a9b4743dbc6d4e021d4d334461612.png

Opis sytuacji:Owy gracz, był bardzo uprzejmy oraz komunikatywny, zapytał się mnie o stacje radiową bądź jak mi miną dzień, miałem prośbę do niego aby na mnie zaczekał, poniewaz potrzebowałem po wcześniejszym kursie następnego kursu, więc gracz bez większego zastanowienia się poczekał na mnie i napisał ze kurs odbędzie się bez  płatnie, poniewaz był stosunkowo blisko, podczas drugiego kursu dostałem laga po zminializowaniu gry, Biorko nie wyrzucił mnie z auta, a zaczekał az sam wysiądę oraz zyczył miłego dnia  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.