Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychu

naissik

Rekomendowane odpowiedzi

Login: naissik
Nick oskarżonego: Krychu
Powód skargi: kłamanie na korzyść osoby poszkodowanej
Data zdarzenia: 12.11.2020 - 19:10-19:15
Dowody: wszystko jest w logach
Opis sytuacji: Otóż dzisiaj MTA zepsuło synchronizację graczy, przez co ludzie się teleportują etc. W tunelu SF jeden typ się przywalił do mnie bo w niego wjechałem. Otóż w niego nie uderzyłem, a u mnie wyglądało to tak że to ON WE MNIE WJECHAŁ. Po chwili zaczyna mi grozić skargą i przychodzi Krychu. Chłop zaczyna mi gadać że mam zapłacić bo zaraz dostanę prawko bo ON WIDZIAŁ TO JAK W NIEGO WJECHAŁEM, po chwili gada że zaczął mnie specować PO DOSTANIU REPORTA. To nie wiem, ten typ dał na mnie reporta przed stłuczką? Dla mnie jest to widoczne jawne kłamstwo, żebym musiał ponieść koszty naprawy.

Po pierwsze to nie jest kłamstwo. Nie moja wina że ty posiadasz lagi i tytuł odwalacza. Dodatkowo tak jak wspomniałem widziałem zarówno wcześniejsze twoje wybryki jak i ten dzisiejszy związany z tą stłuczką.  Takowe sprawę próbowałem załatwić polubownie, byś zapłacił graczowi za szkody. Stłuczka ta była tylko wyłącznie z twojej winy więc się nie dziw że poniosłeś koszty.

1 godzinę temu, Krychu napisał:

Po pierwsze to nie jest kłamstwo. Nie moja wina że ty posiadasz lagi i tytuł odwalacza. Dodatkowo tak jak wspomniałem widziałem zarówno wcześniejsze twoje wybryki jak i ten dzisiejszy związany z tą stłuczką.  Takowe sprawę próbowałem załatwić polubownie, byś zapłacił graczowi za szkody. Stłuczka ta była tylko wyłącznie z twojej winy więc się nie dziw że poniosłeś koszty.

Każdy Ci potwierdzi, że dzisiaj po południu były problemy z synchronizacją. Nie wiem czy to był problem samego MTA czy serwera, ale dosłownie KAŻDY Ci potwierdzi, że synchronizacja zdychała. Posiadam lagi tak? Internet 25/25 i stałe 60fps to są lagi? Oczywiście odwalacz nie ma nic do gadania - nie no kur**a oczywiście, bym odwalał całym naprawionym bulletem. Jakie ty moje wcześniejsze wybryki widziałeś.

Wspomnę @Krychu o tym jak się o mnie wypowiadasz podczas pełnienia służby nazywając mnie ciągle odwalaczem i czego byś ty ze mną nie zrobił. Ok, ale chyba będąc na duty takie słowa nie powinny padać nie?

hurr durr naissik odwalacz

hurr durr dac mu najwiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.