Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DRIFT3R.(Jupik)

modygargi

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 25831
Login: gardziol*
Nick oskarżonego: @DRIFT3R.(Jupik)
Powód skargi: Scam na VMAX
Data zdarzenia: 17.12.2021 koło godziny 17:30 +/-
Dowody: logi
Opis sytuacji: po spytaniu o vmax gracz napisał, że jest to 190. Auto 190 nie jeździ, nie spełnia moich oczekiwań co do tego pojazdu. oczekuję zwrotu pieniędzy
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.4dff99485c7c543ed5b253720fd8c237.png

*Dodaję, że pojazd to id 3536 marki Sentinel

tak jak ci pisałem na serwerze , pieniedzy juz nie mam ,  a po  zminą handlinów sentem nie jedziłem  bo miłem przerwe od serwera . Wiec Przepszam za to ze cie oszukłem na te 10 km v-maxa , ale wbiłem chciałem sie pozyc furki , i kupic cos nowego

... nw miesiac

mieszkam w szkole z internatem wiec czasu duzo nie mam

W dniu 25.12.2021 o 13:49, Ka3R napisał:

W takim razie musi dojść do odmiany, @OliwkaBrazilile czasu potrzebujesz na uzbieranie tych 250.000$?

chyba ze gracz zgodzi sie sprzedac go w raty po 10k dziennie

Poczekam aż odzyskam całość, nie będziemy bawić się w raty. gardziel#4715 <-- Discord do kontaktu, wrazie ugadania się co do terminu spłaty pieniędzy

Auto posiada zdemontowane felgi, i zamontowane droższe. To jest jedyna zmiana w sentinelu 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.