Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na AGRR.CJ

GraczDLC

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2988
Login: GraczDLC
Nick oskarżonego: AGRR.CJ
Powód skargi:taran oraz brak zapłaty za szkody 
Data zdarzenia: 14.12.2021 19:15
Dowody: https://imgur.com/Z2QcgXY
Opis sytuacji: Wyjeżdżałem z mechanika o owy gracz z sadkinkiem wjechał prosto we mnie i rozwalił mi całe auto ze az silnik ledwie co chodził  i nawet nie zapłacił ani grosza 😕 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.0b85ed4c7ec696abd5db0f935ea82603.png

5 minut temu, AGRR.cj napisał:

xd

ez.PNG.87e0f8bf3224af7fbb028db100148d14.PNG

Kasy ci nie dalem bo pojechales i nie dales sobie pokazac jak to wygladalo u mnie a zreszta tak jak widac na ss to ty wjechales na moj pas i sie zderzyliśmy 

jak widać na zdjęciu to wjechałem letką na pas bo skrecałem od mecha a ty we mne uderzyłeś i jeszcze jechałeś pośrodku i nie zapłaciłeś a tu głównie twoja wina i ja swoje powiedziałem i czekam na decyzje administracji 

35 minut temu, GraczDLC napisał:

jak widać na zdjęciu to wjechałem letką na pas bo skrecałem od mecha a ty we mne uderzyłeś i jeszcze jechałeś pośrodku i nie zapłaciłeś a tu głównie twoja wina i ja swoje powiedziałem i czekam na decyzje administracji 

No wiesz gdybyś nie wleciał na mój pas to minelibysmy się a tak to sam wiesz co się stało (jeśli administrator rozpatrujący te skargę uzna że to moja wina to mogę ci oddać kasę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.