Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mir33k zmieniony nick na andrzejekk

KocvreK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7662
Login: KocvR
Nick oskarżonego: mir33k/andrzejekk (zmiana nicku po oszustwie)
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedaży pojazdu
Data zdarzenia: 14-12-2021 
Dowody: image.thumb.png.e51a491fc7cae6f3c1c0739570a9b1a4.pngmta-screen_2021-12-14_16-24-39.thumb.png.fd16ac84bc878c297e7d3aca92919cc3.pngimage.png.1a4736c28fff175275e058e16e0807ad.png
Opis sytuacji: Gracz o nicku (jeszcze wtedy) mir33k (po zmianie nicku @andrzejekk, dowiedziałem się od Moderatora MagiX) wystawiał na /og Premiera z tuningiem widocznym w logach, postanowiłem więc go kupić, dogadaliśmy się i udaliśmy się do urzędu dokonać transakcji , tuż po transakcji gdy wsiadłem do owego Premiera nie miał on nic(oprócz felg i silnika) z tune'a który powinien posiadać. Czuję się oszukany, chciałem dogadać się z owym graczem, na cofnięcie transakcji, lecz on wolał żebym napisał skargę. Także z mojej strony domagam się zwrotu pieniędzy na tune'a, który premier powinien posiadać, bądź cofnięcia transakacji. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.551e30bbb085896d99171d8e3d8e4d85.png

Czesc, w sprawie zaistnialej sytuacji wyglada to tak ze ten premier ktorego widac w logach jest to calkeim inne auto (ogloszenie grzecznosciowe) a to ktore sprzedaem koledze wyzej bylo to calkiem inne auto o ktorym mu mowilem przy innej okazji. Jesli jest to to auto z ecu itp. pokaz logi ss podczas transkacji na urzedzie w sf, a co do zmiany nicku to zmienilem z prostego powodu poprostu mi nie pasowal. Pozdrawiam

4 godziny temu, andrzejekk napisał:

Czesc, w sprawie zaistnialej sytuacji wyglada to tak ze ten premier ktorego widac w logach jest to calkeim inne auto (ogloszenie grzecznosciowe) a to ktore sprzedaem koledze wyzej bylo to calkiem inne auto o ktorym mu mowilem przy innej okazji. Jesli jest to to auto z ecu itp. pokaz logi ss podczas transkacji na urzedzie w sf, a co do zmiany nicku to zmienilem z prostego powodu poprostu mi nie pasowal. Pozdrawiam

Proszę, pokaz ss logów gdzie napisałeś do mnie, że ten premier jest to inne auto niż to z ogłoszenia na /og. Ja od razu gdy wystawiłeś go na /og zapytałem "Ile?" Dalej konwersacja jest na logach, które administracja może sprawdzić... Nic nie napisałeś tam, że ten który sprzedajesz dla mnie nie posiada takowego tune'a. Nie mam więcej nic do dodania, czekam na odpowiedź kogoś, kto zajmuje się tym działem.

Nie mam po cod alej prowadzic ta dyskusje pokaz ss przy wymainie ze niby mial to byc z ecu i turbo jak nie to poprostu sprawa wyglada tak ze probujesz odemnie wyludzic pieniadze

Poprostu jesli uwazasz ze mialem ci sprzedac tego premiera po dosc duzym tuningu to pokaz dowody z transakcji ze niby miales kupic takiego i takiego premiera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.