Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Witus

Hammurabi

Rekomendowane odpowiedzi

UID:   1760
Login:  Osakriusz12
Nick oskarżonego:   Witus
Powód skargi:  Oszukanie 
Data zdarzenia:  13.12.2021 między godziną 11-12
Dowody:  Niestety nie mam żadnych 
Opis sytuacji:  dziś o godzinie około 11-12 sprzedałem samochód Primo 1.6 o id 601 nie świadomie, że te auto jest dużo droższe cena tego pojazdu jest bardzo zaniżona, sprzedałem osobie o id wtedy 53 o nicku Wirtus, sprzedałem za cenę 11k bez żadnej informacji że to auto kosztuje dużo więcej. Kupiec sam dobrze wiedział o tym i wprowadzał mnie w błąd, gdy sie o tym dowiedziałem i chciałem zwrot auta za te 11k to mnie wyśmiał.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.43b5cda8044fc9fd204fb14b298121a0.png

Witam to tak ten chłopczyk napisał na /g SPRZEDAM PRIMO ZA 10K to ja napisałem do niego ze kupie nie odpisywał przez 5 min myślałem ze już sprzedał i go nie ma lecz napisał do mnie ze ma kupca za 11k to przebiłem i dałem 12k kazał mi po niego przyjechać na spawna sf bo robił rc to przyjechałem i się go zapytałem czy to sedan czy combi pisał ze combi (dla mnie lepiej) i pojechaliśmy na giełdę i napisał mi że sprzeda mi ją za 11,500 bo była na pp za 500zł zgodziłem się i w wymieniarce dał faktycznie primo id (658) kupiłem te auto poczym pojechałem je wyjąć i zauważyłem id tego auta zamontowałem do niego max silnik z 1.6 do 1.9 + zmieniłem felgi poczym ten chłop zaczął do mnie pisać żebym mu je oddał to mu napisałem ze mu go nie dam bo już dałem do niego tune 

+ mam nagranie jak jechaliśmy do wymieniarki 

@Oskariusz12 @witus widzę dwie opcje.

1. Cofacie transakcję, a dodatkowo Oskariusz oddajesz Witusowi pieniądze za tuning, który został zrobiony.

2. Umawiacie się na dopłatę, którą musi uiścić Witus.

Co do samej sytuacji, jest ona rozpatrywana tylko i wyłącznie przez fakt, że jest to ogromne zaniżenie wartości pojazdu, o którym jak widzę poprzedni właściciel nie miał pojęcia. Czekam na waszą decyzję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.