Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PaiR.

Akaacz

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pikachu
Nick oskarżonego: PaiR.
Powód skargi: Supporter - Faworyzacja kolegi.
Data zdarzenia: 11.11.2020
Dowody: https://imgur.com/a/EDZNByG
Opis sytuacji: Gracz w turismo staranował mnie gdy mu powiedziałem zeby zapłacił to supporter zaczął wypisywać że on mi nic nie zrobił hahah no to beka jak przywalił mi na pełnej. Supporter napisał że turismo jest naprawione 1000/1000 hahahah no ja to mało z krzesła nie spadłem jak to zobaczyłem fura była zniszczona a on mi pisze że jest w pełni naprawiona. A co ja tu będę dużo pisał widać wszystko na nagraniu. 

O, widzę że dowód zaktualizowany, więc z chęcią się wypowiem. 

To tak, to prawda byłem na miejscu, i dokładnie wiem jak wyglądała sytuacja.
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że wracałem z ukashhhem rozwalonym turismem ze stacji paliw skąd zabraliśmy "naprawkę", jako że stan pojazdu był po prostu krytyczny.

Wtem ukashhh ruszył do przodu, przydusił klawisz "W", więc nie dziwne, że osiągnięta prędkość w pojeździe była dość duża. Widząc jednak, że przed nami jest pojazd włączył ogranicznik LPM'em zmieniając ogranicznik do prędkości 50km/h, w ostatniej chwili wychamował przed tobą. Można to zauważyć chociażby po zachowaniu auta ukashhha, gdzie te zamiast także wpaść w poślizg i wynieść ewentualne szkody po prostu stanął jak dąb w czasie -0:49 wg. filmu na imgurze. U ciebie natomiast widząc nagranie sytuacja wygląda nieco inaczej. Z tego co widzę zaszło tu do błędu synchronizacji. Tak jak można zauważyć w logach z ciekawości namierzyłem suszarką by ocenić szkody ze strony turismo. Jak widać, po użyciu jej stan pojazdu wykazał 1000/1000, w wyniku czego można wywnioskować, że do akcji nie doszło i tak jak wspomniałem wcześniej - zaszło do błędu synchronizacji, gdzie u Ciebie ukashhh trafił w twój pojazd z pełnym impetem, natomiast u nas wszystko było w porządku.

unknown.png

Moja propozycja jest następująca:

Wyślij mi zdjęcie kosztu naprawy ze stanu przedkrytycznego bądź krytycznego pojazdu (jeśli będziesz w stanie to zrobić). Szkody jestem w stanie wycenić na oko w kosztach 50-100$. Pieniądze po załączeniu od Ciebie zdjęcia oczywiście trafią na twoje konto, tyle ode mnie. Czekam na decyzję ARCON.

powiem inaczej nie raz miałem sytuację gdzie uderzyłem w gracza i mi osobiście się z autem nic nie stało a gracz który dostał perfidnie czołówkę z mojej winy rozwalił cały samochód.

Mimo wszystko ja za szkody płace na miejscu a skoro nie dogadaliśmy się na miejscu to po to napisałem skargę aby ARCON rozpatrzyli i odpowiednio ukarali za daną sytuację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.