Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na andrzejekk

mlody1312

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 21595
Login: 33filipek
Nick oskarżonego: @andrzejekk
Powód skargi: Oszustwo na Tuning Pojazdu 
Data zdarzenia: dzisiaj jakos 15/30minut temu
Dowody: [2021-12-12 14:27:06] [Output] : OG > (132) KrisKrawczyk: [S] Fortune 2.2pb max ECUv4 Ogranicznik Wykrywacz Szyby 70% Gwint
Opis sytuacji: Gracz wystawił fortune z Ecu v4 GZ szybami 70% i max silnikiem za 110.000$ po czym zabral ja z gieldy zeszedl z ceny do 70.000$ pojechalismy na diagnostyke jeszcze raz miala to co napisalem powyzej  finalnie w urzedzie dalem oferte 52.000$ + 900PP gracz napisałem że passuje po czym pojechal zdemontowac fortune do gracza @Kamdro i sprzedal mi ja za 50k i 900pp i miala posiadac ecu i gz a go nie posiadala, a w logach nic nie ma zebysmy pisali o tym ze gracz ma pojechac zdemontowac  tune
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.0e0947647212077b8b6f9623d6469791.png

W związku z tym, że jest to już poważne oszustwo i celowe działanie, gracz otrzymał bana. W tej sytuacji czekamy na jego ewentualną wypowiedź. 

Zapraszam @andrzejekk do złożenia wyjaśnień, dlaczego 6 minut przed sprzedażą pojazdu zdemontowałeś cały tuning. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.